Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
901 страници V  « < 524 525 526 527 528 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Случайни глупости, ...излейте си душата...
_Moonshield_
коментар Feb 3 2008, 10:03 PM
Коментар #15751

Деградиращ

Група: Потребители
Коментари: 2189
Регистриран: 28-November 07
Град: Казанлък
Потребител N: 2450

Хвърлете един поглед тука!
http://www.zazz.bg/play:7197c213

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
lodborg
коментар Feb 3 2008, 10:50 PM
Коментар #15752

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Цитат(_Moonshield_ @ Feb 3 2008, 11:03 PM) *

Много е важно наистина това да бъде видяно от всеки един човек във форума! Коментарът е излишен.

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Feb 3 2008, 10:59 PM
Коментар #15753

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 26-November 06
Потребител N: 1692

Даааа, и световното еврейско правителство ще ни превземе. laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Battle Magic
коментар Feb 3 2008, 11:22 PM
Коментар #15754

Warrior of Knut

Група: Приятели
Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

Браво, че е качен такъв клип! Трябва по-често да се качват такива! Но мисля, че това нещо е пределно ясно на всички, а и като гледам, няма надежда за спасение за тази страна. Интересно ми е след 40 години дали въобще ще съществува ... Най-вероятно и езикът ще е друг, а български ще знаят само тези, които са напуснали страната.Дано обаче не съм прав... Както и да е, ще направя всичко възможно да се махна от тук!

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.
Tell me what all this was for

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Feb 4 2008, 12:28 AM
Коментар #15755

Деградиращ

Цитат(Battle Magic @ Feb 3 2008, 11:22 PM) *
Както и да е, ще направя всичко възможно да се махна от тук!

Ако всички мислят като теб, то наистина няма надежда за тази страна.

--------------------

+Quote Post
Pyjamka
коментар Feb 4 2008, 12:52 AM
Коментар #15756

ПринЦецка

Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

Само не ми е ясно не се ли намери най-сетне някой, който да организира атентат срещу Доган и да се свърши с това? Убийство на политик няма да е прецедент в новата ни история, а покушения са правени срещу много по-големи "клечки" от Доган. Говоря съвсем серизоно.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
Ulair
коментар Feb 4 2008, 12:58 AM
Коментар #15757

draugr

Коментари: 1516
Регистриран: 24-December 07
Град: Нейде из мрака на Витошкия лес...
Потребител N: 2495

Аз (като бъдещ политик dry.gif ) заявявам: значи, сега пролича си, че този репортаж е правен от СКАТ и така наречените ни националисти. Тъпо е да продължават да подхранват омразата в тази държава, предполагам, че част от тези неща са леекичко преувеличени, пък останалото ми е вече известно. От това ,обаче не ми става по-добре. Налице си е огромния срив в населението от българи - по дяволите продължаваме да се изнасяме от( и да изнасяме ,мдам) хубавата ни държавица ,т.е. все повече хора бягат от проблемите си ,вместо да се решат ,да се изправят срещу тях. Турската пропаганда към мал-цинствата (все още са си малцинства) е налице , но по-лошото е ,че и повечето от нас не правят необходимото да й противодействат .Мдаа ''Homo homini lupus est'' - мразим циганите и турците ,мразим се и помежду си ,а през това време ни е****т от всякъде . И кво - никой не върши това,което трябва да се свърши! brickwall.gif

Шибаната ''расова'' омраза е типична от твърде дълго време за нашата България ,не ми се ще да коментирам отвратителната и ,както каза А.Д. ''неетническа'' boxed.gif партия laugh.gif ДПС suicide.gif , но идиотското в случая е че й се отговаря с подобна ''патриотична'' групировка като ''Атака'' dry.gif . В нашата политическа сцена нормални хора почти няма! Време най-после ''нормалните' българи да спрат да се изнасят и да направят нещо по-въпроса. България не е загинала ,българската нация е жива и още и ма хляб в нас ,помнете ми думата!

--------------------
Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища)

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Feb 4 2008, 01:22 AM
Коментар #15758

Деградиращ

Всъщност ние българите сме твърде "търпими" във всичко. Навсякъде в Европа има цигани, разликата е че ако в Германия един мангал не си плати тока хич няма да си поплюват, а тука всички се правят на меки китки. И после ми говорили за "Приобщаване на ромското общество" - направо ми става смешно като чуя този израз. Едно мързливо племе като циганите само ще се възползва от бонусите, които им дава държавата, никой ли не може да проумее, че те просто нямат манталитета да изграждат нещо за в бъдеще и т.н. На тях им дай 20 лв и ще ги изпият още същата вечер, а на другия ден ще има "Дай 50 ст., бацее" mad.gif

--------------------

+Quote Post
Ulair
коментар Feb 4 2008, 01:30 AM
Коментар #15759

draugr

^Ъхъ ,прав си тука, брат. Трябва сериозно, ама наистина сериозно да се превъзпитат нашите ''роми'' . При това с твърдост ! Да се вземат радикални мерки! Кръв да се лее!!! devil.gif

--------------------
Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.

