![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Оффф това младо поколениеее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Като не ти харесва подяволите защо го правиш? Само за да се покажеш колко си "печена" ли? Ебати тъпата компания 12-13-14-15 годишни да пушат трева и да шмъркат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не, виж, работата е там, че това е едно от най-опасните неща в израстването - натиска на групата. Аз съм специалист, пхахаха, довери ми се.
Заради него се почват наркотици без наистина да го искаш, заради него се започва полов живот по-рано, отколкото ти би го почувствала, а от тия две неща могат да излязат доста лайна, вярвай ми. Дори не можеш да си представиш какви. От психическа гледна точка може да те превърне в каквото може би не си искала да бъдеш. А може би тепърва ще разбираш и ще се убеждаваш каква си и каква искаш да си, но някои неща е хубаво да се заобиколят. Отделно - замисли се що за приятели са те, щом като по някакъв начин те принуждават да правиш нещо. Замисли се и за друго - начин да бъдеш различна е да кажеш "Не, благодаря!". И до ден днешен това е причина за мен (не основна, разбира се), да не пуша цигари (просто давам пример). Те или ще те приемат (и може би дори харесат) каквато си и ще покажат, че са ти приятели, или ще те зарежат, от което ти само ще спечелиш, защото ще имаш възможност да потърсиш по-добри такива. Айде стига толкова от батко/баба ти gadabout. Еба го и баткото. Тая мойта работа ще ме умОри. Край на оффтопика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Към Soldier of Fortune - ако не си видяла, написах ти още едно мнение на предната страница. Иначе батко ти gadabout е съвсем прав.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Видяла съм!
10х на батко gadabout ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
(Оффтопик) Това за приятелите си прав gadabout, миналата година някви зайци от бившото ми даскало се напиха и единия от тях се беше натровил (смисъл пяна от устата, почти в без съзнание). И така го тропосаха пред мен и още трима мои приятели и едно момиче (явно гаджето му) ни помоли да го приберем. Даде адрес туй онуй и го влачихме, добре че беше близо. Е пак отне 30 минути да го занесем до дома му, но какво да се прави. То е като да влачиш мъртъв труп. Таа.. те така една година съм по-голям, затова ти казвам праи каквото искаш, ама може да обърнеш внимание на по-опитните метъли в форума.
ПП Докато го носихме тоя въпросния труп, Сатаниста (приятел) го изпусна на главата му идиота, понеже трябваше да го държи за момент сам. Но после се засмя. Е те това е да си сатанист. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
От днес gadabout e мой психически наставник
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 18-July 08 Град: Навсякъде Потребител N: 2868 ![]() |
mnogo postoqnno vsi4ko pu6a az
napravete tema : koi kakvo drusa ![]() -------------------- Thank you for joining our battle!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не. Не е интересно.
Вярвате ли на всичко това? Тя е станала сатанистче на 13, изглежда от тогава е прочела само едно книжле на Ла Вей, има тринадесет котки, атакаджийка и меноуор фенка? Това подозрително много мяза на joke account. Докато вие й обяснявате това- онова, момичето се забавлява. Аз вярвам. Познавам хора от Видин. Това нейното е проява на синдрома на селтаците - чалгатаун и прочее. Колко оригинално. Аре стигаа уе,копеле!... Жено, престани да пишеш с наклонен шрифт, пост от 5 реда нагоре с италик леко изнервя. И не вкарвай английски думи, имаме прекрасни думи и в българския език. И тук новите не говорят на другите на 'копеле'. В интерес на истината, такава селяндуро-метълска гъзария като твоята виждам за първи път. Е ок тогава,ще обясня по въпроса! Всички от компаията ми взимат амфет ... Малка история. Миналия Хелуин бях с... един на гости. 5 човека, 4 от които пушат трева. Тогава видях трева за първи и последен път (което никой не може да повярва). Бях между тия хора, когато започнаха да си подават козчето и винаги отказвах. Не е голяма философия да откажеш. Да не говорим, че единия ми се водеше гадже, ама хич не ми дремеше, че някак не се вписвам в обстановката. Освен това, няма нищо лошо в пушенето. Познавам друсалки, дето са по-точни от повечето хора, с които съм имала нещо общо в живота си. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Поне на мене не ми трябват такива шитни-Good music cures all!
