![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Многонационалните пауър метъли DRAGONFORCE ще издадат четвъртия си студиен албум - "Ultra Beatdown", на 25-ти август чрез Roadrunner Records. Ето ги заглавията на песните в него:
01. Heroes Of Our Time 02. The Fire Still Burns 03. Reasons To Live 04. Scars Of Yesterday 05. Heartbreak Armageddon 06. The Last Journey Home 07. Inside The Winter Storm 08. The Warrior Inside -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Супер.
Чака се (от доста време). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Тъкмо го четох вчера това някъде... Явно е прясна новината... И определено добре...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Чудесно, очаквам албума. =) Но като гледам имената на песните, имам предчувствие, че ще чуем още от същото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Аз нямам нищо против да чуя още от същото, все пак, това е специфичното за групата звучене. Не мисля, че са се повтаряли или че са звучали монотонно. Албумът се чака, с нетърпение.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я и обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм... нека все пак първо излезе албума, тогава ще дойде времето за коментари. ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Пхахаххахаах!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Inhuman Rampage" си остава перфектен албум, наистина всеки следващ е доста по-добър от предишния, поне що се отнася до тази група. Но дори да приемем макар за момент, че следва "още от същото", пак се съмнявам някой да има нещо против.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хаххаха група за млади геймъри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
хмм тия два месеца се очакват няколко предполагаемо добри албума
EDIT : Август и Септември имам предвид -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Не че принципно обложките на Драгонфорс са кой знае колко сполучливи, ама тази направо е върхът. Нищо де, аз имам много големи очаквания за този албум.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Тая обложка сериозно се нарежда сред топ10 на най-грозни такива... Иначе нинтендо метъл не слушам, но ако неочаквано предприемат рязка промяна, бих удостоила Драгънфорс с внимание
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да слушате песента "Heroes Of Our Time".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Песента си е готина, в техен стил си е изцяло, ама тая обложка и особено заглавието на албума няма да ги преживея май.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми супер е!
Хубави мелодии, здрави солачки, бързи рифове и барабани - типичното за DragonForce! Гледам са добавени и разни електронни звуци, които преобладаваха тук-таме и в "Inhuman Rampage". Харесва ми песента и чакам с нетърпение да чуя албума, и съм сигурен, че няма да ме разочарова. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубава песен. Хваща от първо слушане и предразполага към циклене. Аз много от такива неща не разбирам, но ми се струва, че като вокали и инструментал е по-опростена от предишните им. Нищо де, албум на такова ниво не би ме разочаровал. Чакам с нетърпение.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Чудесна песен, съвсем в техен стил. Очакванията ми за албума са високи.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Песновката е в техен стил, не ме грабва особено, но ще чуем албума пък ще кажем.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето го и клипът на "Heroes of Our Time".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колко гейски изглежда обаче вокалистът, не е реално. Нищо де, не се влияя от визия и не гледам клипове. Но ако не беше така, щях да кажа, че тези са някакви смешни педалчета.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жестока песен, жестоко видео!
Сега ако някой убер-"начетен"-"разбирач" дойде и каже, че групата не може да свири, може единствено да напълни тенджера с вряла вода и да си натопи главата в нея. Ето линк към парчето в mp3, ако някой изявява желание да го слуша. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Клипът ми хареса доста, парчето също, нищо че практически е още много от същото. За момента все още радват момчетата, чудя се колко още албума обаче ще останат интересни на хората, тъй като очевидно няма да мръднат и на йота от стила си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ебати забутания клип! Through the Fire беше клипът, макар и безсюжетен. Този тук изобщо не предава динамиката на песента.
А хората какво се разхождат с инструментите си, все едно са играчки, няма кабели, няма колони! Що за детинщина, все едно са се събрали група тийнеджъри да симулират свирене... ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Песен 6, клип 3, това е равносметката до тук... айде, бегайте да спите!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Киро, виждат им се wireless системите, които са плъгнати, така че нормално да няма никакви кабели. Освен това надали някой някога би си помислил, че някоя група наистина свири на своите клипове. Която и да било група.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Впрочем не ги видях wireless-ите, но така или иначе трябва да има колони поне. За свиренето ясно, но не ми говори сякаш падам отнякъде. Атмосферата е на дечковци, мърдащи пръсти по пластмасовите си китари.
И преди някой да ми каже как "все пак тая музика е за дечковци", искам да река, че нищо не й пречи да е сериозна, професионална, ИСТИНСКА и чак след това закачлива, весела и лигава. Наивното си е навино и е далеч от незрялото. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
След като го споменаваш, в DragonForce нищо незряло няма, специално от музикална гледна точка.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Освен това надали някой някога би си помислил, че някоя група наистина свири на своите клипове. Която и да било група. Има, има ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th August 2025 - 05:57 PM |