![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Blitzkid, Misfits, Tiger Army, Mad Sin, Bad Religion, Tankard... etc.
-------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Enblorengugal.
Но да свирят само неща от демотата, и сплитовете с ANALL MORBID MOONFOREST и GOREGEGEN (те друго нямат, всъщност ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Paul Gilbert (който ще идва на 18-и Октомври, доколкото се разбра
![]() AC/DC (пускат се разни слухове, че и те щели да наминат скоро насам... ![]() Eric Clapton (и за него чух нещо подобно, което ако е истина... ![]() и ...Kamelot ако се наканят пак следващата година (и пак да е 18-и Април ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
Dimmu Borgir
Satyricon Chimaira Hatebreed Lamb of God Trivium All That Remains Arch Enemy Soilwork Cildren Of Bodom Rammstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Как ми се иска някой да организира един фолк-метъл фест... да си покуфея на воля...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Страшно ми се гледат Serenity... Няма да е лошо да минат насам в съвместно турне с Kamelot, например.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Акустична вечер с Дорненрайх и Тенхи.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Акустична вечер с Дорненрайх и Тенхи. ![]() Само бих добавила и Vali към тях. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Много ми се иска да видя Bloodbath на живо в България. ама много!
А освен това бих искал да видя Dimmu Borgir, Opeth, Korpiklaani, Amon Amarth, Luca Turilli's Dreamquest, Immortal и Bolt Thrower. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Време е за Superjoint Ritual!
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
...интересно ми е как, след като са се разпаднали?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Много би ми се искало да видя:
Finntroll Bolt thrower Amon amarth Unleashed Arch enemy Benediction -------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Ооо,бая са!
Може би Rammstein,колкото и да не са ми любими искам да ги видя заради шоуто,което правят на сцената! Е*ати Доброто! ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Dimmu Borgir и Rammstein за сега.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Anal Trakktor искам да видя в хола у нас
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Venom, AC/DC, Municipal Waste, Kreator (ама май нема да стане деба), Dying Fetus...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 28-September 08 Град: DarK SiDe... Потребител N: 3009 ![]() |
Gorgoroth
Dimmu Borgir Theatres des Vampires System Of A Down HIM Kamelot,не че не съм ги виждала де xD In Flames Amon Amarth Cradle Of Filth,за 2-ри път Те тва са! ![]() -------------------- Кълна се, попадне ли в беда един от нас да му подам ръка и в лош за мене час!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
На първо място искам Svartsot. След т'ва се нареждат Heidevolk, Thyrfing и Finntroll.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами групите, които се надявам да дойдат и има някаква възможност да дойдат са:
Metallica, Megadeth, Trivium, Children of bodom, Deep purple, In flames, Gamma ray .. тези групи повечето имат нови албуми, които да промотират така че и 3 от тях да дойдат ще съм доволен (нагло а) ![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
The Prodigy! НЕ Пак, Отново!
Metallica! Пак! AC/DC Rammstein Rage Against the Machine Laibach! Пак! Supergrass Ministry... ![]() Alice in Chains Marillion. Хехе, Февруари сме там. System of a Down Tool Wolfmother The Residents Ruoska The Chemical Brothers The Hives ZZ top Red Hot Chili Peppers, ако въобще пак се съберат Devin Townsend The Devin Townsend's Band Strapping Young Lad (малеее, колко Townsend станах оО) Mike Oldfield Jean-Michel Jarre Eric Clapton Urban Dance Squad Oomph! De/Vision Cherry Poppin' Daddies... мамка му, няма над 70% метъл в тях. оО -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Aз ще пиша на Рапсоди, вие който искате си искайте
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Hatebreed
As I Lay Dying Dark Tranquillity <3 <3 <3 Draconian Equilibrium ...In flames ^^ Dark moor, lol. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
За Дарк Трансексвилити и аз бих се израдвал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^^^ Сигурен ли си, че СоаД са все още група примерно!!?!?!?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Напоследък много ми се ще да видя Malmsteen и бандата му. Настоящият състав управлява!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Lordi
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Yngwie Malmsteen, Symphony X, Stratovarius... Kamelot ги видях вече.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() !!!!! Ама може и фолкфест преди това. Деба, не минават такива пичове из България, само блекари и детаджии ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Добавям и Wintersun. Не съм гледал/слушал техни лайв записи, но съм сигурен, че се справят добре, пък и музиката е много любима...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Как ми се иска някой да организира един фолк-метъл фест... да си покуфея на воля... Ставаме 2ма И на pagan и viking fest съм съгласен : ) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:44 AM |