![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Концертът беше нереално размазващ. Оставих си гласа някъде там...
Тотална мания. Защо ли Kamelot са една от любимите ми групи? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Лудницаа:) Звука - кофти; всичко останало - лелее!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Концерта беше ОМГ ВТФ
![]() ![]() ![]() П.П. Имаме снимки от концерта,но не са много.НО проблема е там,че не знам как да ги кача в нета...Ако някой ги иска да пише на skype-kartofa6014 и ще му ги дам ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Страхотен концерт
![]() Firewind ме размазаха още в началото - тяхното представяне беше великолепно, без да намесваме звука... Kamelot, разбира се, направиха нещо изумително - съчетанието на едни от най-любимите ми техни песни беше още по-голям плюс, за да си прекарам толкова яко! А глъсът на Рой впечатлява... ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Как мислите има ли шанс да ни включат в двд-то си ? Или няма да стане,понеже акустиката беше лоша
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Нямаше камери, с които да ни заснемат, за да ни включат
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мда, изпълнението им беше феноменално, само ми се искаше да хвана някой от техниците за ушите и да му ги скъсам. Добре, че Рой има плътен глас и успяваше да се чуе макар и не както трябва.
За подгряващите групи няма какво да кажа, от първите нищо не се чу, само китари, а другите имах чувството че свирят една и съща песен почти. Разликата в класите беше ушеизвадна. Страхотен певец, страхотен фронтмен, жалко, че тук в България никой не прави bootlegs. Дано ги поканят и след следващия им албум, но ще е добре ако това стане да има и малко реклама - постери, телевизия, радио - и да са в по-добра зала. Инструментала, който забиха, беше размазващ, дано го използват в някоя песен по-нататък. Студийните версии на песните сега ми се струват доста постнички в сравнение с размазващото изпълнение на живо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Епохален концерт! И трите банди се представиха много на ниво; дори Forever Slave ме изненадаха приятно. Иначе "Христо Ботев" наистина е известна с това, че не става за концерти, но пък от друга страна Forever Slave и Firewind бяха озвучени сравнително добре, което ме навежда на мисълта, че за Kamelot техниците просто не си бяха свършили работата като хората. Което е престъпление. Вярно, след първите няколко песни нещата се пооправиха, но саундът не беше това, което трябваше да е. Колкото до самата група, направиха просто убийствено представяне, излишно е да го коментирам. Публиката очевидно ги зарадва много, бяхме по-шумни дори от сърбите миналата година. А, и да не забравяме голямото знаме с логото, което Дил нарисува...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Аз просто нямам думи да изкажа, колко жива ме накараха да се почувствам...Звука може и да не беше на ниво, но когато самата музика те накара да излезеш от кожата си, това не е важно...Това беше истинска музика с камъни...Някак си оставих там гласа хаха...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
За мене беше най-важно, че успяхме да накараме и трите групи да се раздадат докрай!!! Така че и на двете страни да им е кеф, че са дошли
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Историческо шоу.
![]() P.S. Знамето наистина ли беше ваше? ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Мдам, концерта беше култов!
![]() Признавам, че Кан е неописуем на живо, а инструменталите бяха...!!!!!!! ![]() p.s. Качвайте снимкиииии! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Да, Диляна (Sharon) го направи. Беше чудесна идея, наистина много се зарадвах, че и те са го харесали!
Първо, това за мен беше най-добрият концерт на който съм бил. Камелот показаха много емоция, заряд и внушение, публиката беше много енергична и всичко беше на невероятно високо ниво. Мисля да спомена някои неща, които ми направиха впечатление - организацията, нещо което не очаквах, предвид промоутъра, с когото никой не беше запознат, беше чудесна, пуснаха ни точно в уреченото време в залата, нямаше проблеми с охранителите, концертът започна точно в седем и половина, без никакво закъснение, което за такъв концерт е голямо постижение. Бях отпред и слушах с говорителите на групата, честно казано съм доволен от звученето, Рой се чуваше кристално чисто и перфектно балансирано с останалите. Обаче на подгряващите Forever Slave тази девойка така и не я чухме какво пее. Нищо де, и те се представиха добре, изненадаха ме. Firewind се представиха на ниво - въобще не съм очаквал, че ще остана без дъх още на подгряването, също искам да отбележа перфектният им контакт с публиката. Като я споменах, не мога да пропусна колко доволен останах от държанието на тълпата. Kamelot и Firewind със сигурност много харесаха българските фенове и обещанието, че пак ще се видим ме изпълва с радост. Искрена радост се четеше по усмивката на Кан, когато скандирахме името на групата и пяхме заедно с тях всички песни. Няма нужда да казвам, че изпълнението ме отвя, наистина групата е много силна на живо и в един момент се усетих, че съм притихнал и гледам внимателно - на Karma целият изтръпнах от вълнение. Наистина емоционално и въздействащо беше изпълнението на всички песни. Не на последно място, радвам се, че развяха знамето ни накрая, че Рой Кан знаеше ударението на София и че ми остана такъв незабравим спомен от това преживяване. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Tiq v4era mi naduha glavata dokato pieh rakiq i slushah Lepa Brena v studentski
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз като неособен фен на ни една от трите групи се изкефих немалко (
Цитат Аз бях този зад теб, на когото правеше вятър с кичарата. funfunfun MY INNER PEACE Very Happy ![]() ), особено на The haunting, Soul Society и March of mephisto. Евала, наистина стана много хубав концерт ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Наистина впечатляващ концерт
![]() ![]() И знамето беше прекрасна идея, поздравления ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
Не мога да си събера още мислите след снощи. Невероятен коцерт
![]() ![]() ![]() ![]() Никога няма да забравя тоя концерт!!! Дори факта, че звука беше доста кофти на моменти, и на първото парче на Kamelot почти не чух вокали, не може да засенчи събитието!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
То концерт ли беше, да го опишеш... Невероятно представяне от страна на трите групи, съпортът беше избан доста точно. Firewind ме размазаха с начина, по който се раздадоха докрай на публиката, не съм и очаквала да бъде иначе, но си е друго да го видиш и почувстваш по този начин. А за Kamelot - достатъчно се изписа вече за звука, пооправи се нататък, изключая това, представянето беше СТРАХОТНО, по едно време като че ли Рой едва успяваше да си намери място на сцената. Виртуозните китарни сола са си тяхна запазена марка, усетихме и красотата на клавира... Просто снощи бандата още веднъж доказа, че не без причина се нарежда сред любимите групи, както каза Венци.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Поздравления на Дили, за страхотно изрисувания флаг (WTF?
