![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Баси... 32-годишен мъж бил наръган с нож в гърдите при побой между метъли и (може би скинове) в Стамболийски на BRUM-феста. Една от групите излезнала да свири, но част от "феновете" започнали да ги освиркват... Така се заформило едно яко мелеее! И резултата от всичко е един мъж (може би с деца), прободен с нож, с опастност за живота! Ей тва са българите! Баси! Аааа, да, приятели разказват, че постоянно имало откъснати пиърсинги! Шибани синове! Айде Бобз може да разкаже нещо повече ако знае! Или Мишо...
- stay clean (AcidMilk™) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да им еба шибаните нациски майки!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
[QUOTE]([UHA]FLIPER Posted on Jun 17 2003, 07:50 PM )
Шибани синове! fliper, spored men skinove v bulgariq nqma.ako ima6e istinski skinove, 6tqha purvo da izbiqt tezi, koito gi zasramvat.tova v bulgariq sa jalki podobiq na skinove, ne naqsno s ideologiqta na tova...dvijenie.a za tova, 4e tezi podobiq sa 6ibani kopeleta, spor nqma.. -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не ми пука дали са истински скинове. Всички знаем за кои говоорим. Да го духат шибани мръсни гадове!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
az vidqh edin pi4 deto mu zamina obecata na vejdata i dokraq na koncerta be6e s kurvava prevruzka
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Awe az ne sym siguren dali sa skinove, no priqteli taka kazvat...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Obiknovenno sa skinovete... mamka im...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 148 ![]() |
eto vijdate li kakvo stava?!?
policiqta be6e prekaleno zaeta da zqpa podozritelnite mom4enca s 6iroki ga6ti, otkolkoto skinovete. Sega- ne sum suglasen, 4e 4ovekyt e bil narygan po vreme na koncerta. Dokolkoto znam, sa bili skinove i e stanalo 4asove sled koncerta, no moje i da gre6a. a ina4e- suvsem mejdu drugoto- vsi4ki agresori da si ebat maikata i da hodqt da si izbivat kompleksite nqkyde drugade! -------------------- straight edge
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моята последна информация е, че е станало по време на FYELD
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ne znam az ne zabelqzuh tva
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Както казваше Роро като беше пич:
Е моля ви момчета! Какво са ви направили скиновете на вас? Аз имам почти само добри впечатления. Първо, че на Джулай морнинг на НДК имаше 4-5 скина и ако не видяхте всички се държаха мило и дружелюбно (не им се обиждам, че стъпваха с Вермахтите и Мартинсите по главата ми, защото... това е съдбата на падналия в погото ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
awe da vzemat da se grumnat
deto be6e lafa mrazq rasisti skinari i negri -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Точно така! Нацитата са като циганите! НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 8 2003, 02:49 AM) Какво са ви направили скиновете на вас? Аз имам почти само добри впечатления. mai 6te ostvq tova bez komentar... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат на НДК имаше 4-5 скина и ако не видяхте всички се държаха мило и дружелюбно Държали са се така, защото са били само толкова... На тях мъжеството им обикновено идва с броя съмишленици наоколо. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе... не си прав, ама не ми се спори!
Адаш, ти с таз прическа кво очакваш (прическата ти е готина, но не допада на скиновете де!). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 10 2003, 01:05 AM) Адаш, ти с таз прическа кво очакваш (прическата ти е готина, но не допада на скиновете де!). Samo deto ne mi e qsno kvo im pre4i na tqh pri4eskata mi... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами тъпаци са и за това....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Адаш, представи си следното положение: Всички сме нудисти. Всички снинове си режат ония работи наполовина. Ти си много надарен. Ако започнеш да им показваш оная си работа как ще се чувстват,а? Съшото е и с косата ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако си отрежат онея работи, ще им връчим нобелова награда за храброст!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 12 2003, 02:31 AM) Адаш, представи си следното положение: Всички сме нудисти. Всички снинове си режат ония работи наполовина. Ти си много надарен. Ако започнеш да им показваш оная си работа как ще се чувстват,а? Съшото е и с косата ![]() ![]() ![]() Ami te da ne sa ple6ivi po princip, 4e da se draznqt 4e az imam kosa ![]() ![]() Sega seriozno... Vuprosut izob6to ne e v ednata pri4eska. Tazi vrajda e mnogo po-dulboka... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Че те скиновете в България със сички се заяждат ,даже с един прятел пънк се заядоха . Явно незнаят че в началото на това движение към 40-50 % са били пънкари.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Цитат Jul 12 2003, 12:07 PM ОМФГ!!! Ицо, няма ли някакъв начин да забраниш това отваряне на безсмислени теми от пра-историята. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Jul 12 2003, 12:07 PM Ицо, няма ли някакъв начин да забраниш това отваряне на безсмислени теми от пра-историята. Особено в този подфорум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Е вие пък ся... Кво толкова е станало за 5 години...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ициии, работа имаш, работа!!!!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Такива теми и сега пак са си актуални.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
OMG
Тая тема ме върна като бях млад, мацките се редяха на опашка за оная ми работа и вярвах, че в България добрите групи ще пробият и ще направят пари. Сега ме мързи да мръдна за 15 минути за някой концерт в София ,а за онзи фест минах през какви ли не мизерии за да стигна. Shit. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
Добрия фашист е мъртвия!!!
-------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th August 2025 - 11:34 PM |