![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
мне. мисля че ако те познавах щях да те запомня, кефиш. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Абе love_hunter какви са тези позьорките снимки дето виждам тука о.0 какви за тези 'фешън стайл' снимки?! Ааа ще се караме! Така не може! Мче то кой не позира на снимки ? Да речем, че станеш рано сутрин и се снимаш под кофти ъгъл без да ти пука.. ще се изненадаш колко зле може да изглеждаш на снимки. Пък за да са 'фешън стайл' треа мн да се постараеш. Тъп поглед, селско излъчване, пилешки прически и тн. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Aз съм готин, когато не позирам, щото винаги съм готин. Тъй де, няма да обиждате Деси и в частност приятелката й!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Няма ги обиждаме ве - шъ ги еbем
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Време ти беше.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 23-August 08 Град: София Потребител N: 2946 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Из начало ми се виде, че тениската ти е на Трансилваниан Хънгър, ама не е. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
яяя,Миталичка
![]() ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Ахахаха, което ме подсеща с какъв чувал бях на концерта.. :Д
http://i.data.bg/08/09/01/1130973_orig.jpg ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Click тука бяхме с един да откраднем малко ябълки
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
http://www.prikachi.com/images.php?files/335703c.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?files/335704k.jpg Тотал селски брутал! ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
^ A какво да кажем за тези, които твърдят, че някой по някакъв начин имитира KISS ?
![]() <разговор over> -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Всички са педали,освен Anal Trakktor!
![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Да изплюцкам и аз една моя снимчица
![]() Да се чудиш само, Владо от къде е хванал тази невинност в мен ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Амии тази не е кой знае какво.. и не се вижда кой знае какво... ноо беше в едно от мазетата които посетихме... с един приятел ходихме до вилната зона крей русе и обикаляхме из изоставените вили и снимах вътре... обаче точно това мазе беше много зловещо! ЦЪК
А тук на една беседка.. много обрасла и трудно се стигна до нея... не ме измъчваха докато не се съгласих да вляза вътре да ме снима! ЦЪК |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
Отдавна не съм се отчитала:
http://prikachi.com/files/343873g.jpg http://prikachi.com/files/343874z.jpg -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Оххх на баткоо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Батко само как точи лиги
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
дами, предизвиквам ви да работите докато тази тема достигне обема на "случайни глупости"!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
-------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Click тука бяхме с един да откраднем малко ябълки ![]() Това стопанката ли е? И с право гледа толкова намръщено. Ще и крадете от дървото ![]() Амии тази не е кой знае какво.. и не се вижда кой знае какво... ноо беше в едно от мазетата които посетихме... с един приятел ходихме до вилната зона крей русе и обикаляхме из изоставените вили и снимах вътре... обаче точно това мазе беше много зловещо! ЦЪК А тук на една беседка.. много обрасла и трудно се стигна до нея... не ме измъчваха докато не се съгласих да вляза вътре да ме снима! ЦЪК Това с алфичката ли го щракна? Ако е с нея, следващия ми апарат ако е DSLR, със сигурност няма да е на сони. Да се чудиш само, Владо от къде е хванал тази невинност в мен ![]() http://img33.picoodle.com/data/img33/3/9/7...89m_047669e.jpg Владо rulzz -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Това с алфичката ли го щракна? Ако е с нея, следващия ми апарат ако е DSLR, със сигурност няма да е на сони. един е Nikon и негово е царството небесно ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th May 2025 - 03:25 PM |