![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
слeд месец стават 14.... Но не виждам проблем в това да правя секс... имам си сериозен приятел с когото го правя.. използваме предпзни мерки... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Нека позная... той е на 20... или 30....................................................40 ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Lux Occulta.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
слeд месец стават 14.... Но не виждам проблем в това да правя секс... имам си сериозен приятел с когото го правя.. използваме предпзни мерки... ![]() Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно, все се мъча света да обърна, яхнал..... при тебе да се върна... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ей, Маги, чакай, чакай, недей да се излагаш, че знаем, че си умно момиче иначе
![]() Сериозен приятел на 13-14, че дори и 15-16 годишна възраст е едно изключително относително понятие, особено в твоя диапазон. Може да мислиш, че е сериозен, но това не означава, че е така, в никакъв случай. Проблем практически няма, защото си си в правото, НО от друга гледна точка има, и то голям. Просто си още дете, а просто казано - децата не правят такива неща. Защо толкова държите да заебете едни времена, които така и няма да се върнат, дори да искате, после. Вярно, че не само вие сте виновни, а и изграждането на морала и вижданията от на моменти откровено курвенското общество, но все пак..Ебаси. Това поколение започва на 12. Другите, след години, на 10 ли ще започват? На 9? .. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
"I lold."
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Нека позная... той е на 20... или 30....................................................40 ? На 17 е.... Цитат Просто си още дете, а просто казано - децата не правят такива неща. Децата не правят много неща от моите постъпки =/ Въпреки че за голямо съжаление.. вече масово се прави секс на млада възраст..мм вече почти всяко трето момиче в България на по 13-14 е правило секс. Не ме разбирайте погрешно, аз не подкрепям това, но просто с мен така се случи. Цитат това за секса, а за сериозния партньор. Имах в предвид.. че не съм правила секс с първия срещнат защото ми се е доебало... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е ти ако беше, щяхме вече клада да ти извисим ^^
А защо ги правиш тези постъпки? Никой ли не иска вече да е дете, не е на мода? Ба, аз като бях на твоите години играех футбол и баскетбол по цял ден, редувайки ги с компютърни игри, висене по площадки и люлеене, малко по-рано - правене на бази в храсталаците, украсявайки ги с някакви неща, "воюване" с някоя "вражеска" база на съседчетата от блока... Сега сигурно малките ги е срам да правят тези неща, докато техните връстници ходят на дискотеки и да, правят секс. Как и да е, хубаво е, че не подкрепяш това. Нищо, че и ти си в кюпа. :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Дъщеря ми, детенцето ми е на 5. Значи има-няма 8 год. и.......
Студена пот ме избива като си помисля. Аз си изживях пълноценно всеки период от живота и израстването. Не съжалявам за нищо. Много ми се иска и тя да мине през това и да му се наслади, не да прескочи тези няколко години. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Я оставете момичето. За тези неща няма възраст (ест, след достигане на полова зрялост), единствено човешките предразсъдъци слагат ограниченията.
А това за детството - жалко е, но е факт, а тя не е виновна за това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Нека позная... той е на 20... или 30....................................................40 ? На 17 е.... OMG, щом е на 17 изобщо не си мисли, че е сериозно. Той само те използва, защото си малка и млада. Едва ли му пука за теб като човек. Изобщо не се доверявай на такива. Хайде, ако и той беше на 14 като теб, е по-вероятно между вас да имаше нещо по-истинско, но отново - едва ли. Най- голямата грешка е да гледаш какво правят другите и ти да правиш същото като тях. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 4-July 08 Град: Сливен Потребител N: 2836 ![]() |
Съгласна съм с noel_f. На 14 години, сериозна връзка със 17 годишно момче. Аз на 14 още футбол играех.
