Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
12 страници V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> пушите ли коз, и защо...
zelatorr
коментар Sep 27 2008, 09:07 PM
Коментар #211

Метъл

Група: Потребители
Коментари: 1625
Регистриран: 9-March 07
Град: София
Потребител N: 1944

Оффф това младо поколениеее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като не ти харесва подяволите защо го правиш? Само за да се покажеш колко си "печена" ли?

Ебати тъпата компания 12-13-14-15 годишни да пушат трева и да шмъркат.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
gadabout
коментар Sep 27 2008, 09:08 PM
Коментар #212

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Не, виж, работата е там, че това е едно от най-опасните неща в израстването - натиска на групата. Аз съм специалист, пхахаха, довери ми се.
Заради него се почват наркотици без наистина да го искаш, заради него се започва полов живот по-рано, отколкото ти би го почувствала, а от тия две неща могат да излязат доста лайна, вярвай ми. Дори не можеш да си представиш какви.
От психическа гледна точка може да те превърне в каквото може би не си искала да бъдеш. А може би тепърва ще разбираш и ще се убеждаваш каква си и каква искаш да си, но някои неща е хубаво да се заобиколят.

Отделно - замисли се що за приятели са те, щом като по някакъв начин те принуждават да правиш нещо.
Замисли се и за друго - начин да бъдеш различна е да кажеш "Не, благодаря!". И до ден днешен това е причина за мен (не основна, разбира се), да не пуша цигари (просто давам пример). Те или ще те приемат (и може би дори харесат) каквато си и ще покажат, че са ти приятели, или ще те зарежат, от което ти само ще спечелиш, защото ще имаш възможност да потърсиш по-добри такива.

Айде стига толкова от батко/баба ти gadabout. Еба го и баткото.
Тая мойта работа ще ме умОри.
Край на оффтопика.

--------------------

+Quote Post
lodborg
коментар Sep 27 2008, 09:09 PM
Коментар #213

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Към Soldier of Fortune - ако не си видяла, написах ти още едно мнение на предната страница. Иначе батко ти gadabout е съвсем прав.

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
Soldier.Of.Fortu...
коментар Sep 27 2008, 09:14 PM
Коментар #214

Прослушващ метъл
**

Коментари: 81
Регистриран: 26-September 08
Град: БЪЛГАРИЯ!
Потребител N: 3008

Видяла съм!
10х на батко gadabout bowdown.gif

--------------------
I'm One From Warriors Of The World...

+Quote Post
Atrocity
коментар Sep 27 2008, 09:41 PM
Коментар #215

Просветен

Коментари: 455
Регистриран: 30-July 08
Град: там където има бира..
Потребител N: 2903

(Оффтопик) Това за приятелите си прав gadabout, миналата година някви зайци от бившото ми даскало се напиха и единия от тях се беше натровил (смисъл пяна от устата, почти в без съзнание). И така го тропосаха пред мен и още трима мои приятели и едно момиче (явно гаджето му) ни помоли да го приберем. Даде адрес туй онуй и го влачихме, добре че беше близо. Е пак отне 30 минути да го занесем до дома му, но какво да се прави. То е като да влачиш мъртъв труп. Таа.. те така една година съм по-голям, затова ти казвам праи каквото искаш, ама може да обърнеш внимание на по-опитните метъли в форума.

ПП Докато го носихме тоя въпросния труп, Сатаниста (приятел) го изпусна на главата му идиота, понеже трябваше да го държи за момент сам. Но после се засмя. Е те това е да си сатанист. drinks_drunk.gif

--------------------
"One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war,
five Germans are ATROCITY!"

+Quote Post
LordZombie
коментар Sep 27 2008, 10:27 PM
Коментар #216

Post Mortem

Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

От днес gadabout e мой психически наставник bowdown.gif

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled

+Quote Post
Zeal
коментар Sep 27 2008, 10:56 PM
Коментар #217

Непросветен
*

Коментари: 43
Регистриран: 18-July 08
Град: Навсякъде
Потребител N: 2868

mnogo postoqnno vsi4ko pu6a az

napravete tema : koi kakvo drusa

annoyed.gif

--------------------
Thank you for joining our battle!

