![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Тази тема ме разби!
Някой, ще ми отговори ли какво значение има кой носи и кой не потник? И от отговорите на другите ли зависи дали ще носиш или не? ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Само ако е като на Бичето - миньорски черно-бял потник.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ми нося зимата, имам си и белички и чернички. Нося ги просто, защото ми е по-топличко тъй. Ама защо му отдавате такова значение, че чак Киро му е направил анализ кога се носел, че бил и демоде. Да селско е да носиш бял потник отвън или под риза, ама като ти е под дрехите какво ти пука?! Важното е да ти е комфортно. Ако не ти се носи потник сложи си фланелка, ама по мойте представи то си е потник с ръкави, в крайна сметка целта му е същата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Някой, ще ми отговори ли какво значение има кой носи и кой не потник? И от отговорите на другите ли зависи дали ще носиш или не? ![]() Твърде много мислене не е помогнало никому. Какво значение има дали има значение? + това, това не е тийнпроблем, та да искам да обменя опит, хаха... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Се не ебааай с тийнпроблем
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Защо да е селско да се носи потник? Повечето костюмирани мъже под ризата са със потник.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Извод: Повечето костюмирани мъже са селяни...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Точно потник под официална риза е едно от най-противните неща евър, защото се вижда от километри. Личен опит на човек, който носи много често ризи в ежедневието си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Все едно момичетата да тръгнат с онези старите бели, дълги гащи, тип мъжки шорти и това им е бельото!!! Абе аз чак кюлоти (или там както се викаха) не нося, обаче по-изрязани дамски боксери много обичам ![]() А да питам сега девойките - носите ли прашки? Щото аз не и не мога да понасям нещо да ми се навира в гъза ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... аз не и не мога да понасям нещо да ми се навира в гъза ![]() А требва! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Твърдо НЬЕ!
Що ти не пробваш да носиш прашки да видиш кво е яко ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Щот ми е малка пишката и ще изглеждам смешно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
^^^
![]() ![]() ![]() Кратко, точно и ясно. А по въпроса с кюлотите - тъй като нямам, през зимата прибягвам до наполеонките на брат ми и баща ми. Страаашно са удобни. Памучни, мекички, топли. Какво повече му трябва на човек... май и един потник. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
А да питам сега девойките - носите ли прашки? Щото аз не и не мога да понасям нещо да ми се навира в гъза ![]() Всъщност ако им свикнеш, по-удобно бельо няма. P.S. Трябва да има тема "Превръзки или тампони", сигурна съм. Само че не ми се рови назад в раздела. ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тези старите бели потници наистина са демоде. А към мъжката част: Боксерки или слипове?
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Боксаааааааааз!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Боксерки, мн ясно! Boxers uber alles! Ама не тия широките...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да питам сега девойките - носите ли прашки? Щото аз не и не мога да понасям нещо да ми се навира в гъза ![]() Всъщност ако им свикнеш, по-удобно бельо няма. P.S. Трябва да има тема "Превръзки или тампони", сигурна съм. Само че не ми се рови назад в раздела. ![]() Нищо не открива търсачката... Трябва да се рови ![]() Едит - кое му е удобното? По-добре без бельо, отколкото с прашки - то няма никаква разлика. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... По-добре без бельо... Ммммм... *се облизва* Бива ли по таквиа малки часове да ми говориш таквиа раоти уа? Направо ми се сцепиха гашкете ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що сега ме караш да се червя??
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Прашки!
А за мъжете - слипове. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
^ Съгласен. Но и дамски боксери или там както им се викат са супер. В интересна посока тръгва темата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що сега ме караш да се червя?? ![]() Нищо ти нема, айде ![]() Иначе супер се кефя на тия едни, дамски гащички дето са като шортички, ама стегнати такива, по тялото ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дамските боксерки са мнооого арни.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Дамските боксерки също са хубави и наистина удобни
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ша ва дера... не стига, че съм се разгонил като таковата ми говорите и мръсотии тука! Да 'зема освен да хода да се изкъпа...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Всъщност, по-скоро ми спадна от монотонноста на гласа на narrator-а
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Радвам се, че тия боксерчета се харесват така, мислех, че съм твърде старомодна
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:56 PM |