![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Първо мерси!!! Второ знам как се пише, но няма значение!!!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
Aко някой знае откъде мога да си изтегля концерт на Hatebreed да каже моля ви
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Намерете ми каквото има на Nebukadnezza, че явно не ме бива в ровенето...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Търся си DVD-то Arsenal Of Megadeth, по възможност да е рипнато, но и цяло няма да откажа. Единствения проблем са сийдърите, никъде не намерих сийд...
Благодаря предварително. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
здравейте отново,
решил съм, че някои неща искам да ги имам на flac и клиповете към тях - на vob, обаче намирането е много трудно. Рових се из нетя наляво-надясно за сайтове и хъбове, но нищо не намерих, та реших малко по малко да попитам във всички форуми, където съм регнат, дали, евентуално, някои не крие егоистично такова местенце ![]() благодаря виии предварително. you metal ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Дискография на Mayhem СЪС СИЙД !!!
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^ Цък
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Тук опитах, свалям с 1,3 кб...
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 26-December 07 Град: София Потребител N: 2499 ![]() |
Търся отчаяно концерта на Metallica в Бирмингам от 92-ра с Diamond Head. И по конкретно груповото им изпълнение на Am I Evil? и Helpless. Извинявайте, ако го има някъде, но не се справям с намирането.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Имам една молба- може ли някой да ми намери всички студио албуми на Ministry, без последния The Last Sucker, че нещо много се запалих
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
ЦЪЪЪЪЪЪЪК!!! Не са баш всичките, но най-важните ги има. Общо взето, търси в http://torrentz.com/ . Мене ме мързи, щото 90% от торентите са на неква тъпа техно група Ministry of Sound. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Може да си дечко, ама на моменти си мноого полезен. Мерси и голям да пораснеш.
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дискография на Falkenbach :/
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абе не се занимавайте с глупости ами ми дайте квото намерите на Nebukadnezza.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чух ги в myspace и са готини. Издирвам ги (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Дискография на Falkenbach :/ Преди да питаш, поне си направи малко труда да се огледаш из форума. ![]() Има ти я качена цялата дискография в темата на дата с любов ![]() ЦЪК -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Левиатан, но моля не от мининова, защото оттам ми заседна на 99.7 и няма повече да стане
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Търся трите албума на бразилците DragonHeart, някой знае ли откъде да ги сваля?
http://www.metal-archives.com/band.php?id=3252 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
Хора помагайте.......
Търся дискографията на THIN LIZZY................. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
ТОВА ГО ВИДЯХ...НО НЯМА СИИД
Мерси все пак |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Има има
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да ми намери албумите на Scars of Chaos и Le Grand Guignol
|
|
![]()
Коментар
|
|
слаба работа брат.......мислех че някъде по datata би имало......на 3 к ме движи в МИНИНОВА......бавничко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В мининова са само "хаус маняци". На добрите торенти никога няма сийд
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой може ли да ми намери албумите на Pitchshifter и Hellbastard? мерси предварително
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има ги в http://muzic.nnm.ru/ само трябва здрави нерви и чакане да се свалят сигурно повечето албуми са качени на рапидата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой знае ли дали филма Get Thrashed го има из нета?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търся дискография на Крода, защото намирам само 3 албума без сийд.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 04:34 PM |