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 27 2008, 11:06 PM
Коментар #218

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Не. Не е интересно.

Цитат(Ta' Zhal @ Sep 27 2008, 08:47 PM) *
Вярвате ли на всичко това? Тя е станала сатанистче на 13, изглежда от тогава е прочела само едно книжле на Ла Вей, има тринадесет котки, атакаджийка и меноуор фенка?

Това подозрително много мяза на joke account. Докато вие й обяснявате това- онова, момичето се забавлява.

Аз вярвам. Познавам хора от Видин. Това нейното е проява на синдрома на селтаците - чалгатаун и прочее. Колко оригинално.

Цитат(Soldier.Of.Fortune @ Sep 27 2008, 09:45 PM) *
Аре стигаа уе,копеле!...

Жено, престани да пишеш с наклонен шрифт, пост от 5 реда нагоре с италик леко изнервя. И не вкарвай английски думи, имаме прекрасни думи и в българския език. И тук новите не говорят на другите на 'копеле'. В интерес на истината, такава селяндуро-метълска гъзария като твоята виждам за първи път.

Цитат(Soldier.Of.Fortune @ Sep 27 2008, 10:03 PM) *
Е ок тогава,ще обясня по въпроса!
Всички от компаията ми взимат амфет ...

Малка история. Миналия Хелуин бях с... един на гости. 5 човека, 4 от които пушат трева. Тогава видях трева за първи и последен път (което никой не може да повярва). Бях между тия хора, когато започнаха да си подават козчето и винаги отказвах. Не е голяма философия да откажеш. Да не говорим, че единия ми се водеше гадже, ама хич не ми дремеше, че някак не се вписвам в обстановката.

Освен това, няма нищо лошо в пушенето. Познавам друсалки, дето са по-точни от повечето хора, с които съм имала нещо общо в живота си.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
the_mess
коментар Sep 27 2008, 11:15 PM
Коментар #219

Просветен

Коментари: 491
Регистриран: 15-June 08
Град: From the deepest depts of human mind
Потребител N: 2797

Поне на мене не ми трябват такива шитни-Good music cures all! rolleyes.gif

--------------------
Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 27 2008, 11:31 PM
Коментар #220

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Накъде тръгна форумчето, май е време да се изнасям brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif

Чета тука, разни ......и просто се питам, къде са ви родителите на вас ? ! Козче, амфетки...интересно, моят големият е на 14 ...да се опита , ще ми създаде работа и забавление за поне два месеца напред...

onnellinen, Венци, Гад, това с говорене не се променя, не се опитвайте...ама тук не ми е работа да се обаждам, кой как да си възпитава и гледа отрочето....

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 27 2008, 11:36 PM
Коментар #221

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Потребител N: 188

Без да съм чел темата и без да съм пушил коз повече от веднъж-дваж през последната година ми се ще да попитам Маго, какво мисли той за съучениците на сина му, които са малко по-големи от него. Смяташ ли, че 90% от тях не са пушили? И че вероятно след малко време и сина ти ще пробва. Ако вече не е.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
Zeal
коментар Sep 27 2008, 11:39 PM
Коментар #222

Непросветен
*

Narkoticite ne sa za typi hora, razberete go nai-nakraq!

agro, agro.... mnoo zle, ei!

--------------------

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 27 2008, 11:43 PM
Коментар #223

Metalhead

Щурме, аз не живея на луната, ако не знаеш в Дружба съм smile.gif Истината е, че и работата ми е такава, че да поназнайвам някой неща и да съм виждал тук-таме нещо... Дори и да е опитвал (в което се съмнявам, свикнал съм да разпознавам надрусаните), знам че няма да го повтори, защото съм показвал до какво води това... нагледна агитация, както се казва, има си начини. А до това, дали ще му влият приятелите и тук имат роля родителите, защото те са хората, които трябва да набият по един или друг начин в главата на децата си, че чуждото мнение струва по-малко от лайно в тоалетната, а това мисля че съм успял да постигна.

