![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Сигурен ли си, че ти е точен жокерът?
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Опа, съжалявам, ако съм ги подбрал гадно, просто това ми се стори най-удачният избор. Значи първата не я свързвайте с бактериите, по-скоро с мащаба им. Втората е ясна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Ако са Nanowar, имаш виртуално черпене от мен
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Те са, естествено
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
RAPTOR?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По- скоро Evolution бих казал аз.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нито едно. Интересува ни научното наименование на животинчето.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Археоптерикс? Такова нещо няма даже в метъл архивите.
Едит: Не, не е археоптерикс. По- задълбочен поглед показва, че е доста по-примитивно животно. Стъпка преди археоптерикса, бих казал. Едит 2: Грешка. Динозавър е. Deinonychus. Много красив динозавър, определено. И група, която не съм чувал преди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поздравления за Едит 2, тъй като е правилен отговор. А групата не е лошо да се чуе.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
RAGE?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Wrath тогава?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак не. По- лесно е, отколкото си мислите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ед?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
ЗЛОБА ли бре?
Невъзможно е да са те, но все пак да питам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Много си близо, много.
^ Да имаш идея, къде мога да чуя нещо тяхно? Имената на песните не звучат никак зле ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
Гнус ме е да го напиша, ама ... Едгай?
-------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се гнуси, бре. Вярно, гейски са, ама са приятни и технични. А това, че са лигави позьори е друг въпрос. В крайна сметка, музиката им ме кефи.
Ти си, иначе. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
![]() :ДДД -------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Чък Норис. Тази физиономия не може да се сбърка!!!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Тука има някаква объркваия
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Усетих се и се оправих, малко не навреме, ама нищо!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Не, ти пак не разбираш! Целта на играта е съвсем друга! Хвани от първия пост и попрочети малко, там са и правилата А за юнаците си има друга тема
![]() Кире, подсказвай!!! Че е Чък Норис е ясно, ама какво да му гледаме?! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да, в смисъл, той е маршъл мастър, олигофрен, > GOD, много аспекти има Великана
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тексаският Рейнджър
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре се насочвате ... :Д
Задайте си въпроса ''Какъв е Чък Норис?''. -------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам я, но няма да я казвам. :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Задайте си въпроса ''Какъв е Чък Норис?''. Непобедим е, какъв може да е... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:09 PM |