![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Никой нищо не казва за 5!!!! часовият им концерт в Каварна...защо ли ?! Аз лично бях там, разцепих се тотално, изтрешях отвсякъде, съсипах се физически от кеф и умора, толкова много, че изтървах последният един час от концерта поради невъзможност повече да стоя прав и буден. Не знам дали са поставили рекорд или не, не ме и интересува много, важното е , че за пореден път направиха поклон пред нас, българските им фенове. И още нещо, най-накрая ми се сбъдна мечтата да гледам Райно на барабаните с Manowar, вместо Скот
![]() ![]() ПП: Новата им песен кърти !!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Никога не съм им бил особен фен, но в Каварна наистина ме разочароваха. Излизах веднъж, после реших да вляза пак, да не би да е станало нещо по-интересно, но не би.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Евала им,дори и само затова, че са избрали България за място, където да поставят рекорд.
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Догодина може пак да ги викнат да свирят 7 часа пред 38 000
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
@Mago De Oz, като се прибрах в неделя вечерта ми стана изключително странно, как може в целия форум да не е спомената и една дума за концерта, за това реших и аз да не пиша... Стана ми интересно, кога ли някой ще се сети да напише нещо...
@scion_of_storm, аз също никога не съм им бил особен фен, обаче не мога да си кривя душата - концерта беше уникален, история! Ще го помня до края на живота си! П.П. http://www.dailymotion.com/ludnichar/video...ian-nthem_music |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ неделя вечерта беше втория концерт, повечето хора са били и за трите, затова
![]() Уникален като времетраене и представяне на няколко песни, които не са били свирени. Освен тях, другото е посочено от адаша, примерно. Карай де, няма да мрънкам, то си е за мен. Щом има хора, на които им е харесало, са си направили шоуто. Просто за мен това шоу не беше с такъв заряд, ако въобще имаше.. ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Най-великата група за мен! Нарежда се на първо място в класацията ми заедно с Iron Maiden, Megadeth и Slayer.
Супер много им се кефя. Любимата ми тяхна песен е The Crown and The Ring. Много хора се чудят защо точно тя.. Това е първата тяхна песен която чух. За пръв път я слушах преди 5 години и още не ми е омръзнала. Другата им песен която много ме кефи е Hail and Kill. Другите им песни също са много добри, но за мен The Crown and The Ring просто разцепва! Много ме е яд, че не ходих сега на Каварна Рок Фест-а.. Опуснах 2-те ми любими групи Manowar и Slayer ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ СТРАШЕН избор на любима тяхна песен. На мен също ми е, наздраве за това
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
сцион-е, при положение, че ти е тя, и я изпълниха по ТАКЪВ начин, за кво трябваше да недоволстваш от концерта...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Става въпрос за цялостното изпълнение бе, тюфлек
![]() А и нищо не може да заличи чеири часа и педесе' минути безмислено дрънкане, блъскане и квичене в опити за пеене и нескопосан контакт с публиката ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
квичене в опити за пеене Хайде поне глупости да не си говорим. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ице... в интерес на истината малко преди зарята си се чуваше че издъхва ама то нормално... гласът се изтощава винаги
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Не може да му е отрече, че Ерик направи това, което повечето на неговата възраст (вокали де) не смеят и да си помислят, камо ли да опитат.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Честно казано, не се сещам за друг метъл вокал, който някога да е постигнал нещо подобно на това, което Adams направи. Аз поне не усетих какъвто и да е спад в нивото до края на концерта, за "издъхване" пък да не говорим. Поклон!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
А и нищо не може да заличи чеири часа и педесе' минути безмислено дрънкане И какво според теб трябваше да свирят, че да е смислено дрънкане? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 19-July 08 Потребител N: 2871 ![]() |
Vinagi sa mi haresvali!Muzikata im e unikalna......a da ne zabravqme i 4e napraviha 5 4asov koncert v Kavarna na koito az estestveno bqh i be6e neveroqtno.Bila sam i na drugi podobni koncerti no samo MANOWAR sa v sustoqnie da me izkarat izvun kojata mi ot kef
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 24-July 08 Град: София Потребител N: 2889 ![]() |
Ех... ManOwaR... 5 часа концерт и пак не изпълниха Hand Of Doom и House Of Death, нищо имаше всичко друго което исках да чуя, че и повече... С тази група прослушах метъл и все още много си ме радва, но малко прекаляват със впитите кожени дрехи (не като при блекарите със шипове и грим де...). Албума Gods Of War обаче малко ме разочарова... все пак ManOwaR си остават една от любимите ми групи ъф ол тайм
![]() -------------------- The gods made heavy metal and they saw that is was good
They said to play it louder than Hell We promised that we would When losers say it's over with you know that it's a lie The gods made heavy metal and it's never gonna die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Е не са ли НАЙ-ГОЛЕМИТЕЕЕ!Човек,тфа ми е любимата група.Няма такъф Хеви Метъл...
5 часа пеят,човечеее,нема друга група дето да пее повече... Е*ати доброто! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Поздрав,поздрав,поздрааааав: ManOwaR - Kings Of METAL! -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Никога не са ми харесвали... банда кечисти. И стига с тия глупости like-brothers of metal или heavy metal ке ни изтепа всички останали щот ние сме неверници, а true metal-a трябва да покаже, че е дъ бест... лол гет а лайф!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
И аз така мисля.
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
^ според мене банда кечисти не биха имали толкова яки песни като Spirit Horse Of The Cherokee и Achiles, Agony And Extasy... Вярно е че в последно време се уливат прекомерно много (даже екстремно много щом говориха за книга към следващия им албум и компютърна игра по тях, ебати) ама аз лично гледам назад и им се кефя!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На кой му дреме дали се уливат, и дали искали да правят книги, или игри! Важното е, че музиката им разцепва, другото не ме грее, поне мен!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не са ми харесвали... банда кечисти. И стига с тия глупости like-brothers of metal или heavy metal ке ни изтепа всички останали щот ние сме неверници, а true metal-a трябва да покаже, че е дъ бест... лол гет а лайф! И аз така мисля. Вас пък кой ви излъга , че можете да мислите въобще ?! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Няма по-слешна група от тази! Пълна липса на каквато и да е нова идея от около 1998г. насам. Каквото и да си говорим, Меноуор си останаха в 90-те години на миналия век.
Е, компенсират със 42145 DVD-та, с които флуудят пазара и трупат пари. Хванаха му цаката, хахаха Тази група става да я слушат момчета на 14,15, 16 години и после да преминат на други, по-стойностни неща в метъла. добър старт в слушането на музика, но нищо повече. А, да не забравяме и дебилните текстове. хахахахах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Вас пък кой ви излъга , че можете да мислите въобще ?! Май ти си излъгания като гледам... Всеки има право на мнение така че не ми налагай твоето. manowar не ме кефят и точка! Кое не разбираш? После не съм можел да мисля... явно трябва да ти обеснявам дума по дума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
^ кои power metal групи слушаш?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ Cannible Corpse
![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, вие двамцата, дето много плюете (без очилато магаре, което всеки път ми се измъква, като пръдня из гащи), я ми споделете, точно колко албума на групата сте чули внимателно, видели сте положителните и отрицателните им страни, според вас и чак тогава ми казвайте че имате мнение... аман от недоклатени пубери с полюции през нощта мислещи, че разбират нещо от музика...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 10:12 PM |