![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 15-August 08 Потребител N: 2935 ![]() |
Здравейте момчета и момичета и всички фенове на метала.Тук ще пусна една лека рекламка, става дума за рок/метал радио.Пуснах онлайн stream, който можете да слушате на 78.83.251.43:6881.Ще попитате каква е ползата от това след като има z-rock или пък mp3-ките в data.bg....
Позволете ми да обясня.Имам около 400-500 слушатели от различни страни, които могат да станат чудесна публика за някой от ваще творби.За по скормните от вас които нямат средства за голяма изява мисля, че това ще е доста добре, само трябва да ми пратите музиката си и ще я пусна.За сега е това, ако искате да се свържете с мен irc.spnet.net nick:Addict3_user. Благодаря, за вниманието. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Не съм много на "ти" с онлайн радиата, къде да го въведа този ИП адрес? И няма ли по-лесен начин за контакт с теб, защото имам интерес да го направя? Благодаря!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
^ В уинамп file/play URL (или add URL) и слагаш http://78.83.251.43:6881 но изглежда в момента е спряно радиото
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Listener Peak: 1
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ако не се пуска "The Maggot Song", смисълът от радиото е никакъв.
Но пък ако се пуска, ще се превърне в комерс, така че... не знам и аз какво исках да кажа с тоя пост. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Може просто да се споменава често-често че има такава песен, без да се пуска. Ще се получи як съспенс
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:27 AM |