![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Е, започва се! Тази сутрин вървейки към училище пред общината зърнах нещо хубаво, видях бараките със знака на ММ, навезите на Леденика и сърцето ми се изпълни с радост
![]() Правят и сцена - концерт, ама не знам на кого.. ако някой си има някаква, дори и мааалка представа, нека сподели ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
БТР, Сигнал...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Днеска минах,видях...Но не пих...
Няма да бутна бира до отварянето на Митака! ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
^И ще има да чакаш..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Знам,това е нещо като диета
![]() ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ще има нов клуб бе... Може и Митака да отвори пак, но както чувам, тоя новия клуб ще е много готин.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Странно Светъл и аз чух нещо такова от Тишо.
Иначе Иво има да чакаш век и веков. Ще се съберем на бирения(само когато няма да има чалга)и ще си спомним преди време,за старите бир фестове. Аз викама като почнат да не сме от едната страна на центъра,едната комопания де,а от другата страна другата. -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^oyfg !!!!!!! Аватара.
Аз всяка вечер си права биърфест. Сигнал обаче са дърти като синигери ![]() И да не забравите д асе хилите на солиста на БТР кви физиономии прави ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Култ,иначе Сигнал идват в Русе за 8731849 път
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^алеле не знам, но на мен малко ми фтръсна от тях...на по 100% години станаха вече...
00:00 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Щете ..не щете,добре че са те поне да идват.Я дайде малко уважение.Никой не иска да се забие на гъза на географията у мърляво Русе ..да пее на тълпа полупияни идиоти,който не знаят защо са се родили.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама и други фестове ще има... Ще видите!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^На хижя приста ли...Рок сбирките.
Ридаите във вдругиден го отварят! -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Амии днес БТР беше страхотен.Личеше си че с кеф свирят.Изпълниха доста песни.Към час и полвина беше.ИМаше Елмаз и стъкло,Златната рибка,Море от любов,Да погледна в теб,Черни мисли,Вкусът на времето,Спасение естествено.Аз не знам,Върни се,Хвани живота си в ръце мм не се сещам за друго но със сигурност е имало.Та това е горе долу.Имам си автографи от групата
![]() ![]() Аз съм от ляво -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Много приятен концерт наистина! И Хоризонт подгряха добре. Събраха се по-малко хора, отколкото очаквах, но пък си подивяха добре.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
madeoffire с тебе май пиивахме преди и след Мейдън
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Дамз
![]() Ти кой си ![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
С фанелката на Avulsed и с един срязан зелен камуфлаж.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Не е честно, аз можех да кажа повече български групи от оня!!!!
Така де днескашният концерт съще ще е хубав ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда днес ще е последния як ден от бирфеста..след тва чалгиите почват.Ама кво да се прави.А бтв ШарънДен Адел тебе те видях вчера беше малко встрани от мойта група
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
А до кога ще продължи бирфеста?
Иначе и аз чух за новия клуб, а дано стане работата! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще продължи до 17-ти, но вече няма да има хубави групи ;/ А от 20 до 24 ще има мотофест и пак ще има ММ и Леденика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Кво те ебе,нали ще има къде да седнем и да изпием по една бира (не от тази там...Пишу е).
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да добра идея,пием бира и кво звучи на около?
Чалга!Супер нали,оня Константи и Райна,че даи още по една бира. Бир феста за мен свърши,сега е чалга помия. -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пхаха!Чи к'во?!Ако е безплатна (дано не е от Пишуту де...) бирата щях да си я взема и да си отида на кея да си играя хека и т'ва е,че и вече Магито ще идва (Шаронденадел).
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Eee ти вече се уля.
Защо не видях мнението на другите който бяха на БТР?? -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Взех си диска на Хоризонт и автографи от басиста и барабаниста. Много симпатични мъже.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:15 PM |