![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
On Thorns I Lay
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Именно!
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Коя е тази дама и мрачните фигури зад нея?
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Първоначално си помислих за Andrea Haugen, но не... Дали пък не беше нещо гръцко?
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ммм не, търсим нещо португалско, с никак случайни членове на групата
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Хмм... Ava Inferi ?
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Даам
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кои са тези хубостници..
![]() ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Sins of Thy Beloved
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно те.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Знам, че има още 66666 членове на групи изглеждащи по абсолютно същия начин, за това имам повече жокери, но за тях по-късно. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Knjaz Varggoth?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, насочете вниманието си към френската блек сцена.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Дъще, кажи сега що ги мъчиш с Mutiilation?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз знам, че ти ще познаеш
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре че знам, че френска блек метъл сцена - LLN ;p
Айде народе: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Хайде подсказвай.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тюрингия, Германия. Водят ги дарк метъл, доста гадориики обсъждат, включително некрофилия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Eisregen
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Правилно, Ники, мятай ти
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ето и една аграрна постъпка от моя страна:
![]() пича е попрекалил с наркОтиците ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Да не е оня от RHCP ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ!
Бил е в култова Heavy Metal група през 80-те... само в един албум.. сега не свири |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Тссс.....Dennis Stratton,а снимката е от годините му в Iron Maiden.
-------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да.. снимка само за ценители
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Е гледам,че измъчи хората и си викам я да помогна.А ти си дал много лесна снимка, ако пуснеш в сегашното му състояние се заклевам,че никой няма да я познае дори самия ти.
Та ...мерси,но си предостъпвам реда на теб. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето нещо не много трудно
Познайте кой са тези траверси и медицинската сестра ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Жокер?
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресари от Англия. Това е снимка с първия им вокал .. Доста интересна група и с доста стабилна дискография
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо незнам колко още да ви подскажа..
![]() Сформирани през 1995.. Имат 5 студийни албума с 6 ти на път.. Който вече 2 години подред се говори, че всеки момент ще излезне... КРАЙ, ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ЖОКОЕРИ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 02:56 AM |