![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Mал шанс за теб
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Пресно от сношке
![]() http://img2.freeimagehosting.net/uploads/98cda33d6d.jpg Тая май е единствената, дето да приличам на човек :? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Е пак не мязаш на човек....
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми ядеш мъдете-мръвки!
Чакам някой да качи още снимки, пу... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Владо, мисля, че е време да си качим идиотската снимка (DSC00081)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Тая май е единствената, дето да приличам на човек :? Почти...почти... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Let's put a smile on that face!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе - пъпешииии
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^^Хахаа ,мноу яка снимка!
Такаа, тия дни се помотах наляво надясно ,та ето ви малко снимки и от мен... ![]() 1.Познайте кой изпъква сред тълпата ...муахахаха ![]() 2.Лелееее колко съм Gothин ![]() ![]() 3. Асеневата крепост !(или поне това ,което е останало от нея) ![]() ![]() Мии,тва е. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^Хм, ходил си до манастира?
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Е,да (въпреки ,че не е много типично за мен) ...обаче не можахме да снимаме нищо от там.
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
можеше да си обърнеш пентаграмата наобратно преди да влезеш в манастира
![]() интересно ми е как щяха да те гледат поповете ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти пък ,изкара ме голям сатанист
![]() Ми,аз си бях голяма атракция и така ,не че много ме грееше, обаче после ми разправяха, че имало доста погледи, подозрително впити в мен (в цялата ни група, всъщност). Просто ебати тъпите хора! Сякаш не виждали метъли... ![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
можеше да си обърнеш пентаграмата наобратно... В случая "пентакъла" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Симонкеееее
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ти дам аз на теб една Симон
|
|
![]()
Коментар
|
|
/me поръчва два броя - един за неговото другарче Жорко.
Ама как те дразняяя ^^ Туй щото каза нека ни в случайните! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
![]() Helloweencheto по акъл е на 2 и полвина и обича плюшки, много много ги обича! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...и една от плюшките си я кръстила Дерис?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Helloweencheto, готина снимка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
...и една от плюшките си я кръстила Дерис? Почти позна, имам патка на име Хели (Helloween:)! Aglarana много ти благодаря! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз имам!.....но пък на име Винету (Znepolskł)!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
аз пък моята не съм си я кръстил още ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Крайно време е да я кръстиш.... Ако имаш нужда от помощ за името, свиркай!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой ше ходи ли на Eros Show 2008 бе ![]() цици брадър! ![]() http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6998f9dc35.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 08:17 PM |