![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Aggressive Perfector, в кой форум прочете тия глупости дето ги ръсиш за CC?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Защо е нужно да го чета отнякъде?! То си се вижда/чува от сто километра. Да не забравяме и следния факт: те са най-продаваната дет метъл група въобще. Това ще рече, че или са сред най-добрите в стила, или са сред най-лесно смилаемите и достъпните в стила. Като се позамислиш обаче, те не могат, ама по абсюлютно никакъв начин, да се сравняват нито с Death, нито с Obituary, Morbid Angel, Deicide и пр., нито със шведските банди. А като се позаслушаш пък, музиката им е просто едно безкрайно блъскане и псевдо-брутализъм (особено по-късните работи с Корпсграйндър). Не са допринесли с абсюлютно нищо за развитието на стила, нито са създали кой знае какво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
И така да е, според теб това ги прави "гавра с метъла" и "пародия на дет метъл"?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
^^ Говориш пълни глупости. Първо това, че са лесно смилаеми - това очевидно и ушечуйно не е така, особено сравнени с изброените от тебе групи. Освен това е пълна глупост изказването, че не са допронесли с нищо за развитието на стила, защото спокойно може да се каже, че те са едни от пионерите (и всъщност най-изявените) на цял подстил, наречен "брутал дет метъл". Кенибъл са една от групите-класика в дет метъла, независимо дали това ти харесва или не. Въобще, както ти споменах вече, фактът, че лично на тебе някоя група не ти харесва, не я прави автоматически комерсиален боклук...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ съгласен съм
Абе не разбирам съвсем позицията на Aggressive Perfector. За сега ни показва само че е много истински и разбиращ метъл фен на 15 и че може да чете на английски. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Умно е момчето, просто не иска да признае някои неща (които abductor изреди). :Д Странно защо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
те са едни от пионерите (и всъщност най-изявените) на цял подстил, наречен "брутал дет метъл". Cannibal Corpse > Suffocation, Immolation, Morbid Angel, Deicide, Cryptopsy, Deeds of Flesh...?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Suffocation
Formed in 1990 Morbid Angel, Immolation и Deicide по бруталност не отстъпват на Канибалите, просто са в пъти по-интересни от елементарния им скучноват стил. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Чудя се коя от всички глупости, които изброи за Канибалите да започна да опровергава първо...
Макар че, като се замисля, бидейки глупости, повечето ти изказвания не заслужават внимание... Знаеш ли каква е разликата между празноглавия и интелигентния човек? Тази, че интелигентният човек винаги се съмнява и си задава въпроси, а празноглавия е категоричен и си пее все едно и също. Твоят проблем е, че явно си празноглав, но се опитваш да изглеждаш интелигентен и затова пишеш всичките тия глупости - просто не ти се получава... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Като говори толквоа глупости този 15 годишен младеж, намери ли се из вас НЯКОЙ, ЕДИН ПОНЕ, о, велики интелектуалци! да му обясни къде греши, със строг, но добронамерен тон да му помогне да излезе от кашата, която му е в главата??????????????????????
Има ли един от вас, който да има в "ЗРЕЛИЯ" си живот нещо по-важно от това вечер, във форума да обижда, нагрубява всякак и убива куража и интелекта на тийнейджърите?? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Набързо ще се включа в темата, защото гледам, има много нови потребители, които не са наясно с форумните юзъри. Ще поясня, че Aggressive Perfector е младо момче, няма още и 17 (май. Ако греша извинявам се), което още е в етап на формиране на мнението си както за света, така и за музиката, която слуша. Личи си, че мненията и светоусещането му търпят бурни обрати в рамките на броени месеци, което е резултат точно на неопитност и на прясно заформилите се в него идеи, които той логично иска да обсъди с нас. Не за първи път се сблъскваме с "интересни" теории от негова страна. Казвам това не за да защитя мнението му, а за да ви обърна внимание, че не спорите с възрастен чичка, който вече от 20 години си седи със закоравели виждания. Сиреч, взимайте предвид с кого спорите.
А че Кенибъл са институция с огромен принос за метъла, е ясно на всички. Че са преди всичко музиканти от класа е ушевадно. Че музиката им не е елементарна също. Те не се взимат насериозно с текстовете си - много отдавна са си казали сами, че това за тях е само шоу. И че съвсем нарочно се стремят да правят текстовете си шокиращи, защото за тях това е една голяма забава. Това обаче не омаловажава ни най-малко нито стойността на музиката им, нито качествата им като музиканти и композитори. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бтв, агресива винаги с това ме кефи. Че мисли по-различно и не го е страх да си изрази мнението.
![]() Кенибъл не харесвам, от дет не отбирам. Но не са от най-главните групи в жанра за мен, даже не ги харесвам особено :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Много добре - при така изяснената ситуация се извинявам, ако съм звучал грубо. В случай, че смелото изказване на различни "теории" е резултат именно от такова "лутане", съм съгласен, че не бива да се обижда (макар че не мисля, че съм обидил), а да се обяснява. Но нали не очаквате да проверявам възрастта и да се съобразявам с психологическия профил на всеки, с който поведа спор?
