![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Преди 1 година, Данчо ме помоли да се регистрирам във форума, та да
и7 7sy living. 77&O |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз пък съм обиден, че първият ник, с който се регнах го баннаха и май след тва го изтриха...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(bgm @ May 3 2004, 06:23 PM) Пийс от мен...тру метъл вариор оф колд метъл инфернал норск арийск стийл Само една забележка имам. Пропуснал си абисъл... ![]() P.S. Със здраве. Няма да ми липсваш. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
И Сейтаникъл и Апокалиптикъл,абе ти направо си се изложил...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
мисля, че ползваш много чужди думи, добре би било да ги замениш с тяхния аналог на български.
Регнах се - регистрирах се сори - извинявай юзери - потребители флеймнал - предполагам, че си се подразнил(?!?) Пийс от мен - да го ... момче, ти си трагичен. а, да - музиката е начин на живот, именно затова всяка втора дума е по темата. а на хардкор феновете - или ще им дойде акъла или ще се изпарят. но това не е в мой интерес. пържи се в 9-тия кръг на Ада. или в Helheim, а ? -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(Beoulf @ May 3 2004, 08:04 PM) пържи се в 9-тия кръг на Ада. или в Helheim, а ? ебаси топлото изпращане.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Такова си заслужава....
А Беоулф... като прочетох тва за ада се сетих, че като се видяхме в Хелуина май щях да те... поизгоря малко... хехе... та исках да ти се извиня. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси тъпото. Форума няма да е същия...
Сега всичко ще е сериозно, сиво и тъпо! Кой ще казва сега "how about a nice warm cup of..." или прочие ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всеки форум работи? Всичко губи смисъл! Изпадам в апатия. И в дифузия! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И разстройство! (пак разбирай и в двата смисъла)
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Бласхемоус,Мизантропик..тва е за Блека.
На мен като не ми харесва някой му тегля майната отначало.Явно ти не си го направил,за което съжалявам...Няма смисъл да седиш във форума повече от година само и само да дразниш другите и накрая да правиш грандиозното сбогуване с цел "да им го набуташ" на всички с острите си приказки.Тъпо е... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
pf... на мен пък ще ми е тъпо...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
Мразя те bgm!
![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ВСички мразят БГМ и той мрази всички!ТОЧКА@!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 4 2004, 06:36 PM) ВСички мразят БГМ и той мрази всички!ТОЧКА@! S T F U !!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sbogom adios mili
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат А Беоулф... като прочетох тва за ада се сетих, че като се видяхме в Хелуина май щях да те... поизгоря малко... хехе... та исках да ти се извиня. не, нямаше шанс, просто те предупредих на време, или не? все тая - No harm done. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beoulf @ May 5 2004, 12:14 AM) Цитат А Беоулф... като прочетох тва за ада се сетих, че като се видяхме в Хелуина май щях да те... поизгоря малко... хехе... та исках да ти се извиня. не, нямаше шанс, просто те предупредих на време, или не? все тая - No harm done. Май така направи... абе извинявай... просто от време на време съм идиот... да не кажа винаги ![]() Не сериозно, извинявай. Аре следващият път ще те черпя алкохол.... дезодорант с алкохол ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 11:16 AM |