![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Да бяха взели Pantommind поне, кви са тия goth групички...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Бе, аз се радвах, че ще пропуснем Visions of Atlantis, ама то от трън та на глог...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
+1
Интересно ще е, определено... ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 26-December 07 Град: София Потребител N: 2499 ![]() |
Вярно е от трън та на глог...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Тюх как може така да стане...Можеха да вземат примерно Lacuna Coil
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Стига мрънкали, Forever Slave хич не са зле.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ицо е прав, можеше да е далеч по-зле...
Някой знае ли дали FIREWIND наскоро са си сменили вокала? И с този който е в последния албум ли ще са? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
^Доколкото знам си е същия вокал, надявам се да не го сменят скоро
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Именно. Много сегашния е много добър.
Той и предишния беше добър, но приличаше на циганка с индиански произход с баща турчин и майка бразилка ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Снощи си взех билет
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
И такива ли имало?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Моят също е грозен. Казват, че там ще има fly-ери и плакати, които да можеш да си вземеш за сувенир.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е добре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Много ми е гот, че моя е по хубав от вашите защото сте гадни прогресари
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
2000 е доста оптимистична прогноза. В Сърбия, където свириха с Leaves' Eyes, не събраха и 1000 души.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е да ама доколкото си спомням в Сърбия на Гардиън са били 800 души, пък тука бяха 3000
![]() Едит: Интервю с Камелот за предстоящия концерт - http://metal.best.bg/v2/news.666?news_story=4525 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Ще организирате ли бойна група или всеки с компанийка сам ще ходи? Замислям се дали да не намина да чуя за какво иде реч
![]() ПС: Абе, вие как се дракате като малки деца ![]() Я айляк го раздайте ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Аз съм ЗА бойната група
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Идеята по принцип е metal-world да окупира първия ред!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Хахахахаха, идеята е супер, ама тия дето са по метър и половина - ще ги пазите ли да не ги смачкат толкова напред?
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
На тоя концерт пък кой ще те смачка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе откакто щяха да ме смачкат на пого на Цвете за Гошо - вече всичко ми се види възможно
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще се разположа комфортно някъде в средата на залата. Хем ще виждам всичко, хем звука ще е възможно най-добър. Дърт съм аз за такива лудници. Само ДТ успяха да ме накарат да викам и пея 3 часа без прекъсване :Д.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хах! Хайде най-отпред
![]() ![]() Иначе не бях чувала за Firewind доскоро и вчера Владо ми прати едно клипче да видя...ми тя вокалистката пее на моменти /че и визуално донякъде напомня/ като Шакира /не ме убивайте с камъни ако има фенове хехехе ![]() При всички положения ще ми е интересно ![]() Камелот няма какво да ги коментирам - хайде народееее! ![]() \/ Пс- УсмиФче, много ясно - ще се пазим взаимно... имаш ли си злобни кубинки? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Марелка, значи се разбрахме - на оградите
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Хах! Хайде най-отпред ![]() ![]() Иначе не бях чувала за Firewind доскоро и вчера Владо ми прати едно клипче да видя...ми тя вокалистката пее на моменти /че и визуално донякъде напомня/ като Шакира /не ме убивайте с камъни ако има фенове хехехе ![]() При всички положения ще ми е интересно ![]() Вокалистка пее в една единствена песен - Breaking The Silence от последния албум и това е небезизвестната гръцка поп певица Тара. Мацката се проявява просто като гостенка, реално обаче парчето е от най-силните на групата изобщо. Хвала на таквиз дивойки, дето правят любимия ни метъл от време на време по-красив. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Emi i аз днес си купих билета (докато не са заминали средствата за някой наем или сметка) ... Мариелка, да не забравиш - на оградите
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Сетлистът на Kamelot от Лондон:
01. Rule the World 02. When the Lights Are Down 03. Soul Society 04. The Pendulous Fall 05. Descent of the Archangel 06. Abandoned 07. The Human Stain 08. Instrumental 09. Serenade 10. Elizabeth 11. Keyboard Solo 12. Forever 13. Edenecho Еncore: 14. Ghost Opera 15. Karma 16. March of Mephisto |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
10. Elizabeth Само заради това си заслужава ходенето. ![]() Утре след бач ще ходя да пазарувам сутиени, за да хвърлям по Кан от кеф!!! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:45 PM |