При всяко положение аз съм последния, който ще скочи с обиди, а без аргументация, защото смисъл има само от дискусията (особено за такива "търсещи" натури, които само мога да похваля, а и в известен смисъл също съм такава натура). Учил съм една много хубава максима ли е, що ли е, нз, която казва "Критика на мнението, а не на личността.", така че ще се радвам, когато не я следвам, някой да ме връща към нея, както стана сега. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Идеята за критика към мнението, а не към личността е супер. Но аз казвам какво се случва с младите, които имат нужда от съвет и подкрепа.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Афиширането на такова желание само ги отблъсква, повярвай, така че повтаряй го по-малко. Ако е в това въпроса, впрочем, аз съм на 19, хаха, също може да ме пишете млад, бих се изкефил.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ги отблъсква, учи ги. Вярвам в това.
И не, говоря все пак за 14,15,16. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Fuck! Одъртех...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Добре, де, хора... всеки има право да греши, нали? Перфектора мене доста ме кефи, защото мнението му е различно и самобитно... доста ми напомня на мен преди време
![]() Всеки има право на мнение, всеки търпи развитие, всеки може да греши. На мен лично Cannibal Corpse са ми скучни и изключително еднообразни. *Чака дъжд от псувни по свой адрес. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ 1 към 1 ти е мнението с моето
![]() Освен сантименталностите и миналото де ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, де, хора... всеки има право да греши, нали? Перфектора мене доста ме кефи, защото мнението му е различно и самобитно... доста ми напомня на мен преди време ![]() Всеки има право на мнение, всеки търпи развитие, всеки може да греши. Това мисля, че го изяснихме - така е. *Чака дъжд от псувни по свой адрес. Нека си чака. Не че някой е напсувал някого, ама нейсе... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Точно пък те са най-голямата пародия на дет метъл и повлякоха след себе си един куп безсмислени групи. Всяка голяма и важна за даден стил банда неизбежно влачи след себе си един куп безсмислени такива, които само копират сляпо. Така че аргументът ти не е от най-адекватните. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Метълкорът е гадна американска шитня. Да си го слушат дебелите емота.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
*вкарва нинджитсу и бяга да става дебело, дебело емо*
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 14-September 08 Потребител N: 2981 ![]() |
Абе хора я спрете спора. Тия корове, блекове и детове за мен не са музика. Аз съм рокаджия и слушам по леки стилове, ама в тия няма смисъл. В рока има супер смислени текстове, не говоря за новите палячовци.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точ'така!
![]() Ебати якият и жив коментар в тема, заровена преди половин година!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе хора я спрете спора. Тия корове, блекове и детове за мен не са музика. Аз съм рокаджия и слушам по леки стилове, ама в тия няма смисъл. В рока има супер смислени текстове, не говоря за новите палячовци. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Важното е, че някой се сети да сложи точка на спора.
Толкова хубави теми има в тоя форум, ама всичките някак незавършени седят. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ми почвай да ги завършваш
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
А бе пичове, защо е тази тъпа дискусия, на кой му е по по най??? Има ли смисъл от това. Като човек метъл мога да кажа,че както слушам флоид, пърпъл, реинбоу... така слушам аксепт, меидън, джудас, уосп... както слушам криейтър, содъм, венъм, танкард... така слушам дет, диисаид, морбид еинджъл, обичуъри, неипълм дет. Както слушам тристания, сирения, перадаис лост, тиамат, муунспел... така слушам рамщайн, с.о.а.д, шимаира, слипнот и подобни. Както слушам жан мишел жар и ванжелис, така слушам и дарк електроника. Е и????? Сигурно съм най-тъпотo, не музикално парче, изгъзица на метълист!!! Да ама не. От всеки стил отсявам каймака. Иначе намерих дискусията и пенявенето тук за адски тъпо. Както се чуствувам гражданин на света, така се чуствам и необременен кон с капаци в стилово отношение. Неслучайно преди време захатнах тук че съм нестандартния фен. Защото за един стар фен на флоид или пърпъл, творчеството на каркас и брутал трут ще е светотатство. За мен обаче не е. Забелязъл съм че от свръхтежко може да се наведеш към класиците, ама обратното е светотство. Това ми напомня на един познат фен с тениската на меидън, лефскито, бирата и дотам. С еластичните дънки сигурно още си живее в 80те. Възприемчивост и толерантност се изисква повече в метъл средите. НЕ РАЗЕДИНЕНИЕ. Защото чалгарите са обединени, за разлика от нас. Просто правя поклон на всеки в опита си да твори. За всеки стил, жанр и група си има фенове, като за всеки влак пътници. 100 човека-100 истини!!!
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:29 AM |