+Quote Post
RazorJack
коментар Feb 4 2008, 01:46 AM
Коментар #15760

The Conqueror I Be

Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

Цитат(Battle Magic @ Feb 3 2008, 10:22 PM) *
Интересно ми е след 40 години дали въобще ще съществува ...

ми естествено че не smile.gif след 40 години има 2 варианта - или да има 3 съюза с размити граници + русия или цялата земя да е един съюз с общо правителство (тука не ми е ясно русия как ще се впише и може да има и военни действия)

пък турците нека се кефят сега, то е ясно че всички мюсулмански религии рано или късно ше го лапат големия smile.gif вярно че няма да съществува българия като националност ама няма да съществува и турция румъния и т.н. ако това е успокоение smile.gif

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.

+Quote Post
Aglarana
коментар Feb 4 2008, 08:08 AM
Коментар #15761

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

И аз го изгледах снощи, но предпочетох да си кажа мнението сега. Независимо дали са го снимали СКАТ, БНТ и т.н., думите на участниците в репортажа не са насложени или привнеси от някъде. Личи си ненавистта на турците, които в България на БЪЛГАРИТЕ ни наричат "гяури". Ясно се вижда и чешмата, която не е фотошоп, ами си е съвсем реална - във възхвала на атентаторите censored2.gif Не разбрах защо намесихте веднага вида на телевизията и партията, която я спонсорира - нима е по-добре нещата само да се премълчават, да се сервилничи на "другите" етноси, както го правят реномирани телевизии като БТВ и Нова ТВ. Веднага се намериха хора да скочат първо против това кои били създателите на репортажа. Безумно е! Не оспорвам, че партиите на такова ниво не носят нищо добро на една страна - изумих се само как веднага се заговори за Атака. Истината е безмилостна и е такава...независимо кой "отваря" очите на обществото за нея. Pyjamka, май наистина това остава единствения начин за избавление от гнусния турчин Доган. Но надали...ако имаше да става, щеше да се случи, още когато бяха масовите убийства през ден - сещате се.

Докато гледах, тръпки ме побиха - няма смисъл да крия колко много ненавиждам точно тази част от турци и цигани.

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
Battle Magic
коментар Feb 4 2008, 08:43 AM
Коментар #15762

Warrior of Knut

Коментари: 1483
Регистриран: 11-December 06
Потребител N: 1726

То пък все едно като се утрепе Доган, ще се свърши с този проблем...
@Ulair- Нима да заминеш, не означава пак да се се справиш с проблемите си? Хубавото на това време, е че имаш възможност да заминеш, да видиш нещо друго... И докато тази страна не предложи по-добри условия, все повече и повече хора ще се махат. За да се постигне нещо, трябва всеки един българин да се вдигне... Но това никога не се е случвало- всички българи да се противопоставят на някой. Разбира се, имало е и има много такива, които са се вдигали.... Но успех рядко е бил постиган. Особено сега, когато официално показахме, че сме пионки на СССР, тук ще се настанят още много руски интереси... За какво да остане човек? Единствените, които правят нещо в момента, са природозащитнците, които обаче, никой не ги чува....

--------------------
Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near,
Where was God when you were dying
Reek of war is master here.
Left behind are slaughtered strangers
Enemies become your friend
This is how the fear takes over
When its time to meet the end.
Fields of flesh from graves ripped open
Only the dead can see an end to war,
Sleeting snow where bones lay broken.

Die for God, Die for what?
Was it worth dying for?

+Quote Post
Gelu
коментар Feb 4 2008, 09:46 AM
Коментар #15763

Просветен

Коментари: 378
Регистриран: 24-November 07
Град: Валинор
Потребител N: 2447

Ооо да, най-накрая съм 2-ра смяна, голям кеф blackmetal.gif

--------------------
Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."

+Quote Post
Aglarana
коментар Feb 4 2008, 10:38 AM
Коментар #15764

Истинска измамница

Започнах да чета "Пътеводител на галактическия стопаджия" happy.gif
До където съм стигнала, ми се струва доста интересна!