--------------------

lodborg

+Quote Post
Zeal
коментар Sep 27 2008, 11:48 PM
Коментар #224

Непросветен
*

дай му херц

--------------------

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 27 2008, 11:50 PM
Коментар #225

Metalhead

^ти първо се научи как се поства мнение, след това поствай такова

....и между другото, дрогата е за идиоти, ако не си разбрал все още ....

--------------------

lodborg

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 27 2008, 11:50 PM
Коментар #226

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Светльо, май не му е чак толкова весело...

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Zeal
коментар Sep 27 2008, 11:52 PM
Коментар #227

Непросветен
*

ок разбирателю suicide.gif

--------------------

+Quote Post
abydos
коментар Sep 27 2008, 11:53 PM
Коментар #228

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

Цитат(Mago De Oz @ Sep 28 2008, 12:50 AM) *
....и между другото, дрогата е за идиоти, ако не си разбрал все още ....

Кажи го на всичките велики музиканти, писатели и други творци :д Злоупотребяват идиотите, но и тогава има изключения. Recreative use ftw.

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 27 2008, 11:55 PM
Коментар #229

Цитат(Mago De Oz @ Sep 28 2008, 12:43 AM) *
Щурме, аз не живея на луната, ако не знаеш в Дружба съм smile.gif Истината е, че и работата ми е такава, че да поназнайвам някой неща и да съм виждал тук-таме нещо... Дори и да е опитвал (в което се съмнявам, свикнал съм да разпознавам надрусаните), знам че няма да го повтори, защото съм показвал до какво води това... нагледна агитация, както се казва, има си начини. А до това, дали ще му влият приятелите и тук имат роля родителите, защото те са хората, които трябва да набият по един или друг начин в главата на децата си, че чуждото мнение струва по-малко от лайно в тоалетната, а това мисля че съм успял да постигна.

Говориш много хубави неща, с които няма как да се съглася. Само дето реалността ми се струва много различна. Ако смяташ, че си научил децата си, че чуждото мнение и пример нямат значение - грешиш. Хората и обществото ни е такова, че си влияем много. С това няма как да се пребориш. И ти се растял заедно със съучениците и аверите от квартала, и сина ти прави същото. Важното в случая не е да му говориш как те нямат значение (защото това си е заблуда), а по-скоро да се увериш, че компанията му няма да му навреди.
Разбира се, това с пушенето си има доста различни форми. Има хора, които от време на време свиват по някоя цигара и такива, които по цял ден дърпат. Ясно е че вторите са лесноразпознаваеми, но първите... надали wink.gif

Надявам се, че се изразявам достатъчно ясно за да се види, че мнението ми не е в защита на пушенето на трева, а против крайностите, особено на тази тема.

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 28 2008, 12:04 AM
Коментар #230

Metalhead

^Никой не ти говори , че трябва да се възпитава антисоциално поведение, така както си мислиш, че си ме разбрал. Аз се старая да ги науча първо да е важно тяхното мнение, после нашето (на майка им и моето) и след това на аверчетата и ти казвам, има успех. Няма да разказвам неща от кухнята, но има и това е факт. И мога да ти кажа, че дори една цигара до извесно време след изпушването е разпознаваема по някой белези, да не говорим за редовно пушене или друсане. Ти просто разглеждаш възпитанието в черно-бели краски, а това е едно от нещата които никога не са черно-бели, за разлика от много други и това ти го казва човек, за който има основно тези два цвята (образно казано).

А това кой какво е създал надрусан или не, не ме интересува, може да е най-великият музикант, щом друса, значи за мен е идиот !

