![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Taka, tazi godina prez septemvri v Instanbul 6te hodqt Therion( http://www.megatherion.com/tour.asp ).Ta predlozenieto mi e da poburkame SME ot e-maili na sme@sme.bg i da davame nastoqtelni predlozeniq na tozi adres http://www.sme.bg/bg/ . Aide i da ne gi dovedat ni6to ne pre4i da probvat, taka 4e s nastoqtelstwo pone twa mozem da gi nakarame da napravqt. A i Istanbul ne e mnogo dale4. Tui 4e derzaite i po4vaite da spamvate emaila na SME
![]() ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Точно Therion ме съмнява да докарат, но както и да е - писах им. Би било чудесно да се случи...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре де. Не разбрахте ли че не гадните дебелаци от SME решават кой ще идва и кой, не!?!?!?!? Сигурно са го канили(както канят и ВСИЧКИ групи които минават през източна европа) и онея са им казали че в Българиоя наяма условия или нещо такова. И да им пишете и да не им пишете е все едно.
Фащай автобуса и към Истамбул. Близо е, а и е ебати красивия град. Поразтъпчи се малко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ТИНЕМАМУКААШКОДАПРАИ
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 27 2004, 09:43 AM) Добре де. Не разбрахте ли че не гадните дебелаци от SME решават кой ще идва и кой, не!?!?!?!? Сигурно са го канили(както канят и ВСИЧКИ групи които минават през източна европа) и онея са им казали че в Българиоя наяма условия или нещо такова. И да им пишете и да не им пишете е все едно. Фащай автобуса и към Истамбул. Близо е, а и е ебати красивия град. Поразтъпчи се малко. Да-не може вече да не са ги поканили след като са разбрали,че ще свирят наблизо.Все пак им е останало някаква самочувствие на тия от SME и където пробият... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Hubavo e da gi ru4kame SME kogo da kanqt, no ne mi se vqrva da ima rezultat...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Ne se znae dali sa gi pokanili ve4e. Novinata izlezna na qve suvsem skoro na oficqlniq site na Therion, taka 4e ne mi se vqrva tolkoz burzo da trugnat da gi kanqt. Za twa po dobre da gi podmu6kame o6te ot sega da vodqt pregovori ako 6te go pravqt. Puk dali 6te gi dokarat twa 6te se razbere s vremeto.
-------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:19 AM |