![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
MANOWAR - Pleasure Slave
She Is Waiting To Kiss My Hand But She Will Wait For My Command My Chains And Collar Brought Her To Her Knees She Now Is Free To Please Woman Be My Slave That's Your Reason To Live Woman Be My Slave The Greatest Gift I Can Give Woman Be My Slave Before Her Surrender She Had No Life Now She's A Slave Not A Wife Her Only Sorrow Is For Women Who Live With Lies She's Taken Off Her Disguise Woman Be My Slave Chained Unto My Bed Woman Be My Slave Begging To Be Fed Your Body Belongs To Me Woman Come Here Remove Your Garments Kneel Before Me Please Me Woman Be My Slave Chained Unto My Bed Woman Be My Slave Begging To Be Fed I Want You Now Woman Be My Slave явно някои се радват (като мен), други се възмущават, трети се правят, че не им пука... ама си доста провакативно!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не може нито да ме израдва, нито да ме възмути.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Woman Be My Slave
Chained Unto My Bed Woman Be My Slave Begging To Be Fed I Want You Now Woman Be My Slave Не мога да се сдържа.Бърка ми мноооооооооого дълбоко в душичката това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
ей, една смела и честна жена да има тук....и да , някой да сложи 18+ на темата все пак хахахаххахха
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
И аз,пишейки се някакъв фен на Меноварците се кефя на тая песен :Р Еротична е, по някакъв перверзен начин. Пък и точно от ония времена на завоевателите, амазонките, господарите и робите. Първичния инстинкт на човека няма да се загуби никога :Р
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^Амин сестро!
От твоите уста в божиите уши! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Off: ^ е, всепак ако той се загуби...то, и ние малко ше поизчезнем...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Винаги съм мразела този текст.
![]() Още, когато я чух за пръв път гледах като гръмната. ;р -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
"I want you now"
Ето тази малка част от текста преобръща всичко, ако човек се замисли ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно, само жените коментират...мъжете с изключение на gadabout, мълчат....а ней-интересното е, че всеки от тях имам какво да каже, ама нали сме "кавалери" и рицари на цветни добитъци, мълчим. Поредното доказателство зза човешкият фалш. Ама поне текста и песента са здрави
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
аахахах
![]() Инак и на мен ми харесва песента - тетарална перверзия. На няколкото пъти, когато съм я пускала, съм забелязвала смущение по личицата най-вече на мъже. ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Поредното доказателство зза човешкият фалш. ![]() Аз песента не съм слушал, та камо ли да давам мнение за текста ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аахахах ![]() Инак и на мен ми харесва песента - тетарална перверзия. На няколкото пъти, когато съм я пускала, съм забелязвала смущение по личицата най-вече на мъже. ![]() ще ме извиняваш, ама това са били малко мъже в кавички, щом са се смущавали ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Дълбоко се съмнявам Manowar да имат подобно отношение към жените и този текст да е писан насериозно...жалкото е,че е пълно с мъже по света,за които този текст се отнася напълно.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Предполагам, че не са го писали и те ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ^ то не само, че има такива мъже, ами има и такива жени :Р Вярно е, че някои хора се вживяват/вярват си прекалено, но хора всякакви.
А защо текста да е писан насериозно, то по тази логика ако Ride the dragon и Blood of my enemies, то от групата яздят дракони и съсичат хората по улиците, пък да не говорим за текстове и песни на други групи ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, определено има такива жени...то добре че ги има де....че ми е писнало от еманципирани кучки
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Дълбоко съм възмутен и шокиран...
Това вероятно е най-грубият и шокиращ текст в метъла въобще. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^човече, не си наред, ако наистина го мислиш
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Човекът е възмУтен, а ти се съмняваш
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Е, кво толкова му има на текста, че да се пуска отделна тема?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Ъ! И разни каки си показват плътта на тая песен изпод нарочно турнатите тесни сутиенчета /или без такива/ по концертчета... Други се мятат връз Меноарците да им ги покажат от близо... Е, че какво да ме възмущава... отвращавам се някой път лекинко, ама не от текста в частност.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ебаси мъжете ако им трябва такава песен за да се почувстват големи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 4-July 08 Град: Сливен Потребител N: 2836 ![]() |
Този текст не може да мевъзмути определено. Има далеч по-шокиращи текстове. Песента е горе долу добра, но на мен лично не ми харесва.
-------------------- In the depts of a mind insane
Fantasy and reality are the same |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Текстът не ме възмущава, макар че предпочитам друг тип...
I'd sit by my blacklight and dream of your kiss Pulsating music filled my room and my head And I dreamed what it'd be like to have you in my bed I'm your best nightmare And then it happened, you were in my arms Your lips on my throat- your hands on my, on my... Two bodies together the intimate sin The pain and the pleasure could do mortals in How could you know what I'm thinking of To me lust can be as beautiful as love Huntainted passion should have no control She asked me if I... I told her the truth I said "I'm sorry it takes me longer than you" She smiled and blushed and continued to grind And promised to make me go out of my mind Returning her promise she came to a halt Licking my lips I tasted her salt Then she sat up and gasped and clutched at her breast I thought she was coming- I'd never have guessed that As she grew pale, as white as a flower She collapsed to the floor and was dead in an hour. ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
бе съвсем нормален текст бе кво му е?
![]() ![]() може би бих предпочел ролите да са разменени само .... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Човекът е възмУтен, а ти се съмняваш ![]() ![]() Tука трябва ли да се чувствам затапен? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...жалкото е,че е пълно с мъже по света,за които този текст се отнася напълно. и кое му е жалкото, само дето не се разбра ![]() "I want you now" Ето тази малка част от текста преобръща всичко, ако човек се замисли ![]() защо? -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Защото преобръща идеята за това кой е истинския роб.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^логично, не се бях замислял....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:19 AM |