--------------------

lodborg

+Quote Post
Crafter
коментар Sep 28 2008, 12:17 AM
Коментар #231

О, нищо подобно не съм разбрал. Въпросът е че това, което наричаш 'тяхно мнение' е мнение, което те са изградили на база на това, което им се случва в живота. Това, разбира се, идва от общуването им с други хора, като родители, съученици, приятели и учители. Всичко това създава техния мироглед върху, който освен ти и съпругата ти влияят още хиледи фактори, върху които нямаш никаква власт.
Нали се сещаш, че някои от най-големите отрепки може да са имали перфектни родители, които са ги възпитавали да бъдат добри хора, обяснявали са им всичко по най-добрия начин, но децата са се влияли от други неща, които в крайна сметка са ги направили на презираните от теб наркомани.
И изобщо не говоря за черно и бяло.

Това е малко сложно за форум, а предполагам, че и на живо не бихме се разбрали и грам. Желая ти децата ти никога да не те разочароват! Или поне да не разочароват себе си wink.gif

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
abydos
коментар Sep 28 2008, 12:18 AM
Коментар #232

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Потребител N: 2481

А тези, които се напиват какви са? Нобелови лауреати? Точно защото предимно виждаш нещата черни или бели би трябвало да си много по-склонен да се съмняваш в собствения си мироглед. Нещата почти никога не са черно-бели. Вземи и послушай собствения си съвет. Да не говорим, че друсането и рекреативното ползване нямат нищо общо с интелекта. Ще чакам снимки от церемониалното изгаряне на книги и музикални дискове на идиотите, които са ги създали. Все пак сигурно поне 90% от музиката, която слушаш е създадена от хора, които или ползват подобни вещества или направо са били под директното им влияние в момента на създаването на тази музика/книги/етц.

+Quote Post
Atrocity
коментар Sep 28 2008, 12:28 AM
Коментар #233

Просветен

Коментари: 455
Регистриран: 30-July 08
Град: там където има бира..
Потребител N: 2903

Пфф абе философи какво лошо има някой да пробва трева или цигара. Принципно моя баща ми е казвал(понеже той е пушач самия от 30+години), че никога няма да ме спре да пробвам и ако ми хареса да пропуша. Мисля, че още от малки знаем вредата на цигарите и едвали има място за съмнение, за какво пропушваме - внимание, мода, компания и тн.

--------------------
"One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war,
five Germans are ATROCITY!"

+Quote Post
the_mess
коментар Sep 28 2008, 12:38 AM
Коментар #234

Просветен

Коментари: 491
Регистриран: 15-June 08
Град: From the deepest depts of human mind
Потребител N: 2797

Ми всеки си има избор бе! Важното е да си наясно дали наистина те кефи и дали си заслужава-тва е! А че всеки който се друсал бил идиот-хъх йеъх райт! Mago De Oz явно говори простотии които са му втълпявали техните ддз и йм се подчинява като закон! Ееееми хуу-негова ралта!

--------------------
Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.

+Quote Post
2+2=0
коментар Sep 28 2008, 12:54 AM
Коментар #235

Прогресиращ

Коментари: 524
Регистриран: 8-July 08
Потребител N: 2846

Малко офф и аз, 'звинете.

SOF, вооще не слушай разни оплаквачки как ти пеят за пороци разни. Всеки с номера си пред обществото, важното е да се демонстрира загриженост. Иначе на закрито всеки си върши своите лични кочинки.

Тъй че, пий, пуши, друсай, нАмери си тъпкач да те подпира.
Както казваше един умен човек "Кур да беше, да ви го набия, ама акъл..."
То таа ра'ота е отекла да се грижиш и да се маеш по разни подобни проблеми и околни скепсиси. Току виж стане човек от другия вход, няма да е изненада. А и да не стане, се таа, нали така.

Един вид, еи му майката си е философия и роден фолклор даже.
Не баячки разни да наливат акъл и да философстват за младото поколение. Се'ш.

@ Панда, ебем ти ентусиазма. Ти ги спася'аш, аз им заверявам смъртния акт. СмЕх. Не умира туй, що не живей.
И вЕрно било фън, само да не го мислиш сериозно писането.

