![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"Nightfall in Middle-Earth", "A Night At The Opera", "Imaginations From The Other Side", "Somewhere Far Beyond", "Tales From The Twilight World", "Follow The Blind", "Battalions Of Fear" ...
По никакъв начин не мога да кажа 1 любим техен албум... всичките им са тотални шедьоври. Нямат слабо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Stop, be quiet now
Out with the light and, Then up and down it goes Fly out with the light There at the door, Поп ми мяза малко, ама е ебааааааати яката песен. Поздрав за всички слушащи ги и харесващи и ATITM ![]() ^ Wоrd. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
"Nightfall in Middle-Earth", "A Night At The Opera", "Imaginations From The Other Side", "Somewhere Far Beyond", "Tales From The Twilight World", "Follow The Blind", "Battalions Of Fear" ... По никакъв начин не мога да кажа 1 любим техен албум... всичките им са тотални шедьоври. Нямат слабо. +11111111111111111111111 Това казва всичко ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
A Bar bar bar bar Barbar Ann
Bar bar bar bar Barbar Ann (Bar bar bar bar Barbar Ann) Oh Barbara Ann take my hand (Bar bar bar bar Barbar Ann) Barbara Ann (Bar bar bar bar Barbar Ann) You got me rockin' and a rollin' Rockin' and a reelin' Barbara Ann Bar bar bar bar Barbar Ann ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Stop, be quiet now Out with the light and, Then up and down it goes Fly out with the light There at the door, Поп ми мяза малко, ама е ебааааааати яката песен. Поздрав за всички слушащи ги и харесващи и ATITM ![]() ^ Wоrd. Хоп! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Nightfall In Middle-Earth
Somewhere Far Beyond Imaginations Това им слушам,но като цяло ми харесва стремежът им към големи,епични неща и в другите албуми. ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Същото важи и за мен. Не съм някакъв луд фен но определено ми е приятна музиката им. Трябва скоро пак да си припомня и другите албуми защото напоследък цикля само Somewhere Far Beyond, който май май се очертава като любим...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Тези момчета ги слушам от 1992г. и съм им абсолютен фен. Любим албум - Somewhere Far beyond, любима песен - ами много са да му се не види - Welcome To Dying, Journey through the dark, Bright Eyes. Признавам си че любимите ми албуми са от 1990 - 1995 година. За мен там е истинската сила на групата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Страхотна група
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Рулират от всякъде!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
винаги ще останат едни от любимите ми групи понеже с тях прослушах сериозна музика
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Да не кажа голяма дума, но посоката, към която се насочи бандата, ми харесва повече от началните им творби. Даже ATITM ми е любим след "Nightfall..." и "Imaginations..."
![]() А миналогодишният концерт у нас е един от най-добрите, на които съм присъствал. Голяма емоция беше шоуто. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
А, говорих принципно - точно за това става дума, че доста хора го заклеймиха като откровено "размекване". Знам ли, за мен не е по-лек от "A Night at the Opera", най-малкото... Пък и тежестта никога не е била сред основните достойнства на Guardian, че да има някой повод за оплакване. "A Twist in the Myth" си е шедьовър по всички параграфи. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Това е една от най-великите групи!!! От години ги слушам и така и не ми писнаха. Страхотна музика, разнообразна, красива, на моменти мрачна... Това е то истинският пауър... не някакъв, който се държи за топките, пищи и пее за дракони. Ханси има страхотен глас, който напълно пасва на музиката... Абе каквото и да си говорим, това е една от малкото групи, за които не можем да кажем нищо лошо.... НИЩИЧКО!!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Guardian са най-великата група. За мен всяка друга "най" е след тях. ВСЯКА!
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Това е то истинският пауър... не някакъв, който се държи за топките, пищи и пее за дракони. В интерес на истината, Hansi доста често също пищи и пее за дракони, но май понякога е готино да мериш по двоен стандарт. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Хех, колко сме оригинални
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
И още как!
Първата група на която, започнах да заучавам текстовете - като в детската градина едва ли не. Заради "Nightfall in middle earth" прочетох "Силмарилион". И след това разказвах на всиииички около мен за какво уникално съчетание музика-текст става въпрос. Бях същинска латерна. И първата група, на чийто концерт душата ми се извиваше и искаше да напусне това, неспособно да изрази емоцията само с глас и подскок, тяло. Абсолютно жертвоприношение както бе казано в друга тема. И още много, много неизразими с думи спомени от преживелици ми носи тая група. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Преди ги слушах - сега смятам пак да започна да ги слушам, след дълги години слушане на по-твърди неща!
Imaginations From the Other Side е абсолютна класика! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Слушала ли си Hammerfall? Това е една от пауър групите, които никога не съм понасял... е, техния вокалист е нещото, за което се сещам всеки път, когато става дума за неприятно пищене... По-голяма ГЛУПОСТ не беше писана скоро тук... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не е глупост - просто не ми харесват! И този пее като кастриран... Както и да е, не ми се спори точно пък за Hammerfall...
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
HammerFall са добри бе.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Това, че не ти харесват, не означава, че Joacim Cans е слаб певец... това са ГЛУПОСТИТЕ, всеки с някаква музикална култура, ще ти каже точно това, което аз ти казвам... не бъркай личното с истината..
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Йоаким си е страхотен певец. Това че пее високо е просто поредното "условие" да се заклеймява пауъра като гейски. Филипе, стига тъпотии. Може да си говорим за клипове, там можем да храним Хамърфоул.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Там най за хранене са ми любимите Manowar...е как не успяха един свестен клип да направят, мамка му
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Да, дори Гардиън имат по-хубав клип от тях. А уж Менуор са паралии, какво им пречи?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Джой ДеМайо....
А за Guardian...Briht Eyes ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Не е глупост - просто не ми харесват! И този пее като кастриран... Както и да е, не ми се спори точно пък за Hammerfall... 'Що, бе? Че ние с теб регуларно се дъвчем по този въпрос, може би е време за поредната профилактика, но би трябвало да си има тема/лични/скайп за целта. Настрана изключително неуместното подхвърляне за "гейско пеене", "пищене" и т.н., идеята ти беше за сравнение на Hansi с Cans, или бъркам? Двама от най-любимите ми вокалисти, всеки с уникален сам по себе си начин на пеене - какво повече може да се каже и защо въобще намеси шведите? Отделно какво са ти виновни и тематичните дракони в "истинския пауър"?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Йоаким си е страхотен певец. Това че пее високо е просто поредното "условие" да се заклеймява пауъра като гейски. Филипе, стига тъпотии. Може да си говорим за клипове, там можем да храним Хамърфоул. Зависи от гласа на вокала, има високо пеене (фалцет), което особено при по-високите ноти е направо женско, но има вокали, които могат да пеят същите тези високи ноти, но с голяма сила и агресивност в гласа (примерно Оуенс, Адамс когато беше по-млад). Заклеймяват го като гейски главно заради смешните им промо-снимки, театрални глупости и имидж, който си изграждат (леко подобно на hair/glam метъла от преди). Поне според мен. По темата - не ги слушам, имах период когато разучавах стила по-подробно, но така и не ми допаднаха, докато пък Deamons & Wizards дори сега си пускам от време на време. Когато съм в настроение за такава музика обаче си пускам предимно Manowar. Mirror, Mirror обаче ми харесва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не е глупост - просто не ми харесват! И този пее като кастриран... Както и да е, не ми се спори точно пък за Hammerfall... 'Що, бе? Че ние с теб регуларно се дъвчем по този въпрос, може би е време за поредната профилактика, но би трябвало да си има тема/лични/скайп за целта. Настрана изключително неуместното подхвърляне за "гейско пеене", "пищене" и т.н., идеята ти беше за сравнение на Hansi с Cans, или бъркам? Двама от най-любимите ми вокалисти, всеки с уникален сам по себе си начин на пеене - какво повече може да се каже и защо въобще намеси шведите? Отделно какво са ти виновни и тематичните дракони в "истинския пауър"?! Мразя фентъзи... -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:34 PM |