|  Честит празник!, Да живее България! | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Честит празник!, Да живее България! | 
|  Sep 6 2006, 05:21 PM 
				 Коментар

| |
|  Сатана         Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783  | 
				Честит празник!    | 
|  | |
|  Sep 6 2006, 06:07 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Въобще го нямам за национален празник днешния ден...

-------------------- | 
|  | |
|  Sep 6 2006, 07:05 PM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Честит празник на всички    -------------------- | 
|  | |
|  Sep 6 2006, 07:40 PM 
				 Коментар

| |
|  Da schlägt es links        Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8  | 
				Честит празник! Но според мен по други показатели трябва да сме националисти, а не по активност на празници... -------------------- meh. | 
|  | |
|  Sep 6 2006, 08:19 PM 
				 Коментар

| |
| Демон       Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009  | 
				Честит празник! безразличието на хората Направо е срамота, че няма развети български знамена, че няма атмосфера, че българското се погубва    Rallina, права си, но загледала ли си хората по улиците, повечето в днешно време са толкова отчаяни от живота, вървят с посърнали лица, кой грижи, кой проблеми, последно време малко празници ни вълнуват, за съжаление, действителността е жестока.... Но да не се отклоняваме, днес специално. | 
|  | |
|  Sep 6 2006, 10:02 PM 
				 Коментар

| |
|  Burned from hope      Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45  | 
				Честит празник!    | 
|  | |
|  Sep 21 2008, 11:06 PM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				На 22 Септември 1908 година се случва едно от най-великите събития в историята на България. Днес празнуваме 100 години от това паметно събитие. Честит Празник!

-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Sep 21 2008, 11:15 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | 
				Да, честито на всички. На такива дати ме обзема носталгия.        -------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 09:07 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116  | 
				И мен. Понеже в днешно време вече не се вършат такива дела, не се твори история.  Честит Ден на независимостта и дано някой отново се сети да го обяви, че като гледам накъде се връщаме...   -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.  (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 10:54 AM 
				 Коментар

| |
|  Metalhead       Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973  | 
				Честито на всеки, който се чувства българин ! За другите....

-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 € Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 10:54 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726  | 
				Честито..    | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 11:02 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903  | 
				Честит празник на всички! Подобни празници винаги са повод да се замисли човек, да се сети за държавата си и да се върне малко назад в историята й. Дано днес всеки е горд, че е българин(поне днес).

-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub, three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!"  | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 02:02 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | Да, честито на всички. На такива дати ме обзема носталгия.       И мен. Понеже в днешно време вече не се вършат такива дела, не се твори история. Честит Ден на независимостта и дано някой отново се сети да го обяви, че като гледам накъде се връщаме...  Не само заради това, аз съм в Англия в момента.   -------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 02:03 PM 
				 Коментар

| |
|  Eyes Of The World      Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594  | 
				Честит празник!         --------------------  KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 02:37 PM 
				 Коментар

| |
|  draugr      Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495  | 
				Честита да ни е тази чудесна стогодишнина!     -------------------- Аз съм това, което  ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui. (Туй бе написано на входа на Римските гробища)  | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 07:24 PM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800  | Цитат(noel_f) Не само заради това, аз съм в Англия в момента.   Разбрахме, ебати. Само се чудим кога ще почнеш да пишеш с акцент   Честит празник иначе!   България над всичко! -------------------- Live forever or die in the attempt | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 07:25 PM 
				 Коментар

| |
|  But what I thought I could control took hold of me instead...     Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604  | 
				Ай честито и от мен.

-------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 10:33 PM 
				 Коментар

| |
|  analizator        Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681  | 
				Честит празник! Кой го усеща?... -------------------- | 
|  | |
|  Sep 22 2008, 10:39 PM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				Ако не се почиваше, въобще нямаше да забележа, че е празник без да знам коя дата е...     -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Sep 23 2008, 06:54 PM 
				 Коментар

| |
|  Non Serviam         Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189  | |
|  | |
|  Sep 23 2008, 07:53 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653  | Цитат(noel_f) Не само заради това, аз съм в Англия в момента.   Разбрахме, ебати. Само се чудим кога ще почнеш да пишеш с акцент   Мислиш, че се хваля ли? Нищо подобно.  Защо се заяждаш? -------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 12:07 AM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				Честит празник! България над всичко! Не ми се пишат по-дълги речи сега, утре ке одим на Шипка да празнуваме    -------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 12:17 AM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Честит, на всички българи.

-------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 12:23 AM 
				 Коментар

| |
|  卐 Misantr☣p☣lis 卐       Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087  | 
				Честито, българи! И дано България пребъде!    -------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 12:24 AM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				Кураж, дружина, вярна сговорна,  ний не сме вече рая покорна! Нека пред света да се покажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове! !!!! -------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 01:22 AM 
				 Коментар

| |
				Чести празник !     -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 01:24 AM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 
				Честит празник!

-------------------- | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 01:54 AM 
				 Коментар

| |
|  Сатана         Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783  | 
				Честит празник, да се възпитават повече човеци.

| 
|  | |
|  Mar 3 2009, 03:59 AM 
				 Коментар

| |
|  Non Serviam         Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189  | 
				Честит празник, българи!   | 
|  | |
|  Mar 3 2009, 09:13 AM 
				 Коментар

| |
|  Истинска измамница       Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795  | 
				Честит празник!   -------------------- First wish for this night: Let me be your delight. | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 01:38 AM |