![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Не мога да понасям металика (педалика
![]() Тва май е достатъчно като за начало! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Бъркат ми в здравето почти всички песни на групи от времето на Deep Purple, Rainbow, включително Whitesnake. Със сигурност имат много фенове, но чуя ли песен от тази епоха на рока се изприщвам ![]() ![]() Общо взето в тая тема се отричат всички най-известни групи. Прочетох я, интересно, че е от 2003 дори. Когато се повявят тия известни групи в страната - цялата група от металяги вирват пишки и литват на препълнените стадиони. Както и да е! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
не харесвам Моторхеад, нито една тяхна песен не е успяла да ми грабне вниманието...аз съм се насилвам да слушам цели албуми....
Пантера - същата работа като Моторхеад... Дет - също, друго си Контрол денайт Ози - също, има някой неща със Сабат, които са Ок, ама като цяло, далеч от мен Венъм - тук дори нямам песен, която да мога да понасям Това са все банди-класика, но не можаха да ми харесат -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Това па точно всичките, които изреди къртят мивки бре! И Motorhead и Pantera и Death (!!!!!!!) и останалите са невероятни банди!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Гледай го тоя с къв ник е, пу
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^
![]() ![]() ^Ти кфо,смени си ника и ти го зеха ![]() Тука става все по-забавно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Не, поне 20 години по-късно са.... Но и те са класици, да...
П.С- Преди всички да са ме налазили, Снейк по минават за хора от епохата на Хело, въпреки че като музика са различни ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^^^^^^ + 1 за Ози. Нещата му със Сабат мачкат, но в соловата кариера нещо... :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Това па точно всичките, които изреди къртят мивки бре! И Motorhead и Pantera и Death (!!!!!!!) и останалите са невероятни банди! Всеки си има мнение, момче/момиче, така че не се пали толкова... ^^^ Това е за ЧТО ДЕЛАЕТ... да, Хелоуйн са точно от тогава, първият албум дори Джон Лорд им гостува, на клавирите... ти не знаеш ли това?! И Ричи и Дио им записват бек вокалите..а Миг Джагър ги продуцира...така стоят нещата с първия Хелоуйн, друзя! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не са точно "метъл класики", обаче се дразня на прехвалените баладки на мегаизвестните рок банди от 80-те. Както донякъде и Пантера, на които имам чувството, че всички са се наговорили да им се "възхищават".
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Хъх досега не съм слушал класики които да ми бъркат в здравето
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Бъркат ми в здравето почти всички песни на групи от времето на Deep Purple, Rainbow, включително Whitesnake. Със сигурност имат много фенове, но чуя ли песен от тази епоха на рока се изприщвам ![]() Ами Хелоуийн? Не са ли и те от времето на снейк, пърпъл.. Helloween са си от следващото поколение метъли, тоест на 80-те години, където и са най-великите метъл класики, поне за мен. Периода на 80-те в метъла си ми остава любим, също и част от 90-те (Blind Guardian и Gamma Ray примерно, но не само тези групи). Снейк също са от този период, но звученето им си е като на гореизброените гупи от 70-те, за това съм ги посочил. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
тъ тук ще кажем Найтвиша... то не беше в здравето, та в мозъка ми брънкаха и не пропуснаха червата
направо ги затрих... какво песни... насилвах се да ги слушам. Е не става така ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ е, чак пък метъл класика... o_O
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Такива са, дори сега. След десетина години ще бъде признато повсеместно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Всички парчета, в които се говори за "ма колко си прекрасна, ма китки ще ти нося, ма свещи ке ти паля, очите й такова, гърдите й онакова".
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ има надежда за теб, ахахахаха...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^ бе аз не се надявам мноо на тва с надеждата, тя кат ме види и "беж краченца да бягаме"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
В продължение на десетилетие и отгоре, Helloween така и не успяха да ме грабнат като група, при все че немският метъл е сред най-продуктивните и динамично развиващи се. От старите класики до новите издания - приемам ги и прослушвам с все същото безразличие и отегченост. Всъщност не се сещам за други германски представители, които да са ми били толкова безлични. Лично мнение. Друго си е Running Wild да ти галят слуха, мдам...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ ... или Demiurg...
Метъл класики, дето така и не можах да харесам, са траш групите, класики в жанра и въобще метъла. Срам не срам, нито Kreator, Destruction или Sodom (щом говорим за Германия), нито Slayer и т.н., и т.н. ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Хаха, няма да водим задочен спор, но Kreator, Sodom и Destruction заемат първите три места, но в обратен ред, в личната ми класация на траш бандите.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SODOM
KREATOR DESTRUCTION Няма к'во да се л(и)ъжем. :] Ейнджълрипъра и компания изкормват 'де що шава... Даже преди векове, когато още влизах в IRC, ника ми беше Angelripper. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
SODOM KREATOR DESTRUCTION Няма к'во да се л(и)ъжем. Подпис, Аз ![]() Ето това го признавам за класика! -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Всичко на Anthrax. Те не че са класика, ма някои май така си мислят...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Да си призная, Venom. Не че ми бъркат в здравето чак, просто така и не можах да ги оценя и харесам...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
SODOM
Няма к'во да се л(и)ъжем. :] Т'ва в позитивен аспект, Содомци са KVLT! Иначе Мегадет не мога понасям, колкото и велики да ги водяд, Креатор и Дестръкшън също. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Hammerfall ме убиват, особено от концерта насам. Тогава им се наслушах и им се нагледах на синхронното хедбенгване...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^^^ +1
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:10 AM |