![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз още се чудя дали да разчитам на дъждобран или на мазалото. То с дъждобран така или иначе в мазалото най-много да удуша някой
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 24-July 08 Потребител N: 2890 ![]() |
абе хора... значи концерта е от 9 ама 2 часа преди това има подгряваща група. понеже до са не съм ходил на концерт, мога ли да пропусна тия подгряващите и направо в 8:30 примерно да отида на стадиона за Металика?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Че те и двете подгряващи групи са по-добри от Металика. : )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 24-July 08 Потребител N: 2890 ![]() |
абе, я хой си пийни хапчетата. питам сериозно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
^пич, луд ли си, как ще влезеш в 8.30, най-късн в 5-6 да си на стадиона...
ба си майката...днес е! абе разбирам че има разни смешници дето разправят, че металика не ставали, ама предполагам ще са на концерта и ще гледат след това като насрасни... ето сетлиста от Букурещ, само стари калсики, нищо след 91 за трву миеталите, дето са по-консервативни и от папата... Creeping Death For Whom The Bell Tolls Ride The Lightning Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) The Four Horsemen ...And Justice For All No Remorse Fade To Black Master Of Puppets Whiplash Nothing Else Matters Sad But True One Enter Sandman - - - - - Last Caress So What Seek And Destroy http://harvesterofsofia.com/bg/2008/07/24/...t-23-july-2008/ народе, в горният линк е каквото съм написал... ето и няколко снимки за семпълс... ![]() ![]() ![]() ![]() Форка му дава тениската на Харви... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e братле от 6 до 11 са 5 часа на крак!!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Човече това е металика, представи си колко хора ше има...просто няма да се доредиш ако отидеш в 8:30
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Ммм... не? ![]() Това беше риторичен въпрос но ти не пропусна да се изкажеш грубо... Ех, че мило! ^^ Наистина е по-добре рано да си там, особено ако билетът ти е за тревата... Аз във висенето имам тренинг, на работа вися по 6 часа права, винаги се отплаща по концерти хаха! Ще поровя за дъждобран, дано не е розов... ![]() Дойде Денят! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами за тревата съм, а там ше са най-много. в краен случай ше си седнем на тревата бал съм го
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
В Букурещ са правили Sanitariuma, което ме зарадва. Най-сетне
![]() Но пък втори пореден път не свирят Unforgiven-a ![]() Все ми се иска в България да не пропуснат нищо ![]() ![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
страшни снимки melhaer!
Дооооо концерта! ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Поли, ако няма да влизаш за подгряващите - 19 часа на Попа да ти видя усмивката
![]() И аз си искам Unforgiven-aaaaaa ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
окей
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
В момента вали доста силно.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе според вас тъпо ли е да отидеш сам на концерта?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Да, супер тъпо е!
По-добре не го прави, остани си у вас! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Тъпо е 100%.
Аз направих грешката да отида сам на Онслоут ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е нема... вече имам билет така че съм вътре, пък ше видим
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не не стой си у вас
![]() Пич на самия концерт няма особено значение дали си с някой или сам.Винаги оставаш сам в крайна сметка и се джуркаш насам натам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
е нема... вече имам билет така че съм вътре, пък ше видим Сам си е най-добре. Стига да не си мънечко - тогава придружителите са предимство ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Да ви кача ли един кавър на "Battery", дето е по-добър от оригинала? :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^^ Роска, точно щях да напиша, че си зависи. Мен си ме е страх да ходя самичка
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
172 съм, така че ей са тръгвам , че да съм по-напред да видим нещо все пак
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ебаси, изпитвам някакво мн странно удоволствие, че няма да ходя...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ще останеш сам в цялата София.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Хъхъ, няма да е самичък
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^^^ Защо въобще си тръгнал по концерти, щом не можеш да издържаш по 5 часа прав? На Hello & Gamma 9 часа съм стояла на крака - от 3 до 12 - и пак се чувствах страхотно!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ебаси, изпитвам някакво мн странно удоволствие, че няма да ходя... ![]() И аз. КУР ЗА МЕТАЛИКА (и за Down, ама за Metallica най-вече)! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Down пък какво им е?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:56 AM |