![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Мерси драги...Княжество Попово...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Честит рожден ден! Нека Перун бъде с теб!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А честито и от мен! И продължавай все така княжески и славянски!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Наистина истината е в славянския път.Радвам се че взехте да ме разбирате най-накрая.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Are Walentine Chestit Rojden Den priqteliu, bratko, pichago!!!!!
Mnogo napiwaniq, naebawaniq, metal i wsichko na NAI NAI NAI NAI NAI!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() P.s. I mnogo hodeniq do Happy ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Честит рожден ден да си жив и здрав и много True Norsk Black Metal!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да са живи и здрави Metanoia и ZakkWylde!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
4estito i ot men
![]() Mnogo zdrawe i hubawi ne6ta.......... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
4estito metanoia
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хайде честито и от мен!И много метъл!!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
За Княза!!!
Не те разбираме, а се бъзикаме с тебе ![]() Не междудругото и аз харесвам славянското начаол ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[QUOTE=Sturmfuhrera,May 3 2004, 07:46 PM] За Княза!!!
Не те разбираме, а се бъзикаме с тебе ![]() В последното нямаше много смисъл... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
metanoia? Къде изчезна тоя гаден комуняга? j/k
Да му е честит рождения ден! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
CH.R.D na praznuva6tite
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И от мен-не,че знам кои празнува.Абе,честито на всички на Замята,които в този момент прзнуват РД-то си!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на тези, които не празнуват
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
4estit rojden den na pixie....makar i da ne si e vkarala dannite i da ne pi6e 4e i e rd-to dnes
![]() 4.R.D. ![]() ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ May 27 2004, 11:07 AM) 4estit rojden den na pixie....makar i da ne si e vkarala dannite i da ne pi6e 4e i e rd-to dnes ![]() 4.R.D. ![]() ![]() ![]() a 4estito da i e , i da prodylzhawa da se kefi na muzikata koqto slusha ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито на момичето.... но тя защо не пише тук?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ч.Р.Д.
Да се сбъдне всичко което (или когото ![]() А на колко става? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
CH R D
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
4rd. jiva i zdrava
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Mda CHRD na pixie
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ May 27 2004, 09:17 PM) Na 16 stawa ![]() Ох на батко! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 27 2004, 10:37 PM) Цитат(Svetyl @ May 27 2004, 09:17 PM) Na 16 stawa ![]() Ох на батко! '88 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 27 2004, 10:52 PM) Цитат(SepulTeraHead @ May 27 2004, 10:37 PM) Цитат(Svetyl @ May 27 2004, 09:17 PM) Na 16 stawa ![]() Ох на батко! '88 ![]() ТИ СИ ГАДЕН НАЦИСТ! Ей сега адаша ще ти обясни всичко.... ти искаш да върнеш фашизма... фашизоиден кретен такъв... Трябва споменаването на 88 да се забрани със ЗАКОН! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ May 27 2004, 11:25 PM) Цитат(Sw1tched @ May 27 2004, 10:52 PM) Цитат(SepulTeraHead @ May 27 2004, 10:37 PM) Цитат(Svetyl @ May 27 2004, 09:17 PM) Na 16 stawa ![]() Ох на батко! '88 ![]() ТИ СИ ГАДЕН НАЦИСТ! Ей сега адаша ще ти обясни всичко.... ти искаш да върнеш фашизма... фашизоиден кретен такъв... Трябва споменаването на 88 да се забрани със ЗАКОН! Всъщност осем-осем ми говори единствено за две години по-млади от мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Което си е в рамките на не-извратеното... Абе кой не иска да чука 16 годишни всъшност?????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
я си спомни за "нещото", което до скоро е било на 16 и пак говори..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе и аз се сетих за това докато писах, ама въпроса е принципен. Нещо ако е готино на 16 няма проблем да го минеш. А нещо ако е като онова "нещо", трябва просто да навиеш един весник и да го биеш до смърт.
............. . ..... ... ![]() Слад оная снимка живота ми няма да е същия. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:00 PM |