![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Sq mi popadna nqkakwo promo ot 2004-ta... Koga tochno e izlqzlo??????
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако говориш за "All For You", албумът вече излезе официално. За съжаление, не бих го нарекъл най-силната творба на Jeff Waters.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Da sega go slusham... syglasen sym s teb. Nqkak si se e izgubila onazi qrost koqto useshtah w powecheto pesni... Wokala me drazni malko.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
И мен не ме кефи нещо
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
За тези които не са разбрали още:
Alice In Hell е единствения албум на тзи група който си заслужава. Другото са просто някви отчаяни напъни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 18 2004, 06:48 AM) За тези които не са разбрали още: Alice In Hell е единствения албум на тзи група който си заслужава. Другото са просто някви отчаяни напъни. Не си прав, Sep. Мисля, че и "Criteria For A Black Widow" също много си заслужава... Като цяло си е силен албум. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Говорите сякаш не сте слушали Never, Neverland
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ОК!
Alice In Hell е много як. Never Neverland също. Set The World On Fire е ОК. И нанатък е еднат атаква безслвана пръдня всичко че направо е жалко... По една песен на албум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Za men Set the World On Fire e nai-qkiq.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
a pa za men Carnival Diablos i Never Neverland sa nai velikite im albumi
v kraina smetka se stiga do izvoda che na vseki mu haresvat razlichni neshta ![]() -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
В една друга тема писах, че ANNIHIATOR имат ВЕЛИИИИКИ неща в първите 2,5 албума + половината Criteria For A Black Widow, другото са отчаяни опити на Jeff на направи нещо смислено - сам или с постоянно сменящ се състав.
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тия дни си припомнях творчеството на групата, а заедно с него и факта колко е пренебрегван "Never, Neverland". Всички си знаят "Alice in Hell" и само за него говорят, никой не се сеща година след това какво излиза на бял свят - за мен вторият им албум по нищо не отстъпва на своя предшественик. Това са сякаш единствените две тави на групата, които бих могъл да цикля едва ли не без прекъсване.
Иначе, нищо хубаво не са дали Annihilator на света през '90-те. Включително и "Set the World on Fire", който не знам точно как винаги е прибутван от хората към първите два записа, тъй като за мен е най-голямата им издънка. Annihilator-ският "Stomp 442"... От останалите тави със сигурност си заслужава да се спомене "Carnival Diablos", та дори и "Waking The Fury". Избърсват пода с "Criteria..."-та. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^ХМ, това за пренебрегването на "Невър, невърленд" го чувам за първи път. При мен хич не стои така въпросът - това е абсолютният ми фаворит на Анаялейтър, макар че Алис е съвсем плътно след него.
![]() Оттам нататък харесвам само отделни неща от Set the World on Fire, King of the Kill и... останалите. Затова ми е трудно да нарека Annihilator любима група, въпреки безпорния гений на Джефф... ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Хубава тема! Макар и прекалено непостоянни в качеството на албумите си, Annihilator са една от много култовите групи в метъла. Любим ми е "Alice In Hell", разбира се, но имат и други силни попадения. Неотдавнашният "Schizo Deluxe", например, беше изключително приятна изненада. "Metal" пък беше изключително неприятна... Противоречива банда, определено.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Само на мен ли не ми харесва тази група?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Честно и аз не можах да се науча да я харесвам. Може би отделни песни, но цял албум
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако ще е канадски траш предпочитам Metal Church. Не че имам някакви определени мисли към едните или другите. Все пак последния албум на Metal Church беше много приятен, а не мога да кажа същото за Annihilator.
Имам 1 парче на харда "In The Blood" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ Метъл Чърч са американци бре. o_O
А колкото до канадски траш... там е излишно да се говори. Цялата им сцена мачка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Канадските траш банди са супер ако си по олд скуула, те там си имат големи играчи. Аз съм главно по канадския дет, като изключим Voivod и още няколко други, които няма да изброявам, че да не напиша някакви американски. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:09 AM |