![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Браво, браво.
Солото, клавирите и припева кефят, а и вокалистката ви вади хубав глас. Имате ли други песни и могат ли да се чуят някъде (щото в Майспейс има само тази)... ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Благодаря ти! Има и други парчета, но в момента се записват и миксират. Иначе, имаме записи от репетиции, но те са с доста лошо качество.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ееее, хайде честито ви първо парче в MySpace!
![]() Трябва да се полее, за да върви по вода (...ъмм бира ![]() Чакаме още! -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 26-January 08 Град: София Потребител N: 2559 ![]() |
Браво, браво. Поздрави Криси и Сашо от мен
![]() -------------------- "При завръщането си космонавтите донесоха снимки на света, заобикалящ нашата планета. Погледнато отгоре, от човека няма и следа. Така че спокойно можем да се самоунищожим - ще бъде все едно. Без нас може би планетата ще бъде още по-хубава, още по зелена и никой не ще пророни сълза подире ни" Алберт Сент-Дьорди от книгата "Последният човек" на Петер Богати
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хареса ми песента, добре свирите.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хей, много добре звучи! Кога евентуално се очаква да приключите с миксирането?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
и мен ме кефи. малко непривично звучи вокала ама това не е непременно лошо, по скоро е оригинално... нещо като първите неща на frozen tears малко има да се отрака мацката
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво, браво. Поздрави Криси и Сашо от мен ![]() Благодаря, ще им предам поздраи от теб! Хей, много добре звучи! Кога евентуално се очаква да приключите с миксирането? Честно казано, нямам представа. При нас нещата стават много бавно, защото всеки от нас работи, и за музика остава много малко време, за съжаление. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Обложката е красива, както и песента
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ей, на мен много ми хареса
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Хубаво парче. Китарните парии са много добри, само трябва малко да ги синхронизирате като че ли. Няма да е зле и гласът на вокалистката да се чува по-силно.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Отлично сте се справили - дерзайте напред!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Малко двойни ноти във вокалната партия понякога правят чудеса.
Иначе много добро парче, но звученето трябва да се пипне - на някои места ривърбът ми идва в повече и балансът между инструментите ми се струва малко неточен. Но си го бива като композиция, поздравления за което. Продължавайте в същия дух! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Бива, но наистина трябва да пипнете звука.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Виждам, че колегата ме е изпреварил
![]() ![]() Поздрави от мен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скоро ще има миксирана и втора песен, която ми е любима, и има километрично соло (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе, Марто, чак сега ви чух песента, просто нямах възможност по-рано. Супер е! Обаче имам забележка към сайта, не че не е хубав, даже напротив, ама вкарай малко повече цвят това онова... много ми е едно такова спокойничко...
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти, Светъл! Радвам се, че песента ти е харесала. Сайта има съвсем нов дизайн... зимен, но все още нямам време и вдъхновение да го портна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 18-March 08 Град: София Потребител N: 2640 ![]() |
Здравейте и от мен,
Благодаря на всички за мненията и наистина се радвам, че тук (за разлика от 1 друго място в интернет пронстранството) си давате мненията така както ги мислите и дори и критиките ви са написани по човешки начин. Радвам се че парчето ви харесва, имаме още много работа по него (когато започнем да правим вече оригиналните записи) и грешки имаме. Микса като за демо мисля че е добре, но има доста какво да се желае (както по горе казаха малко разминаваме на китарите, височината на основната вокална линия, височините на 2 от клавирните линии и прочее). Наистина много се радвам, че тук всички вие имате културата да кажете нещата по човешки начин, защото в 1 друг форум, в 1 друго време такива глупости се изприказваха за това парче и за тази група, в която аз съм ритъм китарист (понеже не споменах по-горе ![]() Поздрави Алекс -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
На мене ми прави най-силно впечатление, че на някои места тоналността на гласа се разминава с с основната от инструментала.
Иначе песента е добре изпълнена - поздравления ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Изслушах я с удоволствие. Има още какво да се дообработи, но направеното е добро.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 28-February 08 Потребител N: 2615 ![]() |
Браво, хареса ми! Трябва да се поработи още върху звученето, да се изчистят и някои грешки, но като цяло много ми допадна.
Продължавайте в същия дух! Поздрави! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Това Fullmoon с ново име ли е, или просто са същите хора, че се обърках нещо?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 18-March 08 Град: София Потребител N: 2640 ![]() |
Да, това е Fullmoon в малко променен състав. Малко след Нова Година решихме да сменим името на Winternity, како са вика - "Нова гАдина, Ново кЪсметЪй"
![]() ![]() Ай със здраве и наздраве (май тъй беши лафъ) Поздрави Алекс -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като позапишете парчетата, може да проверите и ето това.
Интересно е като идея и много полезно за подрастващите групи. Таман днес видях блогпост-а... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Радост носи человеку да слуша хубави неща от родната сцена. Браво хора, мелодична и грабваща песен сте направили.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Благодаря ти! В скоро време ще е готова и следващата, която не е толкова бърза, но пък за сметка на това има мноооооого дълго соло - радост за солокитариста, т.е. аз (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Хайде и аз да ви похваля.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:25 PM |