![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Преди няколко седмици в този форум говорихме, че като се появи нов клип на SUFFER H да гласуваме за него в Interactive. Клип има, ама още не може да се гласува за него. За да се поправи тази несправедливост, пуснах във форума на предаването Interactive (http://www.mmtv.bg/forums) питане, кога ще може да се гласува. Та призовавам, който има желание да се занимава със щуротии, да подкрепи каузата на българския екстремен метъл, хехехе.
![]() смърт на чалгата и хип-хопа! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Постнах там... като има възможност за гласуване ще се скъсам... въпреки че въобще не харесвам албума. Трябва да се подкрепяме...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
trqbva li?
6to? -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Видях, че го има в списъка и вече пуснах своя глас на http://mmtv.bg/interactive
![]() Интересно ми е, дали можем да вкараме клипа в класацията? То с lp и h.i.m. на глава не можеш излезе... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
ще ги свалим, няма страшно.
трябва да се подкрепя, разбира се! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
6to?
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе, поне ще опитаме.
Зомби, ти си мега-негативен пич. Не ни разваляй наивно оптимистичната тема! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 18 2004, 10:09 AM) Не ни разваляй наивно оптимистичната тема! Важното е пионерска активност да има! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
ами, зомбче, как да ти кажа, защо не по дяволите?
предпочиташ нещо по така, а? може би деси-слава да се върти в родния ефир, а? или някой друг твой любимец от тез среди. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
zna4i
1.Fuck off rodniq efir koi gleda televiziq be??????? ot televiziqta samo degradira6 na koi mu trqq da e v 6ibanata klasaciq na mm? dai da pi6eme i na mtv napravo na mene mi se draifa o6te kato pusna televizora i sega sigurno 6a mi kaje6 4e s glasuvane 6a opraime ne6tata i 6a napraime mm edna po dobra tv za gledane ne mi puka za mm, ne mi puka za suferh ili za koito i da e drug puka mi samo za mene a az si nabavqm si4ko neobhodimo mi ot i net suvetfam te i ti da postupi6 taka nqmam nikfi partiotski 4ufstfa zatfa predpo4itam da si gledam i da si slu6am nqkfi si sufsem ne-rodni izpulniteli /slu6am i nekoi rodni ama tfa ne e 6toto sa rodni i tree da gi potktepqm a i suvsem ne raz4itam na televiziqta za tqh a hoda na laifove 3.deseislava stava za gledane -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
аха, значи няма спасение за теб.
идеята е, като ги подкрепиш и ако се родят плодове, други групи да им завидят и да използват това като стимул(така ще знаят, че има кой да ги подкрепи) и така родната ектремна сцена да набере скорост, например. нужно е действие, не само приказки. Те трябва да знаят, че има хора зад тях и да продължават напред! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене ще ми е интересно да се появи клипа в ефира.
Suffer H >>>>>>>>>> HIM, Limp Bizkit, Linkin Park и всички други мизерии които се озовават в тая класация... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
Ми важен в случая е ентусиазма.
Пък и ш'то да не гласуваме. А пък от ММ да му мислят. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Борбата продължава!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
и аз се отчетох....
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ne 4e 6te promenq posokata na wyrtene na zemqta ama glasuwah
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:57 PM |