![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
abydos, не се правете на разбирач, моля ви. Helloween нямат нишо общо с тикви и какви ли не още други американски извращения. Също така си мисля, че плод единствено на вашата фикция са също така техни вокали като Hansen и Kiske... Иначе браво на момчето, че слуша Helloween! Кой техен албум ти е любим и...вокал също така ![]() Харесвам и двата вокала. В смисъл харесвам Киске с изключение на 1993-Chamaleon. Сега просто той не е никакъв за мен. А с Дерис харесвам повечето неща като любими са ми The Dark Ride и последния Keeper, защото е най-прогресивен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А за Hansen една-две думи? Както и да е, The Dark Ride е любим и на мен и... поздрав с The Departed (Sun is Going Down)!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мда-а, правилно си се насочил. The Dark Ride (и The Time of the Oath, то всъщност всичко с Дерис) са най-добрите им албуми
![]() Ама ти е много голям подписа нещо. Това може да не си го виждал: http://jlbscream.ytmnd.com/ Внимавай само със звука, че може да ти е силничко ;п |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Хаха тва беше жестоко. А за Кай ми той е пич създаде си една много добра група Gamma Ray, които на моменти са конкуренция на Helloween. Иначе Кай е допринесъл много и за Helloween.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми по принцип по-мелодични групи. Особено от Швеция и Финландия
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:31 PM |