![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Една от най-любимите ми дуум групи, макар и да не сyм слушал всичките неща, защото съм запален фен на демотата им. В интерес на истината - техните демота Dark oceans we cry и The closed eyes of paradise са ми фаворити сред демотата въобще.
Шведи, водят ги готик/дуум, изключително звучене, уникални до немайкъде, много приятна и вдъхновяваща атмосфера. Творчески, задълбочени текстове, няма от какво да се оплаче човек. На нечулите ги..препоръчвам силно! By day I sleep At night I weep... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е, че иска ли питане? Страхотна банда - обожавам тези малко по-достъпни дуумове с невероятни мелодии. Изобщо мелодичен дуум му е майката. Тази година чакаме и нов албум - "Turning Season Within", да видим какво са ни подготвили. Колкото до любимо издание - противно на очакванията "The Burning Halo", нищо че е само EP.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
не ми въздействат по никакъв начин.
Не знам, сигурно трябва да имам друг подход като пусна това "Death, Come Near Me". Не е за мене тая музика ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Като ги чух за 1 път беше именно - "Death, Come Near Me". Първоначално ми харесаха, но установих, че не са мой тип :/
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
The Burning Halo не ми направи толкова много впечатление, предпочитам да слушам непрезаписаните варианти на песните.
Иначе за Дракониан с чисто сърце мога да кажа, че са една от най-любимите ми групи. За мен връх в творчеството им е Arcane Rain Fell. Няма песен в този албум, която да не ме докосва.Наистина, много дълбоки и смислени текстове.малко групи разглеждат по толкова поетичен и замислен начин темата за падението на ангелите. И както Андерс се беше пошегувал във официалният им форум, и в новия албум Сатаната ще продължава да е част от групата ![]() Също адмирации за Лиза.Невероятен ангелски глас, толкова фин и нежен, като мрачен плащ. Поздрав за всички The Cry Of Silence. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Една от малкото групи, които могат да ме накарат да мисля толкова задълбочено за музика, и въобще с такова въздействие върху мен. Изключително силни текстове и чувствена музика. И при мен любим албум е "Аrcane Rain Fell", много уважавам и демотата.
Имам огромни очаквания към предстоящия албум, но се чудя възможно ли е да сътворят нещо по-силно и искрено от предшественика. Песента, която са пуснали на myspace профила си звучи много обещаващо и интересно, за това нямам търпение. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ще ме накарате накрая да чуя и аз Аркейн рейна...
![]() In life I cry Away I Fly ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Turning Season Within - не е нещо невиждано за стила, но е един много добре изпипан и завладяващ албум, задължителен за феновете
Mежду другото определението за Дуум метъл не ми се връзва много ама както и да е ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Никога не съм ги слагал в графата си "Фаворити" и смятам, че проекта на Johan Ericsson Doom:VS определено е по-добрата музика (лично за мен), но виж... има една песничка "She Dies" -
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The second rebellion of Lucifer
the second rebellion of Lucifer... HAS BEGUUUUUUUUUN ![]() ![]() ![]() пак ги ошматквам, хубаво е да се сетиш за една неслушана от два-три месеца група и пак да е свежа ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:26 PM |