![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Магазин Gorgon анонсираха концерта на руската Pagan Folk Metal сензация АРКОНА. Българската съпорт група е VRANI VOLOSA. Датата на събитието е 3 август 2008 г. (неделя), вратите на рок-бар "Фенс" отварят в 20:00 ч. Билетът върви с подарък CD от изданията на Corvus Records, цената му е 16 лева (предварителна продажба в магазин Gorgon) и 20 лева на входа на клуба. Количеството на билетите е ограничено. На концерта ще се продава мърчандайз на групите.
За актуална информация www.gorgonbg.org ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Хм, вече го обсъждахме този въпрос...и все пак благодаря за допълнителната информация! Надявам се да поне
свястна бира да сервират! На концерта ще се продава мърчандайз на групите. Ще си взема тенискааа!!! Искам информация за цените и вида на T-Shirt-тите! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Някой да си е купил билет вече? Щото моите са някви три бройки по пет лева "министерство на финансите" (демек с тия дето влизаш в междуградски автобус и в музей
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Ъхъ, мойте са същите, днеска си набавих - явно това е свидетелство за underground-ността на събитието
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Супер. Значи ако откажат да ни повярват, че хартийките са за концерт - ще ги биеме повече хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители11 Коментари: 2 Регистриран: 13-June 08 Потребител N: 2787 ![]() |
Притесняваме се да не изгориме с парите ли?
Има ли пострадали от концерт на Горгон? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Няма страшно с парите
![]() Вие се притснявайте как ще оживеете във Фенса ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
мъка ще е
![]() ![]() китайския ще слезе един етаж надолу и ще манджаме на концерта ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители11 Коментари: 2 Регистриран: 13-June 08 Потребител N: 2787 ![]() |
Мисля,че много надценявате популярността на Аркона в България.
И понеже случайно познавам организатора-той се притесняваше дали ще има 100 човека. Та за това е във Фенс. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
хм, странно, аз пък знам немалко почитатели на Аркона.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Повече от 100 ли познаваш
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Не се съмнявай във възможностите на Сашо
![]() Сериозно, ако някой познава 100 фена на Аркона, той ще да е. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе те и 100 да се съберат, пак ше е тясно. Трябваше да е в Южния Парк - широчко, пък и повече хора щяха да ги чуят
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е, не съм официални връзки с обществеността, ебаси :Д
Блеш, абсурд да познавам над или 100 български фена на групата, но знам за поне 30, да речем. Факторът, че фолк метълът има доста яка почва тук според мен и е пуснал началото на здравите си корени също е от значение, както и другия - че подгряващи са Врани Волоса, които са доста уважавана и харесвана група из цяла България. Но като цяло повече от 120-150 души и аз май не очаквам да присъстват. И по-добре, и по-зле едновременно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ако се съберат повече от 100 човека там хората от квартала ще мислят че китайците са викнали роднини. Пожелавам ви все пак весело прекарване.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде братьЯ, тудей из дъ дей, дано не се смачкаме прекалено во ФенсО.
Може да се засечем с някакви хора там, аз от 6 и 30 нагоре съм он ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ех, тез' български промоутъри. Обичат да знаят колко хора ще ходят на концерта като наемат зала. Та отиваме аз и още няколко човека без билети и на - мизерия - не се продават вече. Отказали се, пием по една бира, след което тръгваме. Разколебавам се обаче и отивам пак до "Фенс" да видя какво става. С триста зора и малко зелено ме пускат за да видя тоталната блъсканица - от всякъде личи колко неподходящ е избора на мястото за такова събитие.
Но както и да е, изпуснах Врани Волоса, но поне видях Аркона и много се зарадвах на музиката! Изсвириха невероятни песни, с много емоция и характер! Раздадоха се, харесаха и публиката и даже се учудих от голямата чест, с която ни удостоиха. Поздравиха държавата, даже развяха нашето знаме със своето лого, което много ме впечатли! Естествено, имаше си ги българските мизерии от страна не феновете, дето хич не разбираха защо са там и каква е групата, но за тях ще замълча. Звукът не беше цвете, но пък достатъчно добър, за да не ми прави впечатление колко зле е техниката, човекът на пулта поне слушаше какво става и променяше некоректните настройки от време на време, така че успях да се насладя на звученето качествено и в детайли. Останах доволен от концерта и се благодаря на милите хора, които все пак ме пуснаха. =) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йей, потта ми още не е изсъхнала от задуха във Фенс, но да споделя вчепатления :Р Останах много доволна от Аркона. Като не броим, че от време на време микрофона на Маша се губеше в барабаните всичко беше ОК. Wqwrrr, хубаво, че си влезнал
![]() И разбира се - раздадоха ни обещаните CDта - дискчета в пликче - моят е на Penitent от, забележете - 2001 ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Хм, там където стоях, звукът беше перфектен, нямаше как да не ми направи впечатление.
Групата се представи блестящо, песните им сякаш са писани за изпълнение на живо. Като цяло, това за мен беше една прекрасно прекарана вечер. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това за мен беше култово събитие, въпреки скапаната блъсканица и ''чудесния'' избор на място, въпреки някои ''фенски'' изпълнения (ах мамка му онез гнусни нацистки червеи замалко да ми развалят кефа, особено оная свиня, която пробва да задява любимата ни руска девойка
![]() ![]() Едит: F***in Brutal, имам си автограааааф от Машаа!!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
много як концерт
![]() Маша ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОЙ СЛАВЯНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!
Ех, тези нацита как щяха да създадат проблеми, добре че беше предовратено що-годе бързо мелето. Иначе - много хубав концерт, и Врани, и Аркона създадоха супер атмосфера в и без т'ва нажаженото клубче, доволен. Вълча, не ми се оплаквай, ти видя моят диск какъв е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Абе аз не се оплаквам са, все пак си е някъф спомен
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ама те различни дискове са давали?
явно квото не е продадено са решили да го разкарат... без кутийките естествено ![]() на мен ми дадоха някъв на october falls... не съм ги слушал тея някой да каже стават ли за нещо и да си правя ли труда да го пускам? -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 26-July 08 Град: София Потребител N: 2894 ![]() |
Това бе Концерт.
![]() Та даже имаше и още няколко човека дето му се изкефиха. ![]() -------------------- Фолкь съм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:01 PM |