![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз сънувах преди няколко дни, че с един фр и някви негри ограбваме някъв апартамент!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Често когато сънувам, нещата се случват точно както на мен ми се иска...т.е. ако съм в съня си и ако ми се прииска да завали,то така и става...ама толкова реално е всичко,че понякога даже почвам да се плаша....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Обикновено сънувам, че си намирам пари на улицата.Ама много пари.И като се събудя си умирам от яд
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
^^ все пак това е твоя сън
аз пък най редовно си сънувам кошмари..много ме радват именно защото знам че са кошмари учителката ми по английски (фенка на Paradise Lost..мдъъ младичка е) беше изсвирясала и кат ми извади една бухалка изпод катедрата направо се побърках да се хиля а за пари кой не го е яд особено като е пачка по стотачки -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Много са ти весели кошмарите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
ее в съня не ми беше смешно, но съвсем спокойно тогава реших да се успа, за да видя какво ще стане
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
После изяде ли си боя?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
При мене се случват разни неща от сънищата, обаче понякога имам чувството, че се повтарят и реални случки.
А тази нощ сънувах, че карам лекции и някакво бабе чука на вратата и като влиза, изведнъж вади моторна резачка и се опитва да разфасова колегите, а аз хуквам да бягам нанякъде. И най-забавното е, че по време на съня се събудих 2 или 3 пъти, заспивам пак и сънят започва отначало, обаче аз тръгвам в друга посока, като видя резачката. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ бой ами да колкото и да ми е неприятно, но поне ми беше приятно да я спъна (аз всъщност не мога да я трая)
^това с резачката е два пъти по-брутално, че и бабка..смятай какво е интересно с такова въобръжение -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Колкото повече мисля за тоя сън, толкова повече ми се струва, че бабето беше Недялка Иванова (Нела Фонемата - страшилището по езикознание).
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз от два дни сънувам, че съм ранена в ръката в един супермаркет. обикалям го и не мога да изляза, а някой ме гони. а снощи ненадейно срещнах най-добрия ми приятел и майка му там...гадно е...особено това, че ме боли адски много...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Последния ми потресающ сън:
Аз съм японски самурай ???? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Мусака
-------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Последния ми потресающ сън: Аз съм японски самурай ???? ![]() ![]() gadabout и Stormrider да не са те обсебили ;д -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мъхахахахахах!!!
Аз оня ден сънувах катана оргия и също беше мн яко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Аз пък снощи сънувах някакви нереални глупости..
Избягах от нас, за да отида в.. ъъ, лагер за депресирани хора (не че имам нужда, но.. ) , след което се сетих, че няма какво да правя там и на всичкото отгоре не съм казала на нашите. Ии, ъм, избягах от лагера и се озовах в някаква очарователна гора, където ме преследваха някакви хора/същества, там от нищото изникна Гандалф, като мой спасител и.. толкова си спомням. Или май се събудих. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Надявам се сега някой да не рече, че Ulair ти е повлиял
![]() ![]() Аз не съм сънувал абсолютно нищо от две седмици. Помня, че последния ми сън беше свързан с някакъв огромен дъб, който внезапно израстна в стаята, клоните му започнаха да излизат през прозорците, чупейки всяко едно стъкло и постепенно дръвчето стана по високо от къщата ми. Всичко беше в листа, а аз си лежах с кеф върху проклетите клони... Какво в името на Царството чернобогово беше това!!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Какво в името на Царството чернобогово беше това!!! ![]() Това е знак от Боговете да се ориентираш към folkmetal-a докато е време ![]() А може и да означава, че агентите Му са разбрали за предателската ти душа и са ти пратили предупреждение ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Баница > Мусака +1
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Баница = Мусака, но задълже с кисело мляко/айрян.
+ 66.6 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^+ 4 000 000, макар и никога да не ми се е явявала на сън...
![]() ^^^ Хех, че аз отдаавна съм се ориентирал към него! Според мен ми се явяват подобни неща, заради прекомерното шляене из Витоша напоследък. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Прекомерно шляене из Витоша няма. Колкото повече- толкова по- добре. Ех, аз все още не мога да навия моите мързели да се стегнем и да направим излет като хората(а не с маршрутка до Златните Мостове, оттам до Момина Скала, където сядаме и ядем като прасенца).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ха, тоя маршрут колко пъти съм го пребродил пеша (даже и на кон веднъж), просто не е истина!
Няма ли някой да се навие на една екскурзийка до Черни връх, например? Не съм ходил поне от година натам.. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
напоследък сънувам къде по дяволите да намеря търговец в Divine Divinity или поне някой дето да поправя екипировка ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Преди няколко дни сънувах, че пътуваме за Букурещ, за концерта на Maiden, и изведнъж се сещам, че съм забравил билета си! Направо щях да се побъркам!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Мразя някой сън да ми остави някакво супер неприятно усещане, а да не мога да го обясня с думи
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Последно като сънувах помня че бях болен и беше най-странният ми сън. James от Metallica ми беше баща и с още 1 момчета им подгрявахме на някакъв концерт в Бургас
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 1-August 08 Град: fuckenMadrid/fuckenSpain Потребител N: 2904 ![]() |
Az pqk ot 12 godishna sqnuvam , che sqm bogata i si stroya vqzdushni zamqci kato kakvo shte pravya s tolkova pari... Tova e super nepriyatno , shtoto oshte ne sqm bogata , d'eba!!! Mnogo mi haresa sqnya na onazi devoyka , koyato se narqgala s noj za da ne ya zakoli nyakqv izrod - ey tova e pozitivno mislene!
![]() -------------------- Hell aint a bad place to be!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 PM |