![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Кой е слушал тази млада и уникална (по мое мнение) българска банда. Условно вкарани в графата деткор (не бих ги ограничил там), Avril in Blood са твърде обещаващи, за да ги оставим без тема!
Та кой ги е слушал? А на живо? Чакам мнения и коментари. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Не ги знам, качи нещо да чуем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Слуша се демото в MySpace в момента...
Едно мога да кажа само: З.В.Е.Р.И.Л.Н.И.К.! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм, кочинка са и много ми харесват
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
чак пък толкова....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ба, тия след като и на мен ми допаднаха с моята клинична непоносимост към БГ бандите, значи ги бива.
Btw, ултра задръстено име. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бива ги, наистина.
Пък за името - к'во ти пука?! Нали има кръв и лимфа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Яка музичка правят хората.Още малко да се постараят и си отиват в брутал дета
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пфффф, лошо за теб, ако позволяваш предварително стила на групата да ти повлияе. Още повече, че не бих ги сложил в този стил. Чуй, пък тогава ела пак.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Мне, просто деткорът въобще не ми допада. Гаден гор-грайнд с квичащи вокали и брейкдауни...
Айде ше ги чуя, и после ше коментирам, просто това деткор тотално ме отказа от идеята да ги пробвам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 18-May 08 Потребител N: 2757 ![]() |
Добри са няма спор, но някак си наистина не мога и аз да ги определя като деткор, но последък съм забелязал, че започва да се прави все повече и повече качествена музика у нас.
-------------------- I am war, I am pain
I am all you've ever slain I am tears in your eyes I am grief, I am lies I am pure, I am true I am all over you I am laugh, I am smile I am the earth defiled I am the cosmic storms I am the tiny worms I am fear in the night I am bringer of the light |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
И мене ме радват...супер
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
ммммммммммммм не съм ги слушала, но може да дръпна нещо да видя кфо представляват
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
имам щастието да познавам единия от китаристите - много добър музикант е по мое мнение.
avril in blood като им е яко и естествено няма нищо общо с avril lavigne ![]() случайно или не-случайно до сега им изпуснах всичките концерти в Пловдив, но съм им обещал да ида на следващия п.с. в последния блог (ако няма по-нов) има цял лайв-сет клипове от някво софийско клубче... май the club - вижте какво представлява на живо музиката, мен ме кефи. Успех на бандата Честно казано се радвам, че има привърженици. Евала. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Много талантлива група! ЕВАЛА!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
имам непоносимост към всичко с "кор" в името
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Deathcore-a е изродия бе, стига глупости.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
Deathcore = пародия. Като ще е дет да е дет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Valle = пародия х2.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:45 PM |