![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
И защо пък точно в днешно време да е трудно да се живее разнообразно?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Начи, май ме разбрахте много погрешно. Не съм казал, че обичам да седя вкъщи или че излизам рядко. Обичам да се виждам с приятели и го правя често, според наще дори съм скитник. Просто правим едно и също- това нарекох еднообразие...
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
Педала до метала!живота ми е газ до дупка и понякога ми се иска денонощието да е 168 часа ,защото бачкам на 2 места,ходя на изпити и лекции всяка събота и неделя,гледам двете си подрастващи метълчета и татко метъл ,и къщната работа ,а искам и да рисувам,да слушам музика,често пътувам и купонясвам с приятели .не бих заменила никога динамиката със спокойствие или зацикляне-това е най-гадното състояние.сигурна съм,че ако ми стигаше времето,щях да си намеря още занимания
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-July 07 Град: София Потребител N: 2240 ![]() |
Аз съм напълно съгласен с тва, че не бих заменил динамиката на живота си за нищо на света. Живота ми е зациклил щото не намирам време за себе си, но от друга страна ако няма какво да правя повече от 3 дена вече откачам, даже ми се ходеше на работа ония ден след 2 заслужени дена на лежане, въпреки бясното темпо на последните 4-5 месеца. Не си преставям живота без яко бачкане, малко поучване, бира с приятели (колкото и да ми е малко напоследък) и готина музика. Ще спя като умра, Бон Джоуви си го е казал. Затова мога да кажа, че живота ми в момента е яко циклене в голяма динамика и много промени.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 01:11 AM |