![]() ![]() За концерта. Не мислих, че след Maiden ще преживея отново същото чувство.Усетих страхотна положителена енергия, сърцето ми тупаше неописуемо и се вълнувах страшно много.Концертът беше невероятен!!!!Организацията перфектна, казаха че ще пускат в 18.50 и пуснаха точно в толкова.А и да не говорим, че концертът почна както и беше обявено в 19.30.Единственото звукът при нас беше под всякаква критика, но това не ни попречи на изживяването. Forever Slave имат хубава музика.......и нищо друго. Firewind страхотна група, страхотни хора (чак сега разбрах защо все си харесвам гърци).Те буквално ни отвяха, направо изринаха кочината, бяха невероятни. За пръв път се изкефих толкова на "подгряваща" група. Радвам се, че имах честа да чуя Falling to Pieces, умопомрачителна песен. Имаше страхотен контакт с публиката, а и като хора са невероятни. Имахме честа да си поговорим с тях, е почти с всички.Gus G, Apollo, Bob и Mark бяха супер дружелюбни и си поговорихме с тях преди и след концерта. Kamelot ето тук вече нямам думи. Мина един ден, а усещам празнота. Искам да бъде пак 18-ти. Kamelot се представиха ...нямам думи да го опиша. Радвам се, че бях там и бях част от този концерт. Roy е Бог и определно ми остави страхотни спомени. Всичко беше перфектно..шоуто, сцената, контакта с публика, сетлиста, всичко... Този концерт ще се помни вечно. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
И мен нещо ме подразни звука. Жалко, че се бях потрошил от работа и честно казано нямах сили да съм долу, иначе не беше лошо, то аз си хванах почти само Камелот де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ама вие сте били 3195319 човека от форума, аз пропуснах Форевър Слейв и хванах няколко парчета на Файъруинд, но не бях там заради тях.
![]() Тъй де, неслучайно Камелот са ми от фаворитите като цяло. ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Защо не се обади?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Щурма обаче яко се е активизирал ^^
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тръгнах инцидентно и днес сутринта се прибрах така
![]() И все пак беше жестоко ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ауууууу невероятно беше! Най-отпред, на оградите, специални благодарности на Сашо и Мариелка за което ... имам да ви черпя! Звука беше кофти (което май някак вече не е нищо ново за нашите ширини), но като цяло в мен остава спомена за страхотното изживяване
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Снимки от концерта (най-отдолу), автори са Metal Katehizis, има 1-2 от публиката с познати муцуни
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Преди малко прочетох това в блога на Kamelot:
Hi all, The tour is going amazing; we are in Budapest today after another fantastic night in Belgrade. The fans there are really one of kind! It was great to meet so many of you after the show. The first appearance in Sofia, Bulgaria was truly a night to remember. We played in a large basketball hall that was nearly full to the rafters. I guess around 2000 fans were there for our first of many trips to Sofia. Thanks to all the fans and great support acts on the tour, having packed houses every night is very gratifying! See you all tonight in Budapest and then we are back to Germany. Thomas/Kamelot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Концертът беше нереално размазващ. Оставих си гласа някъде там... Тотална мания. Защо ли Kamelot са една от любимите ми групи? За мене беше най-важно, че успяхме да накараме и трите групи да се раздадат докрай!!! Така че и на двете страни да им е кеф, че са дошли ![]() Аз май нямам какво повече да кажа..... ![]() На оградите беше истината ![]() ПС- Abydos познавам един човек, който засне целия концерт с камерка от седалките, това може да бъде буутлег. Ще го попитам къде точно ще share-не записа с нас. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:43 PM |