![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Ъм, точно "истински" метъли не повтарям, понеже не съм им нещо фен. Имат хубави песни... ама те май повечето са кавърите им на Флойд и Металика. Просто изказвам лично мнение.
ПП: Клавирните пасажи на Флойд са адски психясали, не са просто "техника" -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Е, човек, стига бе! Имат 9 авторски албума, една камара ДВДта и концерти, кавърите са просто между другото и за удоволствие (тяхно и на феновете).
Това че са психясали, лишени от почти всякаква връзка с останалата част от песните и мелодиите в тях ги прави гениални? От изказванията си личи, че просто нито си слушал нито си обърнал внимание на това, което слушаш (ако си пробвал все пак). ДТ даже нямат 19 минутна песен. Имат под и над 19, но точно 19 нямат. И солата им не са по 16 минути също. Просто... безпочвени изказвания в случая. Има групи, които гледат само техниката - така е. Но такива безлични групички има в абсолютно всеки жанр. Подобни разговори обаче не са за тази тема, а аз нямам намерение да продължавам да участвам в този. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
айде, ок, спираме. слушал съм 1-2 албума (images & words, някакъв наживо... имам баща, когото го кефят).
http://www.youtube.com/watch?v=Zf-piCs3C3I това го гледам... и отново... и отново... -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
...котката ми си прецака крачето, но сега е доста по-добре. Горката животинка
![]() Виждам спор на тема ДТ - няма да се намесвам, само ще спомена, че са гениални! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аааа. моята котка ме изкарва извън релси... приличам на някакво смахнато иймоу с нарязани вени и фланелки на гънс. о.о
-------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аааа. моята котка ме изкарва извън релси... приличам на някакво смахнато иймоу с нарязани вени и фланелки на гънс. о.о и всичко това в една котка ?!!? ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
...котката ми си прецака крачето, но сега е доста по-добре. Горката животинка ![]() Виждам спор на тема ДТ - няма да се намесвам, само ще спомена, че са гениални! Какво и имаше? Завела си я на ветеринар, нали? Моята преди време някак си счупи/пукна таза, но след операция и месец обездвижване се оправи и нищо и няма, освен че е малко по-малка като размери. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@LordZombie - не бе
![]() -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
abydos, сега пак ще ме притесниш, след като 3-ма човека се опитваха да ме успокояват...
Както си седях на стола, а тя в скута ми, тръгна да скача и си удари крачето в облегалката за ръка. Като скочи на земята, мяукаше жално и леко си влачеше крачето. В последствие, след няколко минути, започна да куцука, а след още няколко - всичко премина. Сега си ходи съвсем нормално, без проблем. И всичко се случи докато говорих с приятеля ми - той разбира от тези неща, тъй като през летата работи в зоомагазин. Та...мъничко поплаках...но пък котето е много добре, не мисля, че се налага да я водя до ветеринар ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бих се притеснил на твое място щом сега е нормално всичко. Поиграй си с нея след ден-два, накарай я да се покатери и поскача и ако няма проблеми - не се притеснявай. Но и при най-малкото съмнение я заведи да я прегледат - просто за всеки случай.
Иначе котките са майстори на оцеляването - моята веднъж се беше качила по деколина до края на вратата и като я затварях и прещипах крака - покуца малко и след 20 минути се оправи (но ми беше малко сърдита и ме отбягваше). Имаше един келеш преди години тук хвърляше улични котки от 4тия етаж - разранени нослета и стрес, други дълготрайни поражения нямаше. Работата в зоомагазин не те прави обаче експерт с рентген, така че ако се съмняваш... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моята котка е малко странна и доста темпераментна - само когато тя благоволи, позволява да се гали. С мен го прави често, но когато се опитах да я погаля след днешната случка, ми беше точно "сърдита" и не искаше да я пипам.
Иначе котето ми доста обича да се разхожда по перваза на прозореца и не знам как, но преди 4-5 години падна - аз съм на 2-я етаж, та и тя се размина само с ожулено носле и уплаха. Съгласна съм за работата в зоомагазин, но засега всичко е окей, надявам се да не излезе някаква скрита травма в близко бъдеще... -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Better safe than sorry както казват
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Днес никой не ми е гледал профилчето
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Attention whore
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
хаха
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Мразя след гаден ден да ми е някакво неопределено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Page 666 awaits!
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...thy command ?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Сигурно ще е краят на света
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бог да ви благослови! ЕДИТ: Блаа, какво съм се заблудил. -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
даге
Що не иде 666 бе -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
на мнение едиквоси 50 трябва да е.
-------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Ей така за да ни е гадно!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Почтии
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Целта е първият пост от 666 страница да е :
The Number of the Beast !!! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
АСДАСУОИДХСДОИФХСДФ-9Г0ЦЖПШЬЦЖЙКЬПОФЙСПШФАМЩЗЬЦ-ЧО3=-0ЕКДЩАСДОАСД
АСКДСДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДЛ;СФКДЛ;КЖЦЬЖЬЦПЕСДФКШФКСДО! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ъ, да! забрави.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Са сички се надпреварват кой ше е първи
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
vxcvxccvxcvcxухъгухгухгхаз стм
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 06:50 PM |