![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Има манджи забъркани от много групи, но тука става въпрос за истинската Кльопачка
![]() Най ме кефят естествено малки недорасли костурчета, препечени на ламарина ![]() ![]() От наща кухня: Мусаката, Таратора, Лозови сърми ![]() Други любимки са: Свинско с картофи, Солени палачинки и Брьоф Струганов (така ли се пишеше) Важен едит: ПАРТИ БУТЧЕТА ![]() бахти.. огладнех ![]() И за това и гадориите: гадно шкембе чорба, мозъче на агънце, очички на свинкя, дреболии на магаре ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Мусака, таратор, леща, боб, салата снежанка и руска, зелеви сърми, пиле с картофи, пица
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^Винаги съм те мислил за свиня!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Просто едно печено пиле или воденички. По принцип адски мразя сосовете в яденетата...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Любими:
пържени гъби; гъби с ориз херинга маслини с лук шкембе чорба пролетни ролца телешко варено чушки-бюрек ![]() ![]() крем-карамел; Омразни: пиле-фрикасе ![]() мляко с ориз ![]() Давам ви и една рецепта за бутер-банички, с които съм участвала на кулинарно състезание: Нарязвате на квадратчета 1 пакет бутер-тесто и във всяко квадратче слагате нарязяни ня кубчета бекон, гъби и кашкавал и оформяте баничка. Преди да ги сложите във фурната ги намазвате с яйчен жълтък. Не се препоръчва на хора, които са на диета ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
еее 666-тия ми пост си заслужава да споменем ЛЕЩАТА ,като любимото ми ядене
![]() Иначе обичам да муам мрявки некви естествено ,и пържени картофи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мусака, Лозови Са/ърми, Гюведже, сирене по шопски, картофи със сирене и масло, бяло месо от пиле в какъвто и да е вид...Муахахах
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Списъкът ми може да изглежда като "открийте излишното", но нищо излишно тук няма! Бих хапнала с най-най-голямо удоволствие следното:
пилешки хапки; хрупкави пилешки хапки (бон-филе, оформено като хапка с галета и корнфлейкс, опържено във фритюрник); сусамени пилешки хапки; панирани пилешки крилца с лютив доматен сос; пилешки бутчета с ориз; пилешки бутчета с картофи; просто пилешки бутчета; пушени пилешки бутчета + горната част, където (условно казано) са бедрените кости; варено пиле с черен пипер; пилешки сърца с лук и гъбен сос; агнешка глава. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Lamb drob sarma.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Пържени картофи
![]() ![]() А най-мразя дробове, бъбреци, шкембе чорба и всякакви други извратени неща. П.П. А лютите чушки рулз ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат дреболии на магаре you are dead meat sucker ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат И за това и гадориите: гадно шкембе чорба, мозъче на агънце, очички на свинкя, дреболии на магаре и секви такива специалитети Имах предвид, че тия най ги мразя ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз май най се кефя на някви постни неща като се замсиля... шопска, таратор, картофена, картофени кюфтета. И всяква скара да. Щем е умряло животно, начи е вкусно...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Аз мога да карам цял живот на риба, домати и картофи (във всичките им разновидности)
ама най- са ми любими пилешки дробчета и ребра със мед и вино, сготвени от мен!!! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
ъхъхъ аз съм тревопасно животно
![]() обичам каша от спанак, плодова салата, агнесии (един мн готин кекс, който се мъчих да го правя и стана пожар ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
И защо ти е забранено?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
Mусаката е турска манджа доколкото знам.
Най-обичам:Мусаката,Бобец(шарен особено ![]() П.П. мнооого тача и сланина на филийка или сланинка на шишче и на огъня мммммм. ![]() и разбира се шекембе чорбасътъ с мнооого чесън и не токова люто,всъщност чесън обичам на всичко. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Таратора кърти, особено през лятото е неповторимо нещо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Рядко ям ,защото е ниско-калоричен
![]() пилешки хапки; хрупкави пилешки хапки (бон-филе, оформено като хапка с галета и корнфлейкс, опържено във фритюрник); сусамени пилешки хапки; панирани пилешки крилца с лютив доматен сос; пилешки бутчета с ориз; пилешки бутчета с картофи; просто пилешки бутчета; пушени пилешки бутчета + горната част, където (условно казано) са бедрените кости; варено пиле с черен пипер; пилешки сърца с лук и гъбен сос; Ти да нее да си няква пилешка фенка ![]() П.С.Аз спя с котката вечер ,ми ти с пиле ли? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Последно време се зарибих много по броколите.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
И защо ти е забранено? защото на няколко пъти влизам в болницата заради силни болки в корема и последния път ми казаха да престана да ям пържено, защото дразнело много стомаха и да наблягам повече на кашички ![]() Та затова сега плодове, зеленчуци, кашички и изобщо по здравословен начин на живот да не седя пак в болницата за няма нищо ![]() Нека да спомена единственото месо което мога да ям е пилешкото (е тук не е забранено, а видях че от него се чувствам по-добре ![]() ТаратоЛ си похапвам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Всякакви манджи с картофи. И с гъби.
Само без пилешко!!! Направо ми става зле само като си го представя. ![]() ![]() Китайска храна, с повече сос, или по-лютиви неща. Може би по същата причина обичам и ядене и салати с повече лук и чесън ![]() Риба - осолена и на скара. Тиквеник също много обичам, много ми харесва съчетанието на тиква, канела и орехи. И горе долу мога да си готвя някои от нещата, които ми се ядат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тиквеник също много обичам, много ми харесва съчетанието на тиква, канела и орехи. Ау, какъв тиквеник правеше баба ми! ![]() Иначе обожавам ТАРАТОР ( ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
П.С.Аз спя с котката вечер ,ми ти с пиле ли? ![]() Обикновено хората не спят нощем с това, което хапват през деня (с изключитение на богомолките - б.а.). Ти котки ли похапваш? ![]() P.S. Видях, че горе към пилешките истории съм забравила да спомена кордон бльо! Задължително се добавя към списъка!!! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само без пилешко!!! Направо ми става зле само като си го представя. ![]() ![]() На мен чак да ми става зле - не, но не ми харесва и на мен Китайска храна, с повече сос, или по-лютиви неща. Може би по същата причина обичам и ядене и салати с повече лук и чесън ![]() И аз съм така. Обожавам салата със синьо сирене от Макдоналдс. ![]() Риба - осолена и на скара. Зависи от рибата. Най-много обичам тон, сьомга и херинга ![]() ![]() Да добавя още и спагети със сос '' Карбонара'' . Понякога смесвам и сладка царевица със сирене и олио ![]() ![]() Какво представлява точно това кордон бльо; струва ми се, че съм го чувала ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пилешка хапка с размерите на малка пържолка, като освен пилешко месо, във вътрешността има и бекон с топено сирене. Нещо като бонус за мен, защото топеното сирене ми е не по-малка страст от месото!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Звучи доста вкусно, така както ми го описваш
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 04:47 PM |