![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() www.RAMMSTEINBG.com има удоволствието да ви покани на Rammstein Tribute Party, което ще се проведе на 21.03.2008 г. (петък) с начало 21:00 часа! Мястото е клуб "8-ball" , a музиката (т.е. Рамеца) ще пуска M.O.S. Krindo! Аз лично съм изключително доволен от всички партита, посветени на Rammstein, които са били водени от Криндо, а този път участваме и ние (БГ сайта на групата), така че разцепването е гарантирано! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 28-February 08 Потребител N: 2609 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
аз пък с тях прослушах метъл, вече не ме кефят, но ги уважавам и има няколко песни, които още ме надъхват
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Много харесвана от мен група /макар и малко поомръзнала../. Не обичам да ми се пее на така благозвучния немски език но на тях като че ли в това им е чарът-просто не мога да си представя да е различно! Интересни хорица - зли текстове и яка музичка - какво му трябва на човек
![]() Ще се видим на партито! " ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Rammstein са си Rammstein...
![]() Досега не съм ходил на такова парти, но никога не е късно. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Брех то и аз не бях ходил на подобно нещо, пък Rammstein не съм слушал от година поне, но какво пък...
Сигурно ще бъде забавно, бройте ме и мен! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
^ Ти ми дължиш бира!
![]() И на мен ми е доста интересно какво ще представлява подобно събитие! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ A,no fuck'n way ! Ми , карай ако те позная шъ черпя!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Я, обява ми се радва на популярност!
![]() Гарантирам ви, че който дойде, няма да съжалява! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Ами това ми е от трите най-любими групи! Гениални са,а немския като мой любим език в тяхната уста е невероятен! Много си ги обичам особено Оли
![]() ![]() А относно събитието идвайте! Аз вече си спя с флаерите, от толкова раздаване се вманиячих! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хубаво звучене имат тези немци, в някои мои състояния съм способен доста да цикля на тях. Ритмична им е музиката, предразполага към забиване. Текстовете са малко гадни на моменти, ама смисълът си пасва със специфичното пеене на Линдеман.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес е "денят", ако някой още не е размислил, сега е момента да го направи!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Май ще се посети
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мии ,то и аз ще се довлека. Вече обещах, a така и така си нямам друга работа
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз ще удостоя с присъствие.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
е ок що никой не разкзва к'во е било? айде похвалете се де...интересно ми е
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да си движа главата още... Направо се потрошихме от всякъде!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Мразя Rammstein! Заинатих се още в началото, като ги чух и от тогава край. Заедно с Manowar и Guns ми е една от най-тъпите групи ![]() И с мен е така. Вие сте олигофрени ![]() ![]() Иначе слушам Rammstein имат някои много хубави песни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е ок що никой не разкзва к'во е било? айде похвалете се де...интересно ми е ![]() Е, кво е било, кво е било... дойдох, видях, напих се, куфях (малко повече от обичайното) и си отидох. ![]() Пеша до Княжево 10 километра в 3 през нощта, мамка му, и с подковани обувки!!! Ужас!!! Иначе беше сравнително ,хм поносимо ,трябваше да чакаме цял час докато пуснат реално Rammstein,но иначе добре беше... май. ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Като музика - ОК /то е ясно/, изключвайки кофти звука на моменти...
Иначе клубът е пълна отврат - никаква вентилация /Сериозно, щях да припадна по едно време от недостиг на въздух. Той се режеше с нож буквално../, 1 тоалетна /няма да уточнявам в какво състояние../ и кофти персонал /на входа../. Предните пъти, които съм била не беше чак така... Не издържах и си тръгнах около 2 часа след като влязох /а някои ентусиасти от форума останаха...ех, дано са оцелели ![]() Само заради ужасното място не успях да се накефя като хората иначе браво на Криндо, че организира това - нека има такива мероприятия ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е,да клуба е същинска дупка, не оспорвам. И на по-приятни места съм бил .
Ми, кво от тва? Според мен беше поносимо...(важното е ,че аз оцелях!!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Кво от тва ли...
![]() ![]() А да, друг ОГРОМЕН проблем - бирата беше топла!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1383 ![]() |
Rammstein
![]() ![]() А също така са и една от бандите, които имат невероятно стабилно присъствие и са уверени в себе си. Може и да не са музикални виртуози, но умеят да изразяват идеите си много завършено като за музикалните средства, които използват. При това го правят така, че на никого не му прави впечатление дали свирят сложни композиции или не. Просто имат собствен почерк и създават уникална атмосфера. Изобщо Rammstein рулират. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Кво от тва ли... ![]() А да, друг ОГРОМЕН проблем - бирата беше топла!!! ![]() Мдам ,въздух ,та въздух ,притрябвал ти е ![]() ![]() Но все пак беше поносимо, въпреки мизерията... аз лично ще съм пак там на концерта на Carnage и Eufobia. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Партито беше много прилично въпреки че не съм фен на групата, а клуба е мекo казано дупка.
Да отбележа, че беше удоволствие за мен да се запозная с Uliar и Lanfear ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, мястото определено беше зле, но самото събитие рулираше!
Аз се видях с хората от форума, но без Lanfear, а с нея даже по скайп си писахме уж... ![]() Нищо, другия път! ![]() Пък и другите двама също нямаше да позная, ако не беше Нико да ме запознае с тях! ![]() Ако някой се интересува, тук има снимки - http://store3.data.bg/arghoslent/r/ ! Нико, виж специално снимка 231! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хехе еее добре сте ни хванали ...
обаче пак сте ме изтепосали сред 300 бутилки бира... нема отърване ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Готини снимки има
![]() Писахме си да, но като не знам как изглеждаш... Явно сте се запознали след като аз се изнесох ни жива ни умрела... е, както каза - следващия път и хвани се покажи на снимка да знам кого търся хах! Dragontear - и на мен ми беше приятно да се запозная с теб и Гери ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Ники, не знаех, че слушаш Rammstein... или си бил там заради бирата?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бях там защото ти не беше
![]() Отидох защото Лудничаря ни покани с Гери и ми беше интересно.. И честно да си кажа не съжалявам |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:28 PM |