![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
В The Haunting има особено некадърни моменти и то не малко. Не можеш да ме убедиш, че е по-добър, като обективно погледнато, той просто не е такъв.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Клипа е доста приятен, най-добро впечатление ми направиха няколкото сцени, където дават как Oliver Palotai свири.
![]() Песента откровено казано не ми хареса особено. Очаквах доста повече и от албума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз пък слушам албума за трети път и ще кажа, че макар да не съм очаквала почти нищо подобно, изобщо не съм разочарована, дори съм доволна...без да се смята и мнението ми от това, че имам сантимент към групата
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
kamelot са велики-това ще ми бъде единствения коментар
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Айде на новия видео-клип - ЦЪК!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Как ме изпревари, гад мръсна
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Мрачен е, кефи ме здраво...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Като цяло клипа ми допада, има приятна визия и атмосфера. Имам само две забележки - когато Рой Кхан пее сам в кадър, камерата го показва от малко неподходящ ъгъл - напомня на поп певец. А когато свирят по средата на улицата и колите ги подминават, сцената започва да мяза на нискобюджетен емокор клип.
Иначе - гробището, катедралата, часовниковият механизъм, коридорите и всички останали бекграунди са феноменално добре направени. Има идея в клипа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Първото ми мнение беше "Е, не е толкова як колкото на Ghost Opera клипа"... Обаче като се абстрахирах от това разбрах, че клипът на "The Human Stain" всъщност е много, много добър. Професионално направен, изпипан, мислен. Има страшно експресивна атмосфера и на моменти почти успявам да свържа различните образи в някакво подобие на сюжет или обща идея. Явно трябва да го погледам още, за да го схвана съвсем. Аз лично съм повече от доволен - друга група не е правила подобен клип и в този смисъл Kamelot продължават да новаторстват.
Е, да, ама не ме кара да си го пускам по n пъти един след друг, както ме караше "Ghost Opera". Не че има някакво значение това, де. Edit: Всъщност май току що го схванах. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
На първо гледане - клипът е добър, но ... Не ми харесва прекаленото навиране на групата в кадър и прекалено разпокъсаните образи, оставящи те без ясно впечатление за посланието на песента ... Като че ли е малко прекалено претрупано с образи
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Най-добрия им клип , вкарали са символика във всяка сцена, а изпълнението е жестоко, разфокосирането и движенията са изпипани до перфектност
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Страхотен клип!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Мамка му от месец очаквам "The Human Stain" да излезе и накрая го изпуснах!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Е не е кой знае колко оригинален и новаторски. Не че е задължително де, хареса ми повече от този на Гост опера.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
клипа определено ме заплени...особено пианото...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според интервю дадено от китариста Thomas Youngblood за официялния сайт на групата kamelot.com, Kamelot ще се насочат отново към съседна Сърбия за заснемането на още два клипа към актуалния им албум Ghost Opera. Първият клип ще е по песента Rule The World, а вторият все още е необявен. Thomas споделя желанието си за провеждане и на акустично (т.нар. unpluged) шоу, което може да бъде заснето на DVD, както и концерт със симфоничен оркестър, но това са все още далечни планове. За предстоящото си европейско турне групата репетира усилено, ще бъдат включени неизпълнявани на предходното турне песни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Thomas споделя желанието си за провеждане и на акустично (т.нар. unpluged) шоу, което може да бъде заснето на DVD, както и концерт със симфоничен оркестър ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Страхотна новина. За клиповете си знаехме, нали се точеха да заснемат клип на всяка песен от албума уж. Не е толкова лесна задача, аз и на 4 клипа ще съм доволен. Предполагам, последният клип ще е на "Blücher" или на "Love You to Death".
А най-хубавата част е това с възможните шоуа. Вариантите звучат невероятно, дано да ги реализират и двата! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам липсващите клипове ще бъдат допълнени от лайв изпълнения и ще се заформи едно DVD Ghost Opera. В Сърбия целият концерт беше заснет, така че реално има матриял...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ейййй, чудно
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Перфектно, ще се чака с нетърпение
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kamelot ще преиздадат последния си албум Ghost Opera под специален формат в два диска. Изданието, наречено "Ghost Opera - The Second Coming", ще се появи на 31ви март (за Европа). Освен всичко дискът ще е с нов и разширен артуърк, дело на вече оттеглилият се художник Матиас Норен. Ето и съдържанието:
CD 1: Ghost Opera 01. Solitaire 02. Rule the World 03. Ghost Opera 04. The Human Stain 05. Blьcher 06. Love You to Death 07. Up Through the Ashes 08. Mourning Star 09. Silence of the Darkness 10. Anthem 11. EdenEcho 12. Memento Mori (enhanced video: Live in Belgrade, Serbia) 13. The Human Stain (enhanced video) CD 2: Live in Belgrade 01. Solitaire 02. Ghost Opera 03. The Human Stain 04. Mourning Star 05. When the Lights Are Down 06. Abandoned 07. The Haunting (with Simone Simons/EPICA) 08. Memento Mori 09. Epilogue 10. March of Mephisto Studio cuts: 11. Season's End 12. The Pendulous Fall 13. Epilogue 14. Rule the World (Remix) ПС: Тъй като новината няма да се появи оттделно, ще се изцепя, че с част от съфорумците сме гледали същия този концерт в Белград на живо! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТУК може да гледате новия видео-клип на групата към песента "Rule The World" от актуалния "Ghost Opera".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готин е клипът, вече го обсъждаме тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда видях, но би било логично първо да има линкче в секцията новини - така или иначе винаги проверявам първо нея...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 01:12 PM |