![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Проказа и Цироза направиха ебахтия якия концерт.Всички дето не подкрепят българската сцена, могат да го духат и да съжеляват,че не посещават подобни концерти
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
уважи я и ти още повече, като използваш съжалявам.
веднага си признавам, че съм гей и заслужавам метълистите да ме набият. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Независимо, че са БГ групи, имената им звучат откровено тъпо. Какво по-оригинално от това да се кръстиш на болести...
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ами ако слушаме рап, хеви-метъл, класическа и електронна с примеси на реге?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
in that case - blowjobs are awseome
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Нещо като за Stormirider-a http://10.21.9.201/details.php?id=11030 - Brutal Music Pack
ПС : Торента е Плевенски,така че другите вероятно няма да могат да го отворят ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
DAcookiemonster tagged Cookie Monster with ‘what the armies of god listen to as they create babies’. last month
Rotuhiiri tagged Cookie Monster with ‘epic’ and ‘what the armies of satan listen to as they impale babies’. last month ![]() Rotuhiiri tagged Cookie Monster with ‘better than vampire weekend’ and ‘better than coldplay’. Wednesday afternoon -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Нещо като за Stormirider-a http://10.21.9.201/details.php?id=11030 - Brutal Music Pack ПС : Торента е Плевенски,така че другите вероятно няма да могат да го отворят ![]() Слушал съм ги сите групи, градски. Свали го ти, белким ти 'ареса нещо. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Е аз го съм го качил тва 'аресват ми нещата ;д
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Браво за Beneath The Massacre, уникални изроди са! Немам търпение за предстоящия албум... Ти ли си избирал песните в торента?
П.П: а ако мислиш, че некой от тия чекиджии по локалните тракери, ще свали, оцени и хареса това което си качил, се лъжеш. :Р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Грешка от бързане,дам аз ги избрах тия песни.Не очаквам,че някой ще ги оцени,но пък това не ми пречи да ги качвам.Даже се изненадвам,че е изтеглено цели 4 пъти
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Тва Блу Бокс е ебати свинщината. Не съм си представяла, че Найл ще ми дойдат на крака. Не съм си представяла и че на тях ще ми прилошее и ще изляза от скапаната зала да подишам...
![]() Просто ще гледам да страня от тоя клуб, ако ще и банди, които харесвам да свирят, ебати кочината... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Тва Блу Бокс е ебати свинщината. Не съм си представяла, че Найл ще ми дойдат на крака. Не съм си представяла и че на тях ще ми прилошее и ще изляза от скапаната зала да подишам... ![]() Просто ще гледам да страня от тоя клуб, ако ще и банди, които харесвам да свирят, ебати кочината... Напълно те разбирам!! Много много зле! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
O, човече. Кой по дяволите е консула!? АХахах... http://www.youtube.com/watch?v=eTtQQs_VRcs
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
БЯСНА СЪМ!!
![]() ![]() Не е възможно! Една нормална вечер да нямам... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Добре де, ако всичките ти вечери бяха нормални, щеше ли да си доволна?
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Tя е женско, едва ли :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Колко е хубаво да си момиче
![]() Съжалявам, Александре, но...:р -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Важното е, че сакат ма бият ;]
Иначе don't get too cocky ~_~ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпросът е принципен :р
Искат да те бият, защото не можеш да караш колело!!! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почти затова...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига сте флуудили, освен ако не ме хвалите, фък ю мадарфъкарс бичес ду хаст путкис кукуригуз!
Toва у ласт.фм не иска да ми скроблне песните на пинк флойд, а ги слушам може би повече и от Скид Роу деба..вика, че липсвало някакъв IDE3 таг -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Закфо ти е тоя ласт фм за да си слушаш музиката?пускаш го на някой плеър и тфа е.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
На какво попадам, играейки доброто старо Диабло...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ех, как ми се пуца и на мен в батълнет пак... ама как да дам 40 кинта за игра на 8 години.
Закфо ти е тоя ласт фм за да си слушаш музиката?пускаш го на някой плеър и тфа е. Той така и прави, но като не са мъ тагнати файловете както трябва и ласт.фм не отчита какво е слушал. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ех, как ми се пуца и на мен в батълнет пак... ама как да дам 40 кинта за игра на 8 години. Ем, разните хед-офи и т.н. безплатни сървъри? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е същото. Друго си е в батъла с много повече народ. Не мога да намеря и подходящ клонинг, който да не съм играл да запълня дупката докато излезе Д3. Само CoD4 не може да се играе.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На 15-ти септември ще съм водеща на празненството
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Само CoD4 не може да се играе. Охохо, тфа и азз го играх наскоро ![]() Само че стигнах само до 39лвл в тия кракнати сървъри, шот ми омръзна, навсякъде се играят едни и същи 4-5 карти.Поне ънлокнах G36C, което ми е любимия асаулт райфъл.Пък П90 така и не отключих. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 04:16 AM |