![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
В поредно сензационно изявление Timo Tolkki обяви, че е планирал нов и последен албум на STRATOVARIUS за края на 2009-та година. В него на барабани ще свири Tuomo Lassila, Antti Ikonen ще отговаря за клавирите, а самият Tolkki ще изпълнява китари и вокали.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ахахахахахахахах!!! Мислех да цитирам различни неща от новината и да им се изсмивам поединично, ще мина с един обобщителен, голям, дълъг и презрителен смях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
И далеч няма да е без причина, никак даже. Не знам, лично на мен вече ми писна от изсмукани от пръстите истории, а човекът си продължава и хич не си поплюва. Здраве да е...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хахахах, нали уж беше дал всичките права върху името и музиката на другите членове на бандата? Имаше си документи и всичко...
Тоя човек не е наред. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ех, дано поне е озаглавен подобаващо - примерно - In Quest For The Yellow Book
Хахаха, голям веселяк е Тимо. Но пък много ми харесва, че той ще пее. Ще вземе да направи някой вотри Фрайт Найт и тогава всички ще сведем глави! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Точно си мислех да кажа и аз, че е добре първо да чуем. Може пък да не е толкоз ужасно. Като за последно може да направят нещо, чрез което да ги запомним с добро.
Да вметна, че отдавна не слушам Стратовариус и никога не съм била голям фен но имаха и добри попадения. Ха, дано стане сносно албумче ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Като за последно може да направят нещо, чрез което да ги запомним с добро. Ги? Кои са тия "ги". Това е Timo Tolkki + гости. В тоя състав няма никой от друг Stratovarius. Това си е солов албум на Timo Tolkki, който се издава под името Stratovarius, защото марката Timo Tolkki вече се свързва само и единствено с грандиозни провали и помии (нека си спомним и "Hymn to Life", който отбеляза началото на падението много преди тазгодишната му "рок-опера" - "Saana"). Ако Timo издаде албума със своето собствено име на обложката, никой няма да го купи, повечето хора дори няма да го свалят. Така че по-лесно е да вземем името на една голяма група, да изстискаме последните остатъци слава от него, след което да го оставим да смърди - омазано в кафяво от отделеното от последните ни напъни да изцуцаме феновете до краен предел. Интересно ми е след като затвори и тази врата зад гърба си, какво ще измисли. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Можем само да гадаем. Напълно е ясно, че албумът ще носи името на Stratovarius, с единствената цел да се продава повече. Жалко е, че трябваше да прочетем всички тия смехотворни изявления, за да се стигне до такъв извод. Но нищо, де, нека е за добро. Timo Tolkki заслужава още един шанс да напише интересен албум, аз му го давам - очаквам да видя какво ще се получи.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Така че по-лесно е да вземем името на една голяма група, да изстискаме последните остатъци слава от него, след което да го оставим да смърди - омазано в кафяво от отделеното от последните ни напъни да изцуцаме феновете до краен предел. Друг е въпросът, че името и голямата група ги е създал до огромна степен той. Но наистина малоумното в тази ситуация е че каза, че дава всички права върху името и тн, а след това явно се отмята от думата (и подписа) си. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
От тая група само Kotipelto май беше нормален
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друг е въпросът, че името и голямата група ги е създал до огромна степен той. Дори не бих си помислил да твърдя нещо друго. Също не бих си позволил - нито сега, нито когато и да било - да оспоря за съжаление залязващия гений на Tolkki. Напълно си прав, това не променя обаче факта, че точно както я създаде, така и я съсипа по всеки възможен начин с безконечните си магарии. От тая група само Kotipelto май беше нормален Грешиш. От тая група само Tolkki беше ненормален. В Stratovarius освен Kotipelto свиреха ТИТАНИТЕ Jorg Michael, Jens Johansson и Jari Kainulainen. Титани в пълния и ултимативен смисъл на думата, които нямаха нищо общо с психо-смущенията на Tolkki. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За залязващия гений на Толки - лично на мен RR ми хареса ужасно много. Имаше мелодия, имаше пауърщина, имаше разнообразие! А според мен имаше и чувство. Това, разбира се, не промени негативното ми мнение за другите му проекти.
За другото обаче изцяло споделям мнението ти. Яри е уникален с чувството си за мелодия комбинирано с бързина на пасажите. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хм, да изречението ми е формулирано леко подвеждащо. Би трябвало да изглежда така: никога не бих си позволил да се усъмня в гения на Tolkki, който за съжаление залязва. Иначе излиза все едно не искам да оспоря, че залязва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Разбрах какво имаше предвид. Просто казах, че всъщност най-последното нещо от него е доста приятно. Поне за мен.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 09:06 PM |