Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Nephwrack, или как един талант заблестява
Mago De Oz
коментар Jul 8 2008, 08:22 AM
Коментар #1

Metalhead

Група: Потребители
Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Град: София
Потребител N: 973

Не видях тема за тази група с българска участие, затова пускам такава! Става дума за англичаните Nephwrack, където вокал е Делян Арнаудов от SJK и Rosebourg. За Делян няма какво толкова да пиша, все пак сме приятели от 20 години, израснали сме заедно, но за музиката на Nephwrack има много да се пише! Лично на мен в албумите на двете български банди, в които участва има само определени песни , които ми харесват. Но сега с тези момчурляци от Албиона са записали 5 бисера!!!! Вокалите са на ниво, което Делян досега не е показвал, песните са разнообразни, интересни, изпълнени с завиден професионализъм. Има много мелодия, има смяна на ритъма, в една песен има идеи колкото за 3 други, има много чувство и любов в всяка изсвирена нота! Китаристите свирят уверено, солата им са интересни, без излишни украшения, но за сметка на това смислени и не ти се иска да свършат по-бързо, както се случва при други "китарни герои". Ритъм секцията е стабилна и достатъчно раздвижена , за да не е подбираща стена на песните. И колкото да не ми се иска, точно аз да говоря за вокалите на Делян, ще се наложи - за пръв път го чувам да пее толкова КРАСИВО!!!! Почти без акцент (според мен), без да се впуска в излишното копиране на Кинг Даймонд, агресивно където песента го изисква, разтапящо лирично, с овладени средни и ниски тонове ! Ако утре Брус реше пак да напусне Мейдън, мисля че Харис няма да има проблем с намирането на негов заместник, защото Делян показва безкомпромисно какво може. Много сме спорили с него на тема музика, много водка, ракия и бира сме изпили заедно, но за пръв път се радвам толкова много, че е разкрил таланта си в даден албум.

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg
Go to the top of the page

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Jul 8 2008, 02:59 PM
Коментар #2

But what I thought I could control took hold of me instead...

Коментари: 957
Регистриран: 20-February 08
Потребител N: 2604

От сайта им си свалих последния албум. Страхотен е, като първата, втората и петата песен ми направиха най- силно впечатление. Сега си го пускам за трети път, много приятен. Едно голямо БРАВО на момчетата.
Mago De Oz, ако имаш идеи, откъде мога да дръпна първия им албум, пусни едно линкче тук, да ми спестиш търсенето.

--------------------

Цитат(shagrathkz @ Jun 14 2009, 11:21 PM) *
За разлика от теб аз не съм позьор,и както преди казах извън блек метала слушам само 3 групи.

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Jul 8 2008, 04:26 PM
Коментар #3

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Мога да го поискам от Делян като се върне от Англия, иначе Емуле, торенти и т.н.

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
InsArtTure
коментар Jul 8 2008, 08:26 PM
Коментар #4

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Аз много харесвам Делян също. Отдавна възлагам големи надежди на него. Бандата за първи път чувам,ч е съществува, ще чуя задължително новия материал, но ще следя и за първия албум. Много интересно ми е!

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 21st July 2025 - 09:58 PM