![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Единственото, което бих вмъкнал е риторичния въпрос "Колко албума ще продаде Тома?! Вие бихте ли си купили албум на Тома?". Разберете че този тип продукции имат единствено за цел краткотрайно забавление на масите, експлоатация на наивни участници и зрители, вследствие естествения резултат от процеса - ОГРОМНА печалба за телевизиите. В България и жестокото убийство е интересно само три дни, какво да говорим за музикална сцена, изградена от кибритените клечки на продуценския ламтеж за пари. Такаа ![]() Колко албума ще продаде не мисля, че някой може да знае ![]() А относно останалата част от мнението ти - ами аз съм го разбрала но Тома в случая ми е симпатичен и заради Дени и него съм гледала лайното МИ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 4-June 08 Град: Град на самотата Потребител N: 2776 ![]() |
Радвам се за победителят. Иначе шоуто е пълна боза, нагласени роли и простотия. Повечето изпълнители не ме кефеха и не очаквам да станат добри изпълнители. Едно кратко шоу като това не може да намери певци което да са айдълите на народа, ако мога така да кажа
![]() -------------------- Ужасна болка в сърцето...няма да спре...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе, продажници!
Всеки ще си купи албума на Тома - защо?!??!?! Защото го лансират в някакво лайняно предаване. А на толкова български групи им прашасват албумите в магазините. Ето това е! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сега като гледам изпълнението на Тома с Азис се сещам за приказката за стълбата...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Още ли се занимавате с тая БОЗА?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Предполагам са го задължили да участва в тези предавания - остава и в противното "Горещо" (ако се излъчва още) да гостува...
Правят всичко възможно, за да се сдобие с още по-голяма популярност и се надявам поне да сътвори стойностен албум, независимо на какви шоута е гост. Няма да се учудя, ако дебютът му е Pop/Rock ориентиран, и предполагам, че ще е точно така. Все пак Невена Цонева, която можеше най-отявлено да пробие в чалга средите, не го направи - надали Тома ще... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Явно трябва да гледам клипчето, за да намеря и аз сравнението за уместно.
Няма пък да го гледам ![]() ![]() Тома - жив, здрав и да подпише договор с неговата си група. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Добре де, не ти ли се вижда супер гнусно това, че десетки кадърни банди у нас ще си умрат в най-дълбокия ъндъграуд, загубили всякаква вяра и непоказали нищо от таланта си, а в същото време един пич излиза на екранта на бТВ, изпява Азис и понеже "забавлява" българската маса в продължение на 2-3 месеца, неговата група ще вземе да пробие?!?!?!?!?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти не се ли замисляш, че някои съфорумци с апускали смс-че за него, и то не един или 2 пъти? Гласували са за него. Шанс. Имал е късмет, възползвал се е. И аз бих го направила. Не съм аз виновна, че всеки втори човек, когото познавам е китарист в някаква група (подчертаването е нарочно).
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Който е пуснал смс за Тома, няма да е зле сериозно да се замисли върху казаното от мен в предни ми пост. А който го прочете и въпреки това има наглостта да дойде и да ми спори - е, съжалявам го, наистина!
2. Това, че много хора искат да се занимават с едно и също нещо не значи, че трябва да се умаловажава желанието на който и да е било. А и от много сперматозоиди един успява, нали? Въпросът е следния - кой е по-достоен да оплоди? Този сперматозоид, дето заслужава да успее, защото си е скъсал гъза от тренировки в продължение на години и е супер кадърен и подходящ или този, дето заслужава да успее, защото "се е възползвал" от някой по-заобиколен път, който яйцеклетката му е показала, макар и да не е най-най и да не си е дал зор повече, отколкото да мине по шорткъта??? (ебати метафората, просто...) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метафората ти наистина кърти умивалници, но все пак се радвам, че Тома спечели. Ако това ще те утеши - няма да пробие заради участието си. Невена Цонева обра почти всички възможни награди за дебют, защото е най-малко зле, а не защото е най-добра. Само като погледнеш кой й пише песните - Руши Видинлиев например. Хах...
В тоя ред на мисли - българската поп-сцена е крайно никаква. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Сори, това все пак е метъл форум... Какво толкова се обсъждат Тома, Руши и други подобни поп певци, като има 236235737 тема за метъл групи, които никой не поглежда. В България има много добри МЕТЪЛ групи, които нямат почти никакви продажби, а са супер кадърни. И какво, ще купите поп албумчето на Тома, ще го обсъждате 141362363737 века в метъл форум... ами, има форум на МИ, където може спокойно да се тупате по гърдите какви метълисти сте, защото ще подкрепите финаносово миличкия Тома, който е олицетворението на метъла и е деба метълиста. Съжалявам за острия коментар, но вече ми писна от превъзнасянето на Тома, който далеч не е толкова нереален и велик. Да, пее добре, е, и? Какво от това, ебаси? Това не го прави господ...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не го превъзнасям, айде сега!