А по темата, май последно беше на Belphegor, обаче не чух много от музиката. ![]() -------------------- In the depts of a mind insane
Fantasy and reality are the same |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Аз не съм питал за години а за бири
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
OMG, щом е на 17 изобщо не си мисли, че е сериозно. Той само те използва, защото си малка и млада. Едва ли му пука за теб като човек. Изобщо не се доверявай на такива. Хайде, ако и той беше на 14 като теб, е по-вероятно между вас да имаше нещо по-истинско, но отново - едва ли. Най- голямата грешка е да гледаш какво правят другите и ти да правиш същото като тях. ![]() ![]() ![]() noel_f недей да казваш такива неща щом не познаваш нито мен нито него... Не всички 16/17/18 годиншни са някакви зажаднялиза секс животни които ебат всяка проявила някакъв интерес към тях... ![]() Цитат Аз не съм питал за години а за бири ![]() Само на 1 ![]() Иначе .. хайде стига сте ем съдили... сякаш ви бърка това.. разбирам да сте ми някакви близки приятели.. роднини .. не сте... надали ви пука за мен.. и за делата които върша.. признавам не съжалявам за това че го направих! А и стига сте преигравали с правенето на секс детството не свършва... това че съм го направила не промени живота ми с нищо, все още си върша нещата които правех преди онзи ден ... Единственото променило се е мисълта, че вече не съм толкова непорочна... ПП. Хайде стига сме спамили темата не е за това! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Айде тогава малко по темата. Последно снощи на това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
На 17 е.... ...Не ме разбирайте погрешно, аз не подкрепям това, но просто с мен така се случи. Важното е ти да си го пожелала, а не той да е настоял ![]() На мене друго ми е чудно - музиката не ви ли пречи по време на секс ? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
SharonDenAdel,
Като толкова ти пречи да се бъркат в делата ти, просто не пиши в тая тема. В нея пишат само хора, на които не им пука дали всички им знаят личния живот или не. В момента, в който поставиш пост тук, по темата, ти директно разкриваш интимностите си. Очаквала си да те съдят, не е трябвало да пишеш ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... но ти се спри, каквото и да вършиш, пази си го за себе си. Влез в психиатрия ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хаха, как е там, явно си бил вече? Бих ти обяснил някои работи, но или ще е на лично и ли на живо.
Какво си въобразяваш? Че всички са като теб и единствената им цел е да развращават тийнейджърите? Ходи се гръмни! Сексуални маниаци като теб, които го дървят на някакви боклучиви реклами имат ли думата изобщо? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не се нерви, душа. Ще си докараш някой микро-инсулт да ми тежиш на съвестта
![]() Опа, аз нямам съвест ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ама, мамка му и прасе, верно как може да правите секс на музика, на мен идва да се разкуфея, ако дойде някое любимо парче, не да правя жената доволна...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МиУене, пускаш си КЕНИБЪЛ (или някоя подобна тресня) и я разкъртваш на дзадна прашка у таблата на леглото ве, толкова ли си улав?
![]() Освен това музиката е за прелюдия, създаване на атмосфера. След това в един момент просто спираш да я чуваш... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Вече и Kamelot и Serenity.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
На Anal Blast - велико е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
На демотата на Бурзум.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не съм правил секс от 7 дни, аффффффффффффффф........... хормоните играят блек-хоро в мен вече, приятелката си идва след 2 дни и първите 30 секунди първия път, на втората минута - втория път, третият път ще бъде на 10тата минута. А, да музиката... ако остане време за нея, ще пусна няква, да не ни слуша сестра й или нашите, зависи къде сме о,0
ШарънДенАдел и аз бих те прас.. спал с теб, ставаш, но само толкова, в смисъл, че не си глупава, но просто на тая възраст приоритет номер едно си е секса, не защото сме прости (не че не сме де), но това си е на хормонално ниво, развитие и т.н. Твоя приятел дали точно в момента не иска да правите пълна програма? Що не се запиташ защо? :> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 11-August 08 Град: Berlin Потребител N: 2918 ![]() |
Просто много жалко... По темата на нищо не съм правила
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Хм..тая тема винаги ми е била интересна..
![]() Таа, на мен ми е раничко и само наглеждам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Раничко ти е, щото не се чувстваш готова или защото просто ти е рано по... някаква причина?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Normal people usually don't get laid at the age of...14?
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:57 PM |