--------------------
Let me be your delight.

+Quote Post
Ulair
коментар Feb 4 2008, 11:13 AM
Коментар #15765

draugr

^^^^ Aglarana, не съм казал, че нещо е измислица, или фалшификация. Казах, че нещата са леекичко преувеличени без каквато и да е било ирония, като имах предвид идеологията на т.нар. ни партия Атака. А колкото до ''отварянето на очите '' - мамка му последно когато погледнах, българите бяха доста интелигентна нация! Вижда се повече от ясно това, което става около нас, да не говорим за прозрачната политика на ''неетническата '' laugh.gif ДПС на Доган. devil.gif

Сега не ми се ще да коментирам подобни субекти ... Добре ,според мен въпросът е ,не ''кой ще ни отвори очите'', а ''кога най-после ще спрем да си ги затваряме''?! hmm.gif

--------------------

+Quote Post
ludspamer
коментар Feb 4 2008, 01:40 PM
Коментар #15766

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Цитат(Battle Magic @ Feb 3 2008, 11:22 PM) *
Браво, че е качен такъв клип! Трябва по-често да се качват такива! Но мисля, че това нещо е пределно ясно на всички, а и като гледам, няма надежда за спасение за тази страна. Интересно ми е след 40 години дали въобще ще съществува ... Най-вероятно и езикът ще е друг, а български ще знаят само тези, които са напуснали страната.Дано обаче не съм прав... Както и да е, ще направя всичко възможно да се махна от тук!

Няма да се учудя ако след горе-долу 50-тин години България официално да стане с основно население цигани.Разбира се тепърва ще разбера къде ще бачкам и т.н., но не мисля, че на страната е предстои светло бъдеще....

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Feb 4 2008, 02:35 PM
Коментар #15767

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Feb 4 2008, 08:35 PM
Коментар #15768

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Аз не мога да си обясня защо всичко живо се изнася "на Запад" да мие чинии, щото тука, видиш ли, не му дават илядо евро за същата работа! Майка му стара, оставам тука! Мога да мия чинии за 200 лева, докато съм студентка, деба! Не може да си на 30 и горница години и да очакваш за елементарна работа да получаваш хиляди. И смятам, че е супернагло да казваш, че държавата не ти осигурява нищо, при положение, че се намъкваш точно на няква работа в Горно нанадолнище, дето ти дават 200 лева на нея, и по-нататъшното ти кариерно развитие представлява еволюиране в шивач/ка за около 300 лева на месец! В България почти всеки има собствено жилище, а на Запад живеят на квартира - като за начало. И половината им пари отиват за наема на тая квартира. И в София е така с всички студентчета, които идват от всички краища на страната, усещат, че СУ не им дава нищо, прекъсват и си работят като бели хора, изкарват си парите и живеят.

Цитат(Battle Magic @ Feb 4 2008, 08:43 AM) *
Хубавото на това време, е че имаш възможност да заминеш, да видиш нещо друго... И докато тази страна не предложи по-добри условия, все повече и повече хора ще се махат.

Да, заминаваш, виждаш нещо добро отвъд границите на родината и решаваш, че тая родина никога няма да ти го предложи. Само че ако повечето емигранти си скъсваха задниците да бачкат така в България, както в чужбина, щяха да живеят както в чужбина. Не мога да си обясня всичката тая младеж, която лятото масово отлита за Щатите да работи на по 2 и 3 места и се връща с пачка. Щото тука не може да изкара пачка, като работи на 2-3 места, така ли? Бхах!

За да се постигне нещо, трябва всеки един българин да се вдигне... Но това никога не се е случвало- всички българи да се противопоставят на някой. Разбира се, имало е и има много такива, които са се вдигали....

Защо го изкарваш (и не само ти), че България има нужда от въстание? Дето имаше един виц - ако фризьорите и таксиджиите бяха политици... Ама не са. Щото е много лесно да се философства отстрани, ама като почнат стачките, мишките веднага се скатават.

Особено сега, когато официално показахме, че сме пионки на СССР, тук ще се настанят още много руски интереси... За какво да остане човек? Единствените, които правят нещо в момента, са природозащитнците, които обаче, никой не ги чува....

Мда, световната конспирация ш ни ибе майката. Дай да се изнасяме, че поне "на Запад" се чувстваме елитни курви, 'щото ни плащат повече, ама и ни скъсват гъза.
А природозащитниците точно нищо не правят. Освен, че си записват в биографията към организационните умения, че са организирали протест.

----------------
Днес ми е мноооооооого лош ден.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
ViolentBeauty
коментар Feb 4 2008, 08:45 PM
Коментар #15769

Демон

Коментари: 2154
Регистриран: 21-July 06
Град: Там някъде!
Потребител N: 1467

Драги ми форумци! Знаете ли кое е най-отвратителното нещо което може да ти се служи в един "прекасен" делничен ден в градския транспорт, особенко ако ти падне батерията мп3-ката!
В трамвая се качи най-противната възможна двойка лесбийки suicide.gif "Момчето" беше късо подстригано със широки дрехи и си говореше на той no.gif Приятелката му/й беше нещо ОГРОМНО! До тук всичко добре, ако само си седяха,НО "момчето" така заглеждаше и кментираше момичетата в трамвая и за капак, започнаха да се натискат (ама яката) axesmiley.png
Кошмар, хора, кошмар!

--------------------
Аз съм пеперудата
на тази дъска,
забодени с другите
сме част от колекция.

Карфиците бляскави
бяха наши мечти,
но само свободни от тях
отново ще летим......

+Quote Post
Aglarana
коментар Feb 4 2008, 08:48 PM
Коментар #15770

Истинска измамница

^ И при мен се случиха подобни аномалии през деня, но от друго естество sp_ike.gif
Много странен и интересен ден беше - отдавна не е имало такъв wink.gif

--------------------
Let me be your delight.

+Quote Post
Svetyl
коментар Feb 4 2008, 09:00 PM
Коментар #15771

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

^^В Търново в Улица от време на време ходят едни лесбийки... ама се натискат не 2 ами повече biggrin.gif

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
traektoriq
коментар Feb 4 2008, 09:03 PM
Коментар #15772

Hero Of Sand

Коментари: 760
Регистриран: 20-June 07
Град: у нас
Потребител N: 2153

И вероятно не са били на повече от 20 нали ?

--------------------
Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих.

+Quote Post
Svetyl
коментар Feb 4 2008, 09:08 PM
Коментар #15773

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

^А не, за истински лесбийки говоря. На възраст 25 някъде... събират се 6-7 на една маса и какво мазало става...

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
usmif
коментар Feb 4 2008, 09:31 PM
Коментар #15774

just a dreamer

Коментари: 679
Регистриран: 18-September 06
Град: ...в облаците...
Потребител N: 1574

Цитат(Svetyl @ Feb 4 2008, 09:00 PM) *
^^В Търново в Улица от време на време ходят едни лесбийки... ама се натискат не 2 ами повече biggrin.gif

Хахаха, а там и момчета да се целуват съм виждала ... то "Улицата" е заведението с многобройните възможности suicide.gif

--------------------
Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат!

+Quote Post
onnellinen
коментар Feb 4 2008, 09:33 PM
Коментар #15775

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Аз защо не съм виждала такива работи? Ще ми ги покажете ли? smile.gif

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Feb 4 2008, 09:38 PM
Коментар #15776

Демон

[butthead]Lesbians... Ahhhhahhahaha... Cool... Ahhhahhhhhhhhahaha[/butthead]

--------------------

+Quote Post
ludspamer
коментар Feb 4 2008, 10:37 PM
Коментар #15777

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Бе не знам кво, ама порното с лезбиики е хубаво.

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Feb 4 2008, 10:56 PM
Коментар #15778

Демон

Цитат(ludspamer @ Feb 4 2008, 10:37 PM) *
Бе не знам кво, ама порното с лезбиики е хубаво.

+584893091537437458469570453

--------------------

+Quote Post
ViolentBeauty
коментар Feb 4 2008, 10:58 PM
Коментар #15779

Демон

Коментари: 2154
Регистриран: 21-July 06
Град: Там някъде!
Потребител N: 1467

^^ Работата е там, че девойките по филмите не са истински, по-скоро са би! Ако видиш истински лесбийки се хващам на бас, че няма да ти стане също толкова колкото и ако си видял гейове biggrin.gif

--------------------
Аз съм пеперудата
на тази дъска,
забодени с другите
сме част от колекция.

Карфиците бляскави
бяха наши мечти,
но само свободни от тях
отново ще летим......

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Feb 4 2008, 10:59 PM
Коментар #15780

Демон

Цитат(ViolentBeauty @ Feb 4 2008, 10:58 PM) *
^^ Бла бла бла девойките по филмите бла бла лесбийки бла бла бла бла бла.

--------------------

+Quote Post

901 страници V  « < 524 525 526 527 528 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 потребител(и) четат тази тема (6 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th May 2025 - 08:58 PM