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Накъде тръгна форумчето, май е време да се изнасям
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чета тука, разни ......и просто се питам, къде са ви родителите на вас ? ! Козче, амфетки...интересно, моят големият е на 14 ...да се опита , ще ми създаде работа и забавление за поне два месеца напред... onnellinen, Венци, Гад, това с говорене не се променя, не се опитвайте...ама тук не ми е работа да се обаждам, кой как да си възпитава и гледа отрочето.... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Без да съм чел темата и без да съм пушил коз повече от веднъж-дваж през последната година ми се ще да попитам Маго, какво мисли той за съучениците на сина му, които са малко по-големи от него. Смяташ ли, че 90% от тях не са пушили? И че вероятно след малко време и сина ти ще пробва. Ако вече не е.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 18-July 08 Град: Навсякъде Потребител N: 2868 ![]() |
Narkoticite ne sa za typi hora, razberete go nai-nakraq!
agro, agro.... mnoo zle, ei! -------------------- Thank you for joining our battle!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Щурме, аз не живея на луната, ако не знаеш в Дружба съм
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
дай му херц
-------------------- Thank you for joining our battle!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ти първо се научи как се поства мнение, след това поствай такова
....и между другото, дрогата е за идиоти, ако не си разбрал все още .... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Светльо, май не му е чак толкова весело...
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ок разбирателю
![]() -------------------- Thank you for joining our battle!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Щурме, аз не живея на луната, ако не знаеш в Дружба съм ![]() Говориш много хубави неща, с които няма как да се съглася. Само дето реалността ми се струва много различна. Ако смяташ, че си научил децата си, че чуждото мнение и пример нямат значение - грешиш. Хората и обществото ни е такова, че си влияем много. С това няма как да се пребориш. И ти се растял заедно със съучениците и аверите от квартала, и сина ти прави същото. Важното в случая не е да му говориш как те нямат значение (защото това си е заблуда), а по-скоро да се увериш, че компанията му няма да му навреди. Разбира се, това с пушенето си има доста различни форми. Има хора, които от време на време свиват по някоя цигара и такива, които по цял ден дърпат. Ясно е че вторите са лесноразпознаваеми, но първите... надали ![]() Надявам се, че се изразявам достатъчно ясно за да се види, че мнението ми не е в защита на пушенето на трева, а против крайностите, особено на тази тема. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Никой не ти говори , че трябва да се възпитава антисоциално поведение, така както си мислиш, че си ме разбрал. Аз се старая да ги науча първо да е важно тяхното мнение, после нашето (на майка им и моето) и след това на аверчетата и ти казвам, има успех. Няма да разказвам неща от кухнята, но има и това е факт. И мога да ти кажа, че дори една цигара до извесно време след изпушването е разпознаваема по някой белези, да не говорим за редовно пушене или друсане. Ти просто разглеждаш възпитанието в черно-бели краски, а това е едно от нещата които никога не са черно-бели, за разлика от много други и това ти го казва човек, за който има основно тези два цвята (образно казано).
А това кой какво е създал надрусан или не, не ме интересува, може да е най-великият музикант, щом друса, значи за мен е идиот ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, нищо подобно не съм разбрал. Въпросът е че това, което наричаш 'тяхно мнение' е мнение, което те са изградили на база на това, което им се случва в живота. Това, разбира се, идва от общуването им с други хора, като родители, съученици, приятели и учители. Всичко това създава техния мироглед върху, който освен ти и съпругата ти влияят още хиледи фактори, върху които нямаш никаква власт.
Нали се сещаш, че някои от най-големите отрепки може да са имали перфектни родители, които са ги възпитавали да бъдат добри хора, обяснявали са им всичко по най-добрия начин, но децата са се влияли от други неща, които в крайна сметка са ги направили на презираните от теб наркомани. И изобщо не говоря за черно и бяло. Това е малко сложно за форум, а предполагам, че и на живо не бихме се разбрали и грам. Желая ти децата ти никога да не те разочароват! Или поне да не разочароват себе си ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
А тези, които се напиват какви са? Нобелови лауреати? Точно защото предимно виждаш нещата черни или бели би трябвало да си много по-склонен да се съмняваш в собствения си мироглед. Нещата почти никога не са черно-бели. Вземи и послушай собствения си съвет. Да не говорим, че друсането и рекреативното ползване нямат нищо общо с интелекта. Ще чакам снимки от церемониалното изгаряне на книги и музикални дискове на идиотите, които са ги създали. Все пак сигурно поне 90% от музиката, която слушаш е създадена от хора, които или ползват подобни вещества или направо са били под директното им влияние в момента на създаването на тази музика/книги/етц.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Пфф абе философи какво лошо има някой да пробва трева или цигара. Принципно моя баща ми е казвал(понеже той е пушач самия от 30+години), че никога няма да ме спре да пробвам и ако ми хареса да пропуша. Мисля, че още от малки знаем вредата на цигарите и едвали има място за съмнение, за какво пропушваме - внимание, мода, компания и тн.
