![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Google.com Публикува коментар в тема: Билетите за Primordial са в продажба от 10-и Малко си закъснял, моето момче. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^ Работата е там, че девойките по филмите не са истински, по-скоро са би! Ако видиш истински лесбийки се хващам на бас, че няма да ти стане също толкова колкото и ако си видял гейове ![]() Абсолютно съм съгласен! В лесбийското "семейство" едната е "мъж" и прилича на такава. Между другото, не знам защо, това ми напомни на една история дето един приятел го гонили гейове... И да, защо барабаниста на БЛЕЙЗ е толкова слаб, ебати! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Малии, хванали ли са го?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Малии, хванали ли са го? За радост-не... ама мани, то смешно звучи, но да не си на неговото място. Много педали се навъдиха в Русе... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Google.com Публикува коментар в тема: Билетите за Primordial са в продажба от 10-и Малко си закъснял, моето момче. ![]() ![]() Винаги съм се чудил кой е тоя Google.com. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Гуугъл-бот. Индексира страниците от форума.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Един такъв бял, с една кутийка по средата и в нея - мигаща чертичка...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Малииии ... За толкова прослушвания на Steve Vai - Bad Horsie най-накрая му схванах в пълнота идеята
![]() Steve е гений ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Стискайте палци, инак ваша ще е вината ако и тоя път не изкарам физиката
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
a i az iskam da se oplacha...skoro sa mi se slychvali samo kofti raboti kato izklychim napivaniqta...i az iskam da znam nqkoi neshta kato naprimer zashto nqkoi roditeli sa tolkova dosadni?nai-veche bashtite...moq mnogo e zle gorkiq...chalgar...ma sa zvyka na kompa mi se bugna i ne moga da go opravq i pak kato v dobroto staro vreme da draznq bashta si s metal...iskam dryjinka za da ima koi da mi partnira v pieneto ma nama...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Опитай всичко това на кирилица и пропусни частта с напиванията!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
I have a new avatar
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
a i az iskam da se oplacha...skoro sa mi se slychvali samo kofti raboti kato izklychim napivaniqta...i az iskam da znam nqkoi neshta kato naprimer zashto nqkoi roditeli sa tolkova dosadni?nai-veche bashtite...moq mnogo e zle gorkiq...chalgar...ma sa zvyka na kompa mi se bugna i ne moga da go opravq i pak kato v dobroto staro vreme da draznq bashta si s metal...iskam dryjinka za da ima koi da mi partnira v pieneto ma nama... ![]() И ти ли се наливаш сама? Много е яко, нали? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
a i az iskam da se oplacha...skoro sa mi se slychvali samo kofti raboti kato izklychim napivaniqta...i az iskam da znam nqkoi neshta kato naprimer zashto nqkoi roditeli sa tolkova dosadni?nai-veche bashtite...moq mnogo e zle gorkiq...chalgar...ma sa zvyka na kompa mi se bugna i ne moga da go opravq i pak kato v dobroto staro vreme da draznq bashta si s metal...iskam dryjinka za da ima koi da mi partnira v pieneto ma nama... ![]() Ех, специално бащите-трудно казано.Зависи от отделния случай. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
аз незнам за вас ма не ми е много оферта да съм сама,като си седна да си запивам самичка имам чувството,че ще развия шизофрения.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-February 08 Град: София Потребител N: 2579 ![]() |
аз с биричка обочам да си я споделям с приятели особенно както обичам да правя купони с по 4-5 каси бира и е доста по весело да си запивам с някой друг
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Нещо виждам нашествие на младежи днес , фенове на бирата !
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Всички младежи са фенове на бирата
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе по-гот си е в компания,да ма като нема...
![]() ма бирата не е алкохол,тя е за преди тва |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-February 08 Град: София Потребител N: 2579 ![]() |
абе няма ти не си намерила бира колкото искаш имам си тука 1 каса и си подпийвам по малко е вече 6 ги няма де ама това е друг вапрос
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^ Разбира се! Аз затова не съм го изпила сама още, хихик
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е за сажаление си пия самичак и не е гот ама какво да се прави такъф е животат
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
имай си ти бирата а язе съм на водка....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
@trashgirl и Син ангел66:
Що не се съберете да пиете заедно. Хем няма да ви мислят за пропаднали алкохолици, хем ще спрете да занимавате хората с мъките си ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
амиии тя е бая далече от мене и не става иначе с нея кат се сабереме обикновенно не ни стига алкохолат , ние испиваме всичко в Лавале ако го знаеш каде е там зад садебната палата рядко остава алкохол и пари де
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Добре, Angel of Sin 666 и thrash_girl да не сте един и същ човек!!!!
![]() Не вярвам, че може да има двама толкова еднакво неграмотни хора ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Що бе, прави са, по-хубаво е да пиинеш с приятели
![]() А това за мултиакаунтинга не му се чуди питай Warrior_of_Ice дали са с еднакво IP -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Лелей....гледам, че настава граматически апокалипсис
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:02 AM |