![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Waltari - A Forest (The Cure)
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
R+ - Stripped
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Най-вероятно е споменато, но на песен от различен стил:
Anthrax - Got The Time А някой слушал ли е трибют албума към Мейдън Anton Maiden? На Anton Gustafson, да почива в мир. Изпълнена е с фалшиво пеене, но просто ентусиазмът му е заразителен. Пее песните на MIDI-та. Албумът го има в замундата, в един торент с много трибюти към Мейдън. Друго - обожавам 2-та албума Fade to Bluegrass - кънтри трибюти към Металика. Уникално яки са. Също ги има в Замунда, също в сборен торент. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 22-October 07 Град: Вършец Потребител N: 2383 ![]() |
Marylin Manson - Sweet Dreams
![]() -------------------- ![]() Hey you, see me, pictures crazy, All the world I've seen before me passing by, I've got, nothing, to gain, to lose, All the world I've seen before me passing by..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
-------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Според успешни метъл кавъри са
Marilyn Manson-Tainted Love Marilyn Manson-Sweet Dreams Той Мансън майче по кавърите ве? ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ По кавърите-да. По метъла-не.
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Knorkator - Ma Baker
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Graveworm - Losing My Religion (R.E.M)
Както и повечето неща на Boney Nem ![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Аре, препратиха ме към тая тема, па да споделя впечатленията от поредния дебилен пауър метъл кавър на диско песничка от на баба ми на времето - Firewind - Maniac - кеф
![]() ![]() В тоя дух още - Take On Me (Vision Divine), La Bonita (Twilight Guardians) и още бол :Р Що така добре си пасват с новите аранжименти, не мога да ви кажа, ама радва ![]() Както и целия албум на Файруинд, междудругото. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^^ Точно пък гробарските класики са егати скуката. Правят кавърчета, които ги свирят едно към едно с оригинала, та даже и по-зле и разликата е само в дрането на вокалите. А и това продължава няколко албума. Хъм, това чак сега го забелязах... Та, мен си кефят някои от тези кавъри в Грейвярд Класикс. Но не мога да споря, че поне в 1 определен момент от творчеството си Сикс Фиит Ъндър са си били изпята песен.Самия факт, че има цели 2 албума, пълни отгоре до долу с кавъри, говори за тях, че поне за няколко години са били изчерпани. Но последния албум ми харесва. Може пък да има още хляб в тях... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 ![]() |
Within Temptation - Running Up That Hill (Kate Bush)
едва наскоро я чух в оригинал и... WT са добавили доста от себе си ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ministry - 2008 - Cover Up
![]() 01. Under My Thumb (Rolling Stones cover) (3:57) 02. Bang a Gong (T-Rex cover) (4:48) 03. Radar Love (Golden Earring cover) (5:21) 04. Space Truckin' (Deep Purple cover) (3:51) 05. Black Betty (Ram Jam cover) (3:29) 06. Mississippi Queen (Mountain cover) (3:14) 07. Just Got Paid (ZZ Top cover) (3:13) 08. Roadhouse Blues (The Doors cover) (4:27) 09. Supernaut (Black Sabbath cover) (7:08) 10. Lay, Lady, Lay (Bob Dylan cover) (5:44) 11. The Light Pours Out of Me (Magazine cover) (4:27) 12. What a Wonderful World (Louise Armstrong cover) (7:01) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не знам дали са соменавани:
KREATOR "Lucretia (My Reflection)" (SISTERS of MERCY cover); KREATOR "Lambs to the Slaughter" - забравил съм на коя банда беше; И тука следва яката кочина: CORONER "Purple Haze" (Jimmy Hendrix cover); CORONER "I Want You (She's So Heavy)" (the BEATLES cover); CORONER "Der Mussolini" (D.A.F. cover (Лудница!)); ONSLAUGHT "Let There Be Rock" (в thrash вариант ![]() ![]() Други ме мързи да ги мисля сега ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
At Vance-The Winner takes it all и пак те със Money,Money,Money
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ето ги едни от любимите ми . Е ,вероятно са дадени поне един-два пъти вече...
Dimmu Borgir - Metal Heart Dark Funeral-Dead Skin Mask Marduk - Paint It Black - беше убийствен направо! Death - Painkiller ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Тия дни слушах от някъде Sodom - The Trooper! Не ми звучеше много "содомски", ама иначе не беше лош кавъра!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Blood for Blood - Ace of Spades
Kristallnacht - Breaking The Law |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Не е напълно различен стил, но все пак:
Hypocrisy - Black Magic (както някой спомена вече адския кавър) Grope - Spill the Blood (кавър на Слеър, но оригиналната песен е толкоз бозава, че няма нищо общо с метъла) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 24-July 04 Град: София Потребител N: 571 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw
Един уникален кавър на Юритмикс изпълнен от Хипогая ! Размазва! ![]() -------------------- When the fate of so many
rests in the hands of so few, can the failure to be accountable ever be forgiven? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-March 08 Град: Ботевград Потребител N: 2621 ![]() |
Northern Kings - горе-долу целият албум Reborn, но най-вече We Don't Need Another Hero и I Just Died in Your Arms (тази песен стана пъти по-добра в този вариант)
![]() -------------------- But not one was aware
Of the fire that burned In my heart, in my mind, in my soul |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 26-January 08 Град: София Потребител N: 2559 ![]() |
ами това не е точно кавър на не метал парче но е кавър на метал парче в неметал вариант. Ако някой го е пускал вече извинете ме
![]() -------------------- "При завръщането си космонавтите донесоха снимки на света, заобикалящ нашата планета. Погледнато отгоре, от човека няма и следа. Така че спокойно можем да се самоунищожим - ще бъде все едно. Без нас може би планетата ще бъде още по-хубава, още по зелена и никой не ще пророни сълза подире ни" Алберт Сент-Дьорди от книгата "Последният човек" на Петер Богати
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^ Това сцепи мрака
![]() ![]() ![]() Дори няма да е зле да си наименоват състава Алкохолиптика. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Скоро разбрах, ЧЕ Pain имат кавър на песента на The Beatles - Eleanor Rigby...скоро скоро преди половин година. И бях втрещена защото тази песен в испълнение на Битълс звучи ужасно за мен...найстина май най-добрия кавър който съм слушала...
![]() The Beatles - Eleanor Rigby Pain version -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Nevermore - The Sound of Silence
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Revenant-Agent Orange
![]() Като вокал не е 100% качество, но като цяло ме радва! -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
"Lucretia My Reflection" в изпълнение на Warrel Dane е доста добро попадение.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Страхувах се, че някой ще каже това!
![]() ![]() Edit: Забравих да спомена, че вокала на места пее като негрото от Boney M ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:30 AM |