Иначе си прав. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Благодаря на gadabout за свестното мнение.
А вие не се ли уморихте да викате, че сте доволни, че Тома спечелил. Това е просто един повърхностен младеж. А предаването е просто едно изгнило отроче на капитализма. Родено да ви изцоца парите от ваучъра. Защо говорим за спечелили, като предаването е родено за да цоца вас, не да прави звезди. Да го еба, толкова са лесни хората. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Пак капитализмът и гадната глобализация са виновни... Точно пък в България, тези неща са много далечни...
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хаха, вярвай си. Ти много разбираш бре, Филипе! Много са далече а Music Idol е тук, що не си размърдаш бързия иначе мозък?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Ами жалко за тоя.....да пее с Мазнис е тъпо. Не го знам дали е заслужавал да спечели понеже не го следя това шоу и не знам как са пяли другите.
Battle Magic и като е метъл форум какво? Дай само за туй да говорим. Не само ти ами забелязах и други като теб. Замисли се, не може пък да обсъждаме в сумати и страници дадена група или албум. Живота не е само метъл. -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Ебаси и глобализацията, честно... Освен това, какво толкова лошо намираш в нея? Да беше тя послдния проблем на България... Сега ще кажеш, че унищожава традициите и зомбира хората... А в България какви традиции се спазват от повечето хора, много ми е интересно? Нима и тук няма орди зомбирани, още преди даже да е измислено понятието глобализация...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филипе, зомбираните стада не са лошо нещо. Но когато зомбираш едно стадо, да го зомбираш наново с нещо друго, което той смята за нисше, си е ебало слоновете!
Ходи си лягай. Ивъл Иво, по-повърхностно мнение не можа ли да измислиш? Да не говорим само за метъл? А да говорим за шибаните риалити шоута на които всички си бият чекии? Що не си говорим за театър примерно? Ебах го... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да си легна, докато не обясниш какво против имаш глобализацията!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оф, айде да не превръщаме и тая тема в разсъждение за миграцията на лемингите, става ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Ивъл Иво, по-повърхностно мнение не можа ли да измислиш? Да не говорим само за метъл? А да говорим за шибаните риалити шоута на които всички си бият чекии? Що не си говорим за театър примерно? Ебах го... Айде няма пиша повече щот не е по темата. Който иска да си обсъжда айдъла. Не съм го гледал, няма и да го гледам занапред. Казах накратко за Тома какво мисля. -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филипе, ще ти дам само едно обяснение - не искам, в никакъв случай не искам някой да ми каже, че трябва да обичам и почитам Мадона и че "модерният човек има нужда от шоута, за да се забавлява" и да иска от мен да вярвам в това. ПРИМЕРНО.
Глобализацията е тотален конфомизъм. И знаеш ли кое е смешното?? Че точно метълът е една от малкото музики, която учи на всички ценности, обратни на глобализацията, а уж верните му почитатели нито са го разбрали, нито го знаят. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Абе, продажници! Всеки ще си купи албума на Тома - защо?!??!?! Защото го лансират в някакво лайняно предаване. А на толкова български групи им прашасват албумите в магазините. Ето това е! ![]() Не че има общо с темата но аз си купувам дискове с музика и каквото ми харесва истински гледам да се сдобия с него не само чрез интернет. Ако някоя българска група не е достигнала до мен и е хубава - жалко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Значи се оказва, че както почти всичко останало, дали приемаш глобализацията е въпрос на личен избор. Тогава какво ти пука за другите? Нали ти няма да вярваш, че "модерният човек има нужда от шоута, за да се забавлява", който е тъп, нека вярва, ебаси. Никой не може да ти го наложи това....
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, но аз искам същото и за другите българи. За себе си няма какво да мисля, аз си знам и се пазя. И ми остава време да мисля за другите.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, но не е ли техен изборът? От къде на къде знаеш кое ще по-добре за тях? Ако искат сами да си го набутат, няма да се вслушат в който и да е било... Тъжно, но факт.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Диктатура. Има начин, да го зомбираш, както го прави глобализацията. Но в името на ценности и култура, а не на забогатяване.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:31 AM |