![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Знам че съм пън.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Като знаеш, че си пън, защо не направиш нещо по въпроса? Първо разбери защо си пън...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Щото ме мързи и щото в крайна сметка на мен не ми пука толкова за подобни работи, колкото на теб???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Дам, прав си, че на мен ми пука много повече, като че ли... Ама казваш, че никоя не ще да сподели страст с теб, явно поне малко ти пука, не е ли така?
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Вярвай си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ОК.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина си голям пън! Ще се научиш, има време...
|
|
![]()
Коментар
|
|
...каза г-н Отворен, сякаш и той не е задръстен пубер.
Ае стига избива комплекси. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смешен си, да знаеш... Нямам намерение да си губя времето с теб
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
И какво, цяла ти си младост на чекии и компютърни игри ли ще караш? Трябва да се прави нещо.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^...като например?! Какво точно трябва да правя според теб?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Аз ще ти кажа какво - груба, селска ебня!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Абе тука тотално заприлича на някой лигав тийнейджърски форум!!!!!
![]() Айде, все пак и аз да се разпиша по темата ... Има ли нещо, което кара дъхът ви да спре само когато си го помислите? Не се сещам, за нещо чак толкова важно, или вълнуващо... е, може пък Смъртта да е това единствено нещо Каква е вашата цел в живота и свързана ли е с това, което желаете и със страстта ви, която е... Целта в живота ми? Хм, няма да споделя, понеже все още не съм открил категоричната си цел, но предполагам, че тя със сигурност ще се води от моето желание, иначе нямаше да е цел, нали? Иначе моята страст е свързана с историята, миналото и неговата мистика, също и с вглеждането, вникването във същността на човешкия разум т.е. вятър работа, според някои хора... ама не ми пука! Мислите ли, че вече сте пораснали до такава степен, че виждате в себе си човекът, в който сте желали да се превърнете? Определено НЕ! Има още мнооого какво да се учи, млад съм, все пак! Бихте ли избрали добре платена работа към която не изпитвате нищо пред професия, която ви доставя огромно удоволствие, но не печелите достатъчно? Това зависи от доста обстоятелства... Но аз лично не бих вършил нещо, което съм принуден да върша или поне не бих го вършил със същият ентусиазъм и ефективност, с които бих работил нещо, което ми е по душа. Къде се крие страстта според вас? Страст към нещо, някого? По-силна ли е от "любов"? Страстта е може би навсякъде, а може и никъде да я няма. Всеки човвек съди за себе си. Аз все още не съм изпитал т.нар. истинска ''любов'', че да разсъждавам дали тя е по-силно чувство от страстта или не! Какво значи за вас "страст"? Страстта е пореднато фиктивно понятие, оформено от болното човешко съзнание...а, може би не. Ми, толкоз, засега ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Леки негативни нотки долавям в последния ти отговор...защо фиктивно бе, човек? :/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Ми, знам ли...нещо не мога да го приема като реално съществуващо чувство, всмисъл как да разбереш, че влечението, което изпитваш към нещо е именно страст, а не някакво ''по-малко значимо'' чувство? Може пък и погледът ми над него да е леко повърхностен. Трябва да медитирам над това!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 12:22 AM |