![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 18-May 08 Потребител N: 2757 ![]() |
Хехе, още един екстремист! Carcass (!), Napalm Death (!), Kataklysm (!), Hypocrisy, Marduk (!), Mayhem... ! Поздрав: Anaal Nathrakh - When Humanity Is Cancer Мерси! -------------------- I am war, I am pain
I am all you've ever slain I am tears in your eyes I am grief, I am lies I am pure, I am true I am all over you I am laugh, I am smile I am the earth defiled I am the cosmic storms I am the tiny worms I am fear in the night I am bringer of the light |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Пропуснал съм да спомена култовата "A Fool's Paradise" на Symphony X - може би любимата ми тяхна песен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Overkill - Elimination
Slayer - Angel of Death Venom - Black Metal Marduk - With Satan and Victorious Weapons Dimmu Borgir - Mourning Palace Satyricon - Fuel for Hatred Obituary - Download Тия май са песните дето най-много ме надъхват... ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Blind Guardian - Time What Is Time
Dreamtale - Memories of Time Rhapsody - Holy Thunderforce Sabaton - In The Name Of God |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
SCANNER - The Law
Не съм сигурен дали тази песен подлежи на изпълнение от друг певец, освен на S.L.Coe-vocal!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Sundancer" на норвежците Keldian. Крайно зарибително парче.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Те всичките са им такива, на моменти не мога да повярвам, че са дело само на двама души. При мен песента е "The Last Frontier", сетих се и за "Heart's Desire" на Dreamtale, както и "Undead Son" + "Things That Crawl At Night" на Tarot...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Motorhead - In The Year of The Wolf
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ сетила се мара, да яде попара. ;р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Eternal Light" от първия Derdian. Просто маниашка, мога да я цикля с часове... и съм го правил.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
Като видях заглавието на темата, в съзнанието ми веднага изскочи това: Amon Amarth - Death In Fire; мен поне ме размазва адски всеки път, когато си я пусна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Moonspell - Scorpion Flower
Просто комбинацията от невероятния глас на Анеке и този на Фернандо започна сериозно да ме обладава. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Една песен на добрите стари Skylark от силния им период - "Belzebu".
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Kill Or Killed - ще я постна в темата линкове някога, песента е в стил пауър-траш и е размазваща отвсякъде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напоследък съсипвам от въртене "Behind The Sorrow" - сингъла от новия албум на чилийците Six Magics. Много е узряла бандата, преминали са от пауър повече към симфоничен метъл и резултатът е чудесен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
WHITE NOISE
/ BLACK SILENCE Like moths to the flame... WE GO. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Напоследък съм се побъркал по Skiltron - The Vision of Blind Harry, тази песен буквално ме размазва
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Sodom - The Saw is the Law
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Fail от Torn на Evergrey. Много емоционална работа!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тея дни си припомних Dark At Dawn - Avalon и The Passage.
Толкова вдъхващи ВЯРА и сила песни, натъжаващи те, но създаващи някакво чувство за безтегловност и извисяване над тукашното. Липсваха ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
+1 за "Behind The Sorrow", няма как да мина и без "Numb" от новия Evergrey. Тези дни си поприпомних Mystic Prophecy, по-конкретно "In The Mirror" и "Master Of Sins", много любими.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"Into The Woods Of Belial" и "Painful Void Of Time" на Thou Shalt Suffer.
Коментарът е излишен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Evergrey - These Scars
...so close you almost taste it... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Jack Of Diamonds" от новия Sonic Syndicate. Доказани майстори на хитове са.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 11-August 08 Град: Berlin Потребител N: 2918 ![]() |
на Rammstein - Tier; Rammstein - Sonne и Rammstein - Mann gegen mann
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^Но твърде MTV го дават вече
![]() Opeth - The Lotus Eater от първата до последната секунда, мамка му ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но твърде MTV го дават вече ![]() Факт. Отначало ме дразнеше, но вече не. Щом правят музика, която ме радва, много важно, че е мейнстрийм... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Напоследък неспирно превъртам албума "With Oden On Our Side" и не мога да си избия от главата... всичко от него, но по-специално Cry of the Black Birds и Under the Northern Star, а уж трябва да се съсредоточа и да преслушам по-обстойно новия.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Grace unhearing.
My Dying Bride. няма думи, които биха могли да опишат подобна гениалност събрана в някакви си 7 минути. My only prayer Was to a God Who I don't believe But all the same, I'm on my knees Beat it out, out of me, cut me up and watch me bleed.. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Nirvana - Smells like teen Spirit
Nirvana - Come as you are Nirvana - Heart-Shaped Box Nirvana - Lithium -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:22 PM |