![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Аз мразя занзибарците. Мръсна сволоч са те!
След като нахлуха в Северен Киргизстан само проблеми създават и си личи, че стоят зад разрухата на държавността и нацията след революцията. Копринарството западна. Зайцевъдството и отглеждането на щрауси замря, а това бяха водещи пера в икономиката на страната. Всеки месец имаше по поне един организиран побой от занзибарците - събираха се копелетата на площада в Бишкек, поне по петима, и къртеха къде какво сварят! Със сигурност зад тях седи ДЗП (Движение за занзибарските права), особено след като купиха изборите... Мирише ми на заговор, така ще знаете, и след има няма 10 години киргизстанците ще са малцинство в собствената им държава! Мразя ги тия занзибарци! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
ънтрютата и поузърите
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
След като нахлуха в Северен Киргизстан само проблеми създават и си личи, че стоят зад разрухата на държавността и нацията след революцията. Копринарството западна. Зайцевъдството и отглеждането на щрауси замря Щраусите в Киргизстан така или иначе бяха обречени, още по времето когато зоологическата градина в Бишкек обяви фалит. Половината им популация измря почти веднага, а втория щраус беше купен на черно от един арабски шейх. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Акцентът, с който говорят англичаните. И когато говорят заедно на фона на Justin Timberlake.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 28-September 08 Град: DarK SiDe... Потребител N: 3009 ![]() |
Мразя такива,които се мислят за големите отворковци,след което си изяждат боя!
Мразя и цигани,трябва да хванем и да изселим тая гадост от България.Мразя емо-та!Ох,те на мама сладичките... пхахаа гадовеее,смърт за тия тъпанари! -------------------- Кълна се, попадне ли в беда един от нас да му подам ръка и в лош за мене час!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Много неуравновесена си, бре
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Внимавай отворко, внимавай. Батковците с кубинките от изкуствена кожа да не те помислят за нея, внимавай.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Акцентът, с който говорят англичаните. ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Грешно ме разбираш.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Предателството и лъжите... Циганите и турците... Конформизма също...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз мразя тази тема!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Мразя хора, които мразят(тоест тъпите х8търи)!
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тъпите хосемтъри?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Най мразим да мислим
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото е модерно да ги мразиш сиг
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Интересно ми е тази омраза към турците, циганите и гейовете(точно тези три групи) някаква мода ли е според вас? Според моите наблюдения повечето ми приятели, които твърдят, че мразят турците никога през живота им не са били засягани от турчин по никакъв начин. Като ги попиташ от къде тоя расизъм, се оправдават с нациолнализъм. Само за справка, назиолнализмът значи защитаване на интересите на собствената страна, а не-мразене на другите държави. Тези, които мразят циганите, повечето от тях никога не са били ограбвани или тормозени от циганин. Що се отнася до гейофобите..мога само да кажа, че гейовете и лесбийките харесват хора като тях самите, те няма да се нахвърлят на някой хетеро. Ако нещо такова се случи, то вече е извън закона и е друга тема, но не е по-присъщо за хомосексуалните, отколкото на хетеросексуалните. Ето такива хора аз мразя, хора обременени от общите предрасъдъци.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Прегледай темата за гей парада. Много смях има там
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1d63ClccjjE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен ме е ограбвал циганин като малък, но пак твърдя, че има и печени хора м/у тях. Вярно малко са, но ги има. Навсякъде има добри хора без значение от 'класа, пол, занятие'.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Съгласна съм, защото дори 1 на 100 000 циганина да се окаже свестен, образован и смислен човек, то никой няма правото да го слага под общ знаменател с останалите и да казва, че "всички цигани са еднакви".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Jasmine*, адмирации от мен за начина ти на мислене.
НО дискриминациите спрямо малцинствата и хората с различна сексуална ориентация не могат да бъдат сравнявани. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
тоест тъпите х8търи Чети на английски Х8(ейт)ъри ![]() Знам как се чете. Старо е като МИрц. Именно затова питам - тъпите хосемтъри? Написано е на кирилица, така че ще го чета на кирилица. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
Човешката глупост, ограниченост и простотия и това някой да се прави на повече от това, което е.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
тоест тъпите х8търи Чети на английски Х8(ейт)ъри ![]() Знам как се чете. Старо е като МИрц. Именно затова питам - тъпите хосемтъри? Написано е на кирилица, така че ще го чета на кирилица. Ебаси дискусията е станало тука от това, че ме мързеше да напиша 1-2 букви повече. ![]() Краен извод: Мразя хейтъри, мразя и хосемтъри! ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Малко оф - приличам ли ти на хейтърка? От любопитство питам
![]() V Е(л)мооооо! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 7-October 08 Град: София Потребител N: 3033 ![]() |
Мразя чалгата-чалгарите, тъпите бели-негри (рапарите), Емоционалните копеленца (емотатаа)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Малко оф - приличам ли ти на хейтърка? От любопитство питам ![]() V Е(л)мооооо! Soy un tonto y no te entiendo. Така де, малко съм глупаФ и не разбрах туй "V Е(л)мооооо!" под мнението ти какво означава, а и в каква връзка точно ти трябва моето относно въпроса ти(дето дори не се и познаваме), но все тая. Именно тъй като не се познаваме лично незнам дали си хейтърка (хосемтърка) или не. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:00 PM |