![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Blind Guardian са велики!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
така и не успяха да ми харесат
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Безапелационно най-добрата банда в пауър метъла, според мен. Такива оригиналност, богатство, изразителност и инструментални умения са присъщи само на истински великите групи. За смелост да не говорим... Последният албум беше доста качествен и макар че донякъде се размина с очакванията ми, не мога да се оплача. Иначе любимият ми период е този около "Somewhere Far Beyond".
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Любимците ми! Ненадминати новатори и техничари, поклон! Фаворит сред албумите няма начин да откроя.
Концертът им у нас ме смаза... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Направили са едно парче за играта Sacred 2 , много яко е ето линк към трейлъра на играта където е и песента (за който не я е чувал де): http://www.gametrailers.com/player/33308.html?type=HD. За съжаление е много малка част от самата песен, ако някой знае от къде да я сваля ще му бъда много благодарен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всъщност пичът горе е объркал линкът - ето го истинският http://www.gametrailers.com/player/33309.html
![]() EDIT: Мани, то всеки път се мени видеото ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Любими ...
![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Най-добрите в пауър метъла, някой с друго мнение?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
Blind Guardian са невероятни и много любими
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Говориш пълни глупости, много повече от невероятни са
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Най-добрите в пауър метъла, някой с друго мнение? ![]() Спорят с Gamma Ray за приза. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Дам, слушам ги :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Не, не ги слушам, само си купувам дисковете им от 1990 година насам... трябва да ги чуя някога...
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
Една от малкото нестатични групи. Обожавам ги. Всеки нов албум е експеримент и движение напред и това го потвърдиха с A.N.A.T.O и Fly. И аз съм на мнение, че в музикално и концептуално отношение те слаби албуми нямат. Чакам с нетърпение новият им проект - симфоничният албум. Позакъсня, но вече го дават да излезе 2009г.
-------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 23-August 08 Град: София Потребител N: 2946 ![]() |
Едни от най-добрите в power/speed метъл... Германската школа вади едни от най-добрите в хеви метъл-а като цяло. Гадно ми е, че не отидох на концерта им в София... дано някой се сети пак да ги покани
![]() Valhalla deliverance Why've you ever forgotten me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз пък току-що си сформирах ултимейт гардиън плейлистче ^^
Born in a mourning hall Mirror Mirror Another Holy War Time stands still (at the Iron hill) And the story ends Lost in the twilight hall Imaginations from the other side The script for my requiem Nightfall Valhalla The quest for Tanelorn Welcome to dying Into the storm Skalds & Shadows Batallions of fear Majesty Guardian of the blind Wizard's crown Run for the night Carry the blessed home Barbara Ann Banish from sanctuary Fly ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Без The Bard's Song и Somewhere Far Beyond?
![]() -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Песента на барда не е за многократна употреба
![]() ![]() ![]() Само за... специални случаи ![]() v Bright eyes така и не я харесах, въпреки че почти на всички фенове на Гардиън им е любима... Я поздрав с Into the storm по случая ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^^^, ^^ Ами Follow the Blind, Bright Eyes
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
На мен щве ми е по-лесно да напиша кои песни не ми харесват, отколкто да правя бестове като Сашо и да изтърва повече от половината яки песни
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Една от любимите ми групи. Слушам ги още от 1988-ма
![]() Харесвам всчиките им албуми като цяло и почти всичките им песни, но любима ми е Time What Is Time ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
така и не успяха да ми харесат ![]() И на мен, въпреки, че признавам - много са добри. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не слушам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да има нов албум до 2010, жалко. Така се надявах другата година да ни изненадат...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
Е тва е наистина е жалко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Тази новина въобще не ми харесва...
Дано, и съм убедена, че ще е така, през 2010 да ни зарадват с нещо страхотно! Blind Guardian са една от групите, с които прослушах метъл. Винаги са ми били любимци и независимо, че имаше разочаровани от A Twist..., този албум и почти всичко останало тяхно мога да слушам непрестанно! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Доколкото знам през 2009-та трябва да излезе симфоничния им албум по Толкин, а следващия им "метъл" албум да излезе най-рано през 2010. Дано съм прав, защото се знае, че следващият им албум ще е симфоничния, и ако той излезе най-рано през 2010, не ми се мисли следващия им истински албум чак кога ще излезе. Истина е обаче, че последно време нещо много се изкалпазиха и започнаха доста рядко да вадят студийни албуми. 4 години са си доста дълъг период.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Аз не се оплаквам. Като се задава нещо от Guardian, поне знам, че ще е качествено. Нагледали сме се на банди, които ежегодно бълват кухи албуми.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотна публика, страхотен глас и много добри китаристи като щъкане насам-натам.
Ханси обаче е леко статичен :/ -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:33 PM |