![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Легендарният шведски китарист YNGWIE MALMSTEEN и бандата му ще издадат своя нов студиен албум - "Perpetual Flame", на 14-ти октомври чрез Rising Force Records. Продуцент на записа е самият Yngwie, а смесването е дело на Roy Z (JUDAS PRIEST, BRUCE DICKINSON). Ето ги и заглавията на песните:
01. Death Dealer 02. Damnation Game 03. Live to Fight (Another Day) 04. Red Devil 05. Four Horsemen (Of the Apocalypse) 06. Priest of the Unholy 07. Be Careful What You Wish For 08. Caprici Di Diablo 09. Lament 10. Magic City 11. Eleventh Hour 12. Heavy Heart -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() обичам подаръците : )))))))))))))))))))))))))) -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Типична обложка на Ингви. Дано само да не се изложи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не е особено лицеприятна обложката
![]() Самият Yngwie отдавна не ми е интересен,но албумът ще се слуша задължително,защото в него участва не кого да е,а Tim Owens ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ахяхяхя, много ми е смешен
![]() Обложката е...лол. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не е особено лицеприятна обложката ![]() Самият Yngwie отдавна не ми е интересен,но албумът ще се слуша задължително,защото в него участва не кого да е,а Tim Owens ![]() Да сложим теб, може би ще си по-лицеприятна (0__0) Както и да е, ако се изложи, режа някой от ташаците ми. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
ТУК са качени кратки семпли от всички песни в албума.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Превютата звучат меко казано обещаващо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Брей, отслабнал. Да си прибере малко егото обаче, на всяка обложка му гледаме мутрата :д. Този албум ще го проверя само за Оуенс и Шериниън. Нищо преди и след Facing The Animal не ми харесва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Ако новия албум е в стила на "War To End All Wars", ще му се отдаде нужното внимание. Кои албуми на Ингви ви харесват повече: първите му или по-новите? Защото стилът му определено се е променял през годините.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aз пък смятам, че албума е страхотен :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:21 PM |