+Quote Post
sgoh
коментар Sep 28 2008, 01:06 AM
Коментар #236

Метъл

Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

Цитат(Sturmfuhrer @ Sep 28 2008, 01:17 AM) *
Нали се сещаш, че някои от най-големите отрепки може да са имали перфектни родители, които са ги възпитавали да бъдат добри хора, обяснявали са им всичко по най-добрия начин, но децата са се влияли от други неща, които в крайна сметка са ги направили на презираните от теб наркомани.

Тва ми се струва малко в сферата на колумбийските сериали. wink.gif

Пък и възпитанието съвсем не се състои само от "обясняване на всичко".

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post
noel_f
коментар Sep 28 2008, 01:28 AM
Коментар #237

Метъл

Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653

Цитат(2+2=0 @ Sep 28 2008, 01:54 AM) *
Тъй че, пий, пуши, друсай...

И докъде ще стигне така според теб? blink.gif

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 28 2008, 02:11 AM
Коментар #238

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Потребител N: 2643

Цитат(gadabout @ Sep 27 2008, 08:31 PM) *
Само, моля те, не започвай да правиш необезопасен секс.

Дай пари ти за кондоми, 3 лв на ден от къде бре!?

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Sadistic
коментар Sep 28 2008, 02:20 AM
Коментар #239

Просветен

Коментари: 328
Регистриран: 27-May 04
Град: В.Търново/София
Потребител N: 498

Никога не съм опитвал,спирал ме е вида на 35 килограмовите тревоманчета по парковете.

--------------------
Alive and well, in Hell

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Sep 28 2008, 11:01 AM
Коментар #240

But what I thought I could control took hold of me instead...

Коментари: 957
Регистриран: 20-February 08
Потребител N: 2604

Колко мъка има по тоя свят...

Цитат(Atrocity @ Sep 28 2008, 12:28 AM) *
Пфф абе философи какво лошо има някой да пробва трева или цигара.

После сам си отговаряш, разбира се:

Мисля, че още от малки знаем вредата на цигарите и едвали има място за съмнение, за какво пропушваме - внимание, мода, компания и тн.

но важното, разбира се, е, че трябва да се направим на оупънмайндед и да заклеймим гадните философи, които поне казват нещо смислено.

Принципно моя баща ми е казвал(понеже той е пушач самия от 30+години), че никога няма да ме спре да пробвам и ако ми хареса да пропуша.

Това е проблем на баща ти. Отношението му към цигарите не ги прави по-малко вредни, така че, не пробутвай тази му философия като някаква универсална.

Цитат(the_mess @ Sep 28 2008, 12:38 AM) *
Ми всеки си има избор бе!

Ахам, ама според теб в нейния случай за ИЗБОР ли става дума? Тя наистина ли е почнала, защото е премислила плюсовете и минусите, или просто ей така, заради овчия си манталитет?

Цитат(the_mess @ Sep 28 2008, 12:38 AM) *
А че всеки който се друсал бил идиот-хъх йеъх райт! Mago De Oz явно говори простотии които са му втълпявали техните ддз и йм се подчинява като закон! Ееееми хуу-негова ралта!

Преди да нападаш човек, кажи, защо да са простотии? Разбирам, че си як бунтар и отричаш нещата, втълпявани ти от малък, ама става смешно. Маго е прав, почти няма случай, в който да е уместно да почнеш да друсаш. Е, оставяме настрана факта, че 99,999% от тийнейджърите, които друсат, друсат рекреативно и създават гениални творби. Дай причина, да не окачествява останалите като тъпаци, щом толкова знаеш. Или можеш да нападаш само така, с наизустени фразички и безсъдържателни постове?

--------------------

Цитат(shagrathkz @ Jun 14 2009, 11:21 PM) *
За разлика от теб аз не съм позьор,и както преди казах извън блек метала слушам само 3 групи.

+Quote Post

12 страници V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 12:43 PM