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Ми всеки си има избор бе! Важното е да си наясно дали наистина те кефи и дали си заслужава-тва е! А че всеки който се друсал бил идиот-хъх йеъх райт! Mago De Oz явно говори простотии които са му втълпявали техните ддз и йм се подчинява като закон! Ееееми хуу-негова ралта!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Малко офф и аз, 'звинете.
SOF, вооще не слушай разни оплаквачки как ти пеят за пороци разни. Всеки с номера си пред обществото, важното е да се демонстрира загриженост. Иначе на закрито всеки си върши своите лични кочинки. Тъй че, пий, пуши, друсай, нАмери си тъпкач да те подпира. Както казваше един умен човек "Кур да беше, да ви го набия, ама акъл..." То таа ра'ота е отекла да се грижиш и да се маеш по разни подобни проблеми и околни скепсиси. Току виж стане човек от другия вход, няма да е изненада. А и да не стане, се таа, нали така. Един вид, еи му майката си е философия и роден фолклор даже. Не баячки разни да наливат акъл и да философстват за младото поколение. Се'ш. @ Панда, ебем ти ентусиазма. Ти ги спася'аш, аз им заверявам смъртния акт. СмЕх. Не умира туй, що не живей. И вЕрно било фън, само да не го мислиш сериозно писането. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Нали се сещаш, че някои от най-големите отрепки може да са имали перфектни родители, които са ги възпитавали да бъдат добри хора, обяснявали са им всичко по най-добрия начин, но децата са се влияли от други неща, които в крайна сметка са ги направили на презираните от теб наркомани. Тва ми се струва малко в сферата на колумбийските сериали. ![]() Пък и възпитанието съвсем не се състои само от "обясняване на всичко". -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тъй че, пий, пуши, друсай... И докъде ще стигне така според теб? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Само, моля те, не започвай да правиш необезопасен секс. Дай пари ти за кондоми, 3 лв на ден от къде бре!? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Никога не съм опитвал,спирал ме е вида на 35 килограмовите тревоманчета по парковете.
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Колко мъка има по тоя свят...
Пфф абе философи какво лошо има някой да пробва трева или цигара. После сам си отговаряш, разбира се: Мисля, че още от малки знаем вредата на цигарите и едвали има място за съмнение, за какво пропушваме - внимание, мода, компания и тн. но важното, разбира се, е, че трябва да се направим на оупънмайндед и да заклеймим гадните философи, които поне казват нещо смислено. Принципно моя баща ми е казвал(понеже той е пушач самия от 30+години), че никога няма да ме спре да пробвам и ако ми хареса да пропуша. Това е проблем на баща ти. Отношението му към цигарите не ги прави по-малко вредни, така че, не пробутвай тази му философия като някаква универсална. Ми всеки си има избор бе! Ахам, ама според теб в нейния случай за ИЗБОР ли става дума? Тя наистина ли е почнала, защото е премислила плюсовете и минусите, или просто ей така, заради овчия си манталитет? А че всеки който се друсал бил идиот-хъх йеъх райт! Mago De Oz явно говори простотии които са му втълпявали техните ддз и йм се подчинява като закон! Ееееми хуу-негова ралта! Преди да нападаш човек, кажи, защо да са простотии? Разбирам, че си як бунтар и отричаш нещата, втълпявани ти от малък, ама става смешно. Маго е прав, почти няма случай, в който да е уместно да почнеш да друсаш. Е, оставяме настрана факта, че 99,999% от тийнейджърите, които друсат, друсат рекреативно и създават гениални творби. Дай причина, да не окачествява останалите като тъпаци, щом толкова знаеш. Или можеш да нападаш само така, с наизустени фразички и безсъдържателни